رفتن به مطلب

داعش اولین ایالت را تأسیس کرد

ارسال های توصیه شده

دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که گروه داعش ایالتی با نام "ولایت فرات" را در مرزهای میان سوریه و عراق ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه مصری الیوم السابع، رامی عبدالرحمن، مدیر دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که گروه " دولت اسلامی" (داعش) شهر "البوکمال" سوریه، " القائم" عراق و روستاهای مجاور این دو را ادغام کرده و یک ایالت با نام "ولایت فرات" را در اراضی میان سوریه و عراق ایجاد کرده است. این دو شهر در مرز میان سوریه و عراق در اطراف رود فرات هستند.

وی افزود: گروه داعش خواهان شکستن مرزهایی است که براساس توافق نامه سایکس پیکو ( توافقنامه انگلیس و فرانسه که در آغاز قرن گذشته میلادی امضا شد)، میان کشورهایی در خاورمیانه ترسیم و مشخص شده است. این اولین بار است که داعش ایجاد ولایتی را در اراضی سوریه و عراق اعلام می‌کند.

• Like 6
لینک به دیدگاه

داعش غلط کرد

به ریش باباش خندید:w000:

ای خدا یعنی اگه میشد میزدیم اینا رو با خاک یکسان میکردیم چی میشد:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
داعش غلط کرد

به ریش باباش خندید:w000:

ای خدا یعنی اگه میشد میزدیم اینا رو با خاک یکسان میکردیم چی میشد:banel_smiley_4:

فعلا که وجود نکردن به ایران چپ نگا کنن...:w02:

البته یه سری حرکتا کردن که خدارو شکر خنثی شد

• Like 3
لینک به دیدگاه
فعلا که وجود نکردن به ایران چپ نگا کنن...:w02:

البته یه سری حرکتا کردن که خدارو شکر خنثی شد

اینطورام نیست

دوستایی تو نوار مرزی غرب کشور دارم که میگن درگیری هایی به وجود اومده به خصوص تو مهاباد

• Like 2
لینک به دیدگاه

یک مرد 44 ساله در ترکیه با شکایت به دادگاه از ربودن پسر سه ساله اش از سوی همسر سابقش و پیوستن آنها به گروه تروریستی داعش شکایت کرد.

روزنامه حریت با انتشار گزارشی از شکایت " شاهین آکتان " مرد ترکیه ای صاحب نمایشگاه اتومبیل و رستوران به دادگاه خبر داد.

آکتان با اشاره به اینکه همسر قرقیز تبار ۲۳ ساله خود را طلاق داده است گفت او پسر ۳ ساله اش را ربوده و برای جهاد با خود به منطقه تحت سلطه داعش در رقه سوریه برده است.

این مرد ترکیه ای با اشاره به اینکه اخلاق همسر سابقش در یک سال گذشته کاملا عوض شده بود ، گفت : او از یک سال پیش محجبه شد و نماز می خواند و در سایت های اینترنتی به دنبال جستجوی سایت های اسلامی بود.

ماجرای جالب چت یک مرد ترکیه ای با اعضای داعش: به شدت دنبال جهاد نکاح هستند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینطورام نیست

دوستایی تو نوار مرزی غرب کشور دارم که میگن درگیری هایی به وجود اومده به خصوص تو مهاباد

تو تلویزیونم شبکه خبر اعلام کرده..

وارد ایران بشه که همه رو میکشن...

لینک به دیدگاه
اینطورام نیست

بله یه سری حرکتا انجام دادن که هدفشون نا امن کردن منطقه س

بله سر دشت و مهاباد یه سری درگیریا بوجود اومده...همینطور سمت اشنویه

• Like 1
لینک به دیدگاه
:sad0:وای خدانکنه. خیلی استرس برانگیزه.. من از جنگ خوشم نمیاد...

جنگ که نمیتونن کنن....کاش مردونه جنگ میکردن

فقط نا امن میکنن و ترس و وحشت میندازن تو جون مردم....

• Like 1
لینک به دیدگاه
جنگ که نمیتونن کنن....کاش مردونه جنگ میکردن

فقط نا امن میکنن و ترس و وحشت میندازن تو جون مردم....

خب همینش بده دیگه.. خداکنه همینم نشه...الهی امین.:sad0:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...