آرتاش 33340 ارسال شده در 28 آبان، 2014 سلام سلام تولد یه دوست خوبه همه تون میشناسیدشون مشخصه بارزشون اینه که کشلن تولد آقایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی [h=1]Shining Star[/h] همه تون اول یک به یک کادوهاتونو دم در بدید به من بعد بفرماید تو تبریک میگم آقا ایلیا امیدوارم همیشه شادو سرحال باشید و 240سال عمر با عزتی در کنار خانوده ی گلتون داشته باشید فرشته ها وجود دارن اما بعضی وقتا چون بال ندارن ما بهشون می گیم دوست تولدتون مبارک باشه دوست عزیز میلادت ای دوست مبارک باشد پیوسته دلت شاد سعادت باشد هر سبزۀ سبز رنگ بهارت باشد راهـت سپید راه عــدالـت باشد چـــشـــم شــادی نگارت باشد ایــــــزد پـشـت و پـناهت باشد میلادت ای دوست مبارک باشد دلـشاد ازین اهل جماعت باشد . . . اینم کیک تولد بخورید و بیاشامید اما به فکر جیب صاحب تولدم باشید اینم کادوی من میبنید عجب کادوی خفنی هستش 21
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 آبان، 2014 آقا ما کادو نداریم ولی کیکو میخوریم :happybday: تولدت مبارک ایلیا جان :happybday: :happy:
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 28 آبان، 2014 تولدت مبارک. امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی.:icon_gol:
Shining Star 2108 ارسال شده در 29 آبان، 2014 سلام سلام تولد یه دوست خوبه همه تون میشناسیدشون مشخصه بارزشون اینه که کشلن تولد آقایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی Shining Star همه تون اول یک به یک کادوهاتونو دم در بدید به من بعد بفرماید تو تبریک میگم آقا ایلیا امیدوارم همیشه شادو سرحال باشید و 240سال عمر با عزتی در کنار خانوده ی گلتون داشته باشید فرشته ها وجود دارن اما بعضی وقتا چون بال ندارن ما بهشون می گیم دوست تولدتون مبارک باشه دوست عزیز میلادت ای دوست مبارک باشد پیوسته دلت شاد سعادت باشد هر سبزۀ سبز رنگ بهارت باشد راهـت سپید راه عــدالـت باشد چـــشـــم شــادی نگارت باشد ایــــــزد پـشـت و پـناهت باشد میلادت ای دوست مبارک باشد دلـشاد ازین اهل جماعت باشد . . . اینم کیک تولد بخورید و بیاشامید اما به فکر جیب صاحب تولدم باشید اینم کادوی من میبنید عجب کادوی خفنی هستش آبجی یه دنیا ممنون و تشکر شرمنده کردی بابا راضی به زحمت نبودیم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:
Shining Star 2108 ارسال شده در 29 آبان، 2014 آقا ما کادو نداریم ولی کیکو میخوریم :happybday: تولدت مبارک ایلیا جان :happybday: :happy: بدون کادو آرتاش راتون نمیده تو جشن که .... کیکیم خودبخود میپره ممنون محمد جان
Shining Star 2108 ارسال شده در 29 آبان، 2014 تولدت مبارک. امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی.:icon_gol: ممنون فرنوش خانم. شمام همینطور
Yaser.C 5059 ارسال شده در 29 آبان، 2014 چرا کسی منو خبر نکرده ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه تولد داداش ما نیس؟؟؟؟؟؟؟ای استارتر.......... ایلیا جان تولدت خیلی خیلی خیلی مبارک باشه داداش....ان شاء الله عمرت پر برکت و با عزت باشه.....:icon_gol: ان شاء الله زود فارغ التحصیل شی و بعدش زود زود به دردسر بیفتی (خودت که میدونی چی میگم!!!) اینم کادوی من..........
Shining Star 2108 ارسال شده در 29 آبان، 2014 چرا کسی منو خبر نکرده ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه تولد داداش ما نیس؟؟؟؟؟؟؟ای استارتر.......... ایلیا جان تولدت خیلی خیلی خیلی مبارک باشه داداش....ان شاء الله عمرت پر برکت و با عزت باشه.....:icon_gol: ان شاء الله زود فارغ التحصیل شی و بعدش زود زود به دردسر بیفتی (خودت که میدونی چی میگم!!!) اینم کادوی من.......... داداش یاسر این ماشینه کنترلیه یا واقعی ؟؟؟؟ دمت گرم داداشی ............. ایشالا با هم ممنون که اومدی داش یاسر ... افتخار دادی
Tamana73 28835 ارسال شده در 29 آبان، 2014 سلاااااااااااااااام.. به به تولده... خبری نیست پس چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تولدت مباااااااااااااااااارک مهندس...:icon_gol::icon_gol: صدساله بشی... با آرزوی موفقیت وسلامتی... :w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:TAEL_SmileyCente::flowerysmile::626gdau::cakesmileyf::w31::w330::4uboxsmiley::heartshape2::2eaoapgxehimkak1y7e:6snuiio5gm0n52hzey4 :happy: اینم کادو...مبارکه....
Shining Star 2108 ارسال شده در 29 آبان، 2014 سلاااااااااااااااام..به به تولده... خبری نیست پس چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تولدت مباااااااااااااااااارک مهندس...:icon_gol::icon_gol: صدساله بشی... با آرزوی موفقیت وسلامتی... :w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:TAEL_SmileyCente::flowerysmile::626gdau::cakesmileyf::w31::w330::4uboxsmiley::heartshape2::2eaoapgxehimkak1y7e:6snuiio5gm0n52hzey4 :happy: اینم کادو...مبارکه.... سلااااااااااام دوست خوبم خوش اومدی اوووووف عجب کادویی ایشالا ماشین و خونه با همن دیگه ؟؟؟ خیلی لطف کردی آبجی کوچیکه ... ممنون
sarevan 9753 ارسال شده در 29 آبان، 2014 به به تبریکات بسیار و با آرزوی بهترینها... . . . . . گل گل گل (شرمنده سرعتم افتضاحه!)
Shining Star 2108 ارسال شده در 29 آبان، 2014 به به تبریکات بسیار و با آرزوی بهترینها... . . . . . گل گل گل (شرمنده سرعتم افتضاحه!) خیلی خیلی ممنون که با سرعت پایینتون اومدین واسه تبریک گفتن .... خیلی خوشحالم کردین
ارسال های توصیه شده