آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ :icon_pf (34): با من بگردی درست میشی 6 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ من کلی امیدوار شدم که اینا حداقل از گوشت مرغ یا گاو و گوسفند استفاده میکنن!!! همه کسانی که با دیدن این عکسا تصمیم گرفتن سوسیس کالباس نخورن اگه مواد اولیه استفاده شده توی بعضی کارخونه هارو ببینن که دیگه کلا غذا نمیخورن 7 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ اه حالم بهم خورد :icon_razz: خداروشکر من از سوسیس و کالباس متنفرم شاید سالی یکبار اونم به زور بخورم عجب فیلمی بود!!!!!:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ با من بگردی درست میشی خودم پایه همین چیزام 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ منم فکر میکردم خیلی بدتر از این حرفا باشه 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ بد نبود که من بدتر از اینم دیدم... نمیشه از این چیزا گذشت و نخورد 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ خدا شاهده یه بار دیدم یه بنده خدایی گوشتای مرجوعی رو داشت مینداخت کف وانت پیکان ازش پرسیدم اینا رو کجا میبری؟ گفت کارخونه تولید سوسیس و کالباس 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ خدا شاهده یه بار دیدم یه بنده خدایی گوشتای مرجوعی رو داشت مینداخت کف وانت پیکانازش پرسیدم اینا رو کجا میبری؟ گفت کارخونه تولید سوسیس و کالباس الان ماست مرجوعی رو هم تبدیل به دوغ میکنند پنیر مرجوعی و داغون شده رو میدننن کارخونه پفک خیلی موارد دیگه هم هست...من دو مورد فوق رو مستقیما توی کارخونه کار کردم و دیدم کارخونه همبرگر هم همینطورکه از گوشت صورت گاو همبرگر درست میشه(البته گوشت بدی نیست) امروز هم کارخونه سس قراره یه پروژه انجام بدم:دی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ عکسای بدی نبود که چرا بچه ها حالشون بد شد تازه! غذا هر چی مضرتر خوشمزه تر 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ الان ماست مرجوعی رو هم تبدیل به دوغ میکنندپنیر مرجوعی و داغون شده رو میدننن کارخونه پفک خیلی موارد دیگه هم هست...من دو مورد فوق رو مستقیما توی کارخونه کار کردم و دیدم کارخونه همبرگر هم همینطورکه از گوشت صورت گاو همبرگر درست میشه(البته گوشت بدی نیست) امروز هم کارخونه سس قراره یه پروژه انجام بدم:دی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ خیلی هم بد نبود این سوسیس و کالباس طفلیا اسمشون بد در رفته، اگه نه محصولات دیگه شرایط تولید وحشتناکتری دارند 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ خیلی هم بد نبوداین سوسیس و کالباس طفلیا اسمشون بد در رفته، اگه نه محصولات دیگه شرایط تولید وحشتناکتری دارند نه بابا کجا بد در رفته بد هست پس دانشگاه علوم پزشکی شیراز رو یادت نیست؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ نه بابا کجا بد در رفتهبد هست پس دانشگاه علوم پزشکی شیراز رو یادت نیست؟؟؟ بد هست اما بقیه محصولات هم بیشتر از این بد نباشن کمتر هم نیستن 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ بد هست اما بقیه محصولات هم بیشتر از این بد نباشن کمتر هم نیستن بقیه مثلا چی؟ 1 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ خیلی چیزا، مثلا رب گوجه فرنگی، انواع پنیرها، و از همه بدتر و خطرناکتر محصولات گلخونه ای که خیلی شیک و مجلسی آدمو به کشتن میده 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ خیلی چیزا، مثلا رب گوجه فرنگی، انواع پنیرها، و از همه بدتر و خطرناکتر محصولات گلخونه ای که خیلی شیک و مجلسی آدمو به کشتن میده نه بابا رب گوجه و پنیر و اینا رو کارخونه ش رو رفتم رب گوجه فوقش از محصولات درجه 4 و 5 استفاده میکنن پنیر هم که همش استریله اما خب نوشابه و اینا مضرن چون بازم تولیدشو دیدم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ من کلا سوسیس کالباس و ژامبون بدم میاد ولی اگه مجبور باشم سوسیس میخورم 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ نه بابارب گوجه و پنیر و اینا رو کارخونه ش رو رفتم رب گوجه فوقش از محصولات درجه 4 و 5 استفاده میکنن پنیر هم که همش استریله اما خب نوشابه و اینا مضرن چون بازم تولیدشو دیدم:icon_pf (34): والا منم وقتی دبستان بودم کارخونه نوشابه سازی رفتم (فکر کنم زمزم) ولی تا اونجا که یادمه خوب بود... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ این تاپیک هم باید در اینجا قرار بگیره.. [h=2]گالری صنایع غذایی[/h] حالا درمورد این موضوع بگم.. گوشت هایی که انگل دارن رو. در دمای صفر یخ زدگی قرار میدن.. تا انگل های گوشت از بین بره و مورد استفاده قرار بگیره.. من به شخصه کرم داخل سوسی رو به وضوح دیدم. 3 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ تو، مو می بینی و من پیچش مو!!! خب، اگه همه چی طبق استانداردش باشه، هیچ محصولی بد یا نامرغوب نمی شه و قابل مصرف هست اولین اصل هم اینه که ماده اولیه مرغوب باید باشه تا محصول مرغوب بشه! گوشت مورد استفاده برای سوسیس ارزان قیمت از کجا و توو چه شرایطی تهیه می شه؟حالا با بقیه موادی که می زنند کاری نداریم که از چند ماه یا سال پیش انبار شدند! پایین ترین استاندارد، اینه که افرادی که در قسمت سورت (جدا کردن) و کنترل و خط تولید و در نزدیکی خط تولید هستند، بهداشت شخصی رو رعایت کنند، توو این عکس ها، آقایون کارگر، سیبیل و موهاشون رو افشون کردن که باید کامل داخل ماسک و کلاه پلاستیکی باشه! و دستهاشون هم اپیل بشه! حالا از این گذشتیم! اون رنگ گوشت استخوان دار چقدر تیره هست؛ بعدش رنگ مخلوط نهایی داخل کوتر چقدر به سفید و نارنجی می زنه!! این همه تفاوت رنگ!؟نیتراتی که می زنند تا رنگ صورتی بده و کمی اثر ضدکپک داره، مخصوصا داخل ایران، بیش از حد مجاز هست و متاسفانه زیاده روی در مصرفش باعث سرطان می شه بماند که کنترل نهایی روی محصول تولید شده نیمه نصفه انجام می شه؛ تست آفلاتوکسین اصلا انجام نمی شه؛ تاریخ مصرفشون هم که روی محصول می زنند از قبل زده شده و به صورت غیرقابل باوری خیلی طولانی هست! جان من!! یک بار سوسیس بدون پوشش رو بذارین بیرون تا ببینید این محصول اصلا خراب می شه؟ کپک می زنه؟!! بعد بازم بفرمایید میل کنید! خام هم نخورید ! کرم روده تووش ممکنه باشه بازم بخورید؛ نوش جان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده