Gandom.E 17805 ارسال شده در 2 آذر، 2014 تولدتون مبارک امیدوارم به بهترینها برسین اینجا مثل اینکه کسی دست خالی نمیاداینم از کادوی من
Shining Star 2108 ارسال شده در 2 آذر، 2014 تولدتون مبارک امیدوارم به بهترینها برسین اینجا مثل اینکه کسی دست خالی نمیاداینم از کادوی من مرسییییییییییی زهرا خانم خیلی لطف کردین بله دوستان شرمنده میکنن منو ممنون چقد خوشگله .. حالا چی هست این ؟
Gandom.E 17805 ارسال شده در 2 آذر، 2014 مرسییییییییییی زهرا خانم خیلی لطف کردین بله دوستان شرمنده میکنن منو ممنون چقد خوشگله .. حالا چی هست این ؟ قابلتونو نداره مهندس روبیک به این خوشگلی پرسیدن داره؟
Shining Star 2108 ارسال شده در 2 آذر، 2014 قابلتونو ندارهمهندس روبیک به این خوشگلی پرسیدن داره؟ آهان روبیکه فهمیدم
Paroshat 6378 ارسال شده در 5 آذر، 2014 سلاممممم به به ایلیا جان تولدت مبارک بهترین دوستم ببخشید من نبودم چند وقتیه خودم میخواستم تاپیک بزنم حالا عب نداره ایشالله تاپیک دردسرت جبران کنم تولدت مبارک ایشالله به همه ی ارزوهات برسی:hapydancsmil:
Shining Star 2108 ارسال شده در 6 آذر، 2014 سلاممممم به به ایلیا جان تولدت مبارک بهترین دوستمببخشید من نبودم چند وقتیه خودم میخواستم تاپیک بزنم حالا عب نداره ایشالله تاپیک دردسرت جبران کنم تولدت مبارک ایشالله به همه ی ارزوهات برسی:hapydancsmil: سلام اسما بانوی گل ممنون.لطف داری تولدتون مبارکبا آرزوی بهترین ها برای شما:icon_gol: ممنون.محبت کردین
ارسال های توصیه شده