honey_moon 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باشه شروع میکنم یکی یکی توضیح میدمبلی مرسی من امسال نیازمندم واسه همین 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسیمن امسال نیازمندم واسه همین امسال قراره کنکور بدید؟ باشه من هر کمکی از دستم بربیاد انجام میدم تاریخ یه اصلی داره اگر طبق اون برید جلو حتما بالای 50میزنید 3 لینک به دیدگاه
honey_moon 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امسال قراره کنکور بدید؟باشه من هر کمکی از دستم بربیاد انجام میدم تاریخ یه اصلی داره اگر طبق اون برید جلو حتما بالای 50میزنید چه اصلی؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه اصلی؟ کی شروع میکنید به خوندن؟ 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه اصلی؟ اصل پرداخت هزینه این کلاس خصوصی .. بنده مسئول دفتر خانوم مهندس آرتاش هستم ..اول هزینه آموزش رو پرداخت کنید بعد دیگه نگران هیچی نباشید ...50که هیچ تا 90درصد ضمانت میشه جدای از شوخی امیدوارم از این فضا برای افزایش توانایتون استفاده بهینه کنید ...زنده باد هرچی اطلاعات دهنده دست ودلوازوهرچی اطلاعات گیرنده منسجمه ... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصل پرداخت هزینه این کلاس خصوصی ..بنده مسئول دفتر خانوم مهندس آرتاش هستم ..اول هزینه آموزش رو پرداخت کنید بعد دیگه نگران هیچی نباشید ...50که هیچ تا 90درصد ضمانت میشه جدای از شوخی امیدوارم از این فضا برای افزایش توانایتون استفاده بهینه کنید ...زنده باد هرچی اطلاعات دهنده دست ودلوازوهرچی اطلاعات گیرنده منسجمه ... آقا رفسنجانی اذیت نکنید دوستمونو زنده باشید 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای من هم خیلی جالبه اصلشُ بدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من هر چیزی رو که میدونم حتما میگم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من هر چیزی رو که میدونم حتما میگم خب بگو دیگه چرا نمیگی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب بگو دیگه چرا نمیگی تو که الان باید حال منو بدونی مینا خوب اینایی که میگم تجربه ی خودم و یکی از دوستان هستش که ایشونم تاریخ و 70زدن تاریخ یه درس کاملا حفظی هستش پر از کلمات و بناهای شبیه بهم برا اینجور درسی مسلم هست که مرورکردنِ چند باره حرف اول و اخرو میزنه به جرات میتونم بگم چیزی که تاریخ معماری رو سخت میکنه معماری اسلامی هستش چون معماری جهان و معاصر یه چیزای روتین هستن که با مرور میشه اکثر سوالارو جواب داد البته امسال سوالا زیاد استاندارد نبود اما من کلیشو عرض میکنم اینکه پرسیدم از کی میخونید خیلی مهمه چون از دیدگاه من تاریخ و نذارید برا مهر ماه از همون تیرمرداد شروع کنید به خوندنش دارم میگم خوندن نه حفظ کردن برای معماری جهان دوره هارو جداا کنید توصیه میکنم ویژگی دوره هارو جز به جز در بیارید و بنویسید برای هردوره بنای شاخص با پلان و جزئیاتشو بذارید بکشید مرحله ی اول و با نوشتن کشیدن دیدن طی کنید برای معماری اسلامی توصیه ی خیلی خیلی مهمم این هستش که جزوه های متدین وسبک شناسی و.. ...رو بخونید اما به اونا اکتفا نکنید اگر دقت کرده باشید معماری اسلامی اکثرا حول بناها میچرخه پس یه لیست از بناهای رو در بیارید جلوش پلان و جزئیاتشو بکشید و ویژگی هاشو بنویسید به چیزایی که تو کتاب هست بسنده نکنید مثلا مسجد کرمانو بیاید تو نت سرچ کنید ببینید شبستانش و سردرش چجوریه اصلا داره یا نه یه لیست از اینا تهیه کنید و مرورش کنید من قول میدم از 10سوال معماری اسلامی 7تاشو میزنید معماری معاصر هم نیاز به مرور داره عین اون یکیا اما خیلی ریز بخونید اینو از کلمات و ویژگی بناها و پلانا نگذرید اسم معماررو خوب تو ذهنتون نگه دارید که سخت نیست با مرور 3-4باره خودش میره تو ذهنتون جاگیر میشه هر کسی میخواد امسال کنکور بده من بهش پیشنهاد میکنم از تابستون کتابای تاریخ و به صورت مرتب بخونن زیاد وقت گیر نیست روزی 1ساعت یا 45دیقه برای هر کدوم از اینا وقت بذارید جمعا میشه 2:30یا 3ساعت اما در عوض مهرماه میبینید چقدر تاریخ و میدونید و اون 4ماه فرصت کافی دارید برای تثبیت خوندهاتون واضافه کردن بهشون تاریخ اصلا سخت نیست خیلی خیلی خوب و راحته فقط مرور میخواد و برنامه ریزی منسجم برای خوندش اصلا این لیست بناها و چکیده هارو شوخی نگیرید اگر انجام بدید میبینید که چقدر رو تست زدنتون تاثیر میذاره من بازم در خدمتتون هستم 6 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برا اینجور درسی مسلم هست که مرورکردنِ چند باره حرف اول و اخرو میزنه دقیقن حرفتون صحیحه ...توی تمام روشهای خوندن برای این جور درسها که بیشتر حافظه نقش داره مرور مهمترین ومحکمترین ستون حافظه است ..فلش کارتها ..وبیشتر روشهای خوندن مطالب حفظی برپایهه مروره ....البته مرور صحیح هم خیلی مهمه... 5 لینک به دیدگاه
ozra69 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ تاریخ به این باحالی دلتون میاد ..............من که خیلی دوستش دارم ......................هر کی خواست ارشد بده امسال من توصیه می کنم نسیم عسگری و مانا قابوسی جزوه هاشون بخونید حتما حتما 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ من تاریخو قاطی کردم معماری جهان یا معاصر یا معماری اسلامی؟یا هر 3 باهم؟ کدوم مباحث؟ چجوری میخونی؟یعنی روشت چیه برا خوندن تاریخ؟ چندبار مروری کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده