Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 29 آبان، 2014 نوآوری جدید بنام پرکن موز بر منبای اصل سی و یکم تریز در مورد مواد متخلخل : این وسیله جدید با قراردادن موز در یک گیره استوانه ای شکل و فرو کردن یک میله تو خالی در موز باعث ایجاد یک حفره طولی در موز می شود. سپس می توان در داخل این موز هر نوع مواد طعم دار نظیر کاکائو را تزریق کرد. اصل سی و یکم تریز در مورد مواد متخلخل و سطوح و احجام حفره دار یا شیار دار است. لذا این طرح جدید در قالب اصول خلاقانه تریز در این طبقه قرار می گیرد. منبع : irantriz 7
BISEl 3641 ارسال شده در 30 آبان، 2014 چــــــه خــــوبـــــــ شیکـــموهــآ چـــه کیفـــــی میکننــــآ ... : )) 1
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2014 عجب موز خوشمزه ای میشهاینجام هست این وسیله عایا؟ بله فعلا نه ولی در آینده نزدیک شاید 2
ارسال های توصیه شده