رفتن به مطلب

تصاویری از کارخانه تولید سوسیس و کالباس


ارسال های توصیه شده

  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من کلی امیدوار شدم که اینا حداقل از گوشت مرغ یا گاو و گوسفند استفاده میکنن!!!:ws52:

همه کسانی که با دیدن این عکسا تصمیم گرفتن سوسیس کالباس نخورن اگه مواد اولیه استفاده شده توی بعضی کارخونه هارو ببینن که دیگه کلا غذا نمیخورن :ws38:

  • Like 7
لینک به دیدگاه

خدا شاهده یه بار دیدم یه بنده خدایی گوشتای مرجوعی رو داشت مینداخت کف وانت پیکان

ازش پرسیدم اینا رو کجا میبری؟

گفت کارخونه تولید سوسیس و کالباس:hanghead:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
خدا شاهده یه بار دیدم یه بنده خدایی گوشتای مرجوعی رو داشت مینداخت کف وانت پیکان

ازش پرسیدم اینا رو کجا میبری؟

گفت کارخونه تولید سوسیس و کالباس:hanghead:

الان ماست مرجوعی رو هم تبدیل به دوغ میکنند

پنیر مرجوعی و داغون شده رو میدننن کارخونه پفک

خیلی موارد دیگه هم هست...من دو مورد فوق رو مستقیما توی کارخونه کار کردم و دیدم

کارخونه همبرگر هم همینطورکه از گوشت صورت گاو همبرگر درست میشه(البته گوشت بدی نیست)

امروز هم کارخونه سس قراره یه پروژه انجام بدم:دی

  • Like 2
لینک به دیدگاه
الان ماست مرجوعی رو هم تبدیل به دوغ میکنند

پنیر مرجوعی و داغون شده رو میدننن کارخونه پفک

خیلی موارد دیگه هم هست...من دو مورد فوق رو مستقیما توی کارخونه کار کردم و دیدم

کارخونه همبرگر هم همینطورکه از گوشت صورت گاو همبرگر درست میشه(البته گوشت بدی نیست)

امروز هم کارخونه سس قراره یه پروژه انجام بدم:دی

 

:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
خیلی هم بد نبود

این سوسیس و کالباس طفلیا اسمشون بد در رفته، اگه نه محصولات دیگه شرایط تولید وحشتناکتری دارند:banel_smiley_4:

 

نه بابا کجا بد در رفته

بد هست

پس دانشگاه علوم پزشکی شیراز رو یادت نیست؟؟؟

  • Like 1
لینک به دیدگاه
نه بابا کجا بد در رفته

بد هست

پس دانشگاه علوم پزشکی شیراز رو یادت نیست؟؟؟

بد هست اما بقیه محصولات هم بیشتر از این بد نباشن کمتر هم نیستن

  • Like 1
لینک به دیدگاه

خیلی چیزا، مثلا رب گوجه فرنگی، انواع پنیرها، و از همه بدتر و خطرناکتر محصولات گلخونه ای که خیلی شیک و مجلسی آدمو به کشتن میده

  • Like 1
لینک به دیدگاه
خیلی چیزا، مثلا رب گوجه فرنگی، انواع پنیرها، و از همه بدتر و خطرناکتر محصولات گلخونه ای که خیلی شیک و مجلسی آدمو به کشتن میده

 

نه بابا

رب گوجه و پنیر و اینا رو کارخونه ش رو رفتم

رب گوجه فوقش از محصولات درجه 4 و 5 استفاده میکنن

پنیر هم که همش استریله

اما خب نوشابه و اینا مضرن چون بازم تولیدشو دیدم:icon_pf (34):

  • Like 3
لینک به دیدگاه
نه بابا

رب گوجه و پنیر و اینا رو کارخونه ش رو رفتم

رب گوجه فوقش از محصولات درجه 4 و 5 استفاده میکنن

پنیر هم که همش استریله

اما خب نوشابه و اینا مضرن چون بازم تولیدشو دیدم:icon_pf (34):

والا منم وقتی دبستان بودم کارخونه نوشابه سازی رفتم (فکر کنم زمزم)

ولی تا اونجا که یادمه خوب بود...:ws38:

  • Like 2
لینک به دیدگاه

این تاپیک هم باید در اینجا قرار بگیره..

[h=2]گالری صنایع غذایی[/h]

 

 

 

 

حالا درمورد این موضوع بگم..

گوشت هایی که انگل دارن رو. در دمای صفر یخ زدگی قرار میدن.. تا انگل های گوشت از بین بره و مورد استفاده قرار بگیره..

من به شخصه کرم داخل سوسی رو به وضوح دیدم.:a030:

  • Like 3
لینک به دیدگاه

:ws3:تو، مو می بینی و من پیچش مو!!!

خب، اگه همه چی طبق استانداردش باشه، هیچ محصولی بد یا نامرغوب نمی شه و قابل مصرف هست

 

اولین اصل هم اینه که ماده اولیه مرغوب باید باشه تا محصول مرغوب بشه! گوشت مورد استفاده برای سوسیس ارزان قیمت از کجا و توو چه شرایطی تهیه می شه؟حالا با بقیه موادی که می زنند کاری نداریم که از چند ماه یا سال پیش انبار شدند!

 

پایین ترین استاندارد، اینه که افرادی که در قسمت سورت (جدا کردن) و کنترل و خط تولید و در نزدیکی خط تولید هستند، بهداشت شخصی رو رعایت کنند، توو این عکس ها، آقایون کارگر، سیبیل و موهاشون رو افشون کردن که باید کامل داخل ماسک و کلاه پلاستیکی باشه! و دستهاشون هم اپیل بشه!

 

حالا از این گذشتیم!

 

اون رنگ گوشت استخوان دار چقدر تیره هست؛ بعدش رنگ مخلوط نهایی داخل کوتر چقدر به سفید و نارنجی می زنه!! این همه تفاوت رنگ!؟نیتراتی که می زنند تا رنگ صورتی بده و کمی اثر ضدکپک داره، مخصوصا داخل ایران، بیش از حد مجاز هست و متاسفانه زیاده روی در مصرفش باعث سرطان می شه

 

بماند که کنترل نهایی روی محصول تولید شده نیمه نصفه انجام می شه؛ تست آفلاتوکسین اصلا انجام نمی شه؛ تاریخ مصرفشون هم که روی محصول می زنند از قبل زده شده و به صورت غیرقابل باوری خیلی طولانی هست!

 

جان من!! یک بار سوسیس بدون پوشش رو بذارین بیرون تا ببینید این محصول اصلا خراب می شه؟ کپک می زنه؟!! بعد بازم بفرمایید میل کنید!

 

خام هم نخورید ! کرم روده تووش ممکنه باشه

 

:hanghead: بازم بخورید؛ نوش جان

  • Like 2
لینک به دیدگاه

×
×
  • اضافه کردن...