poribanai 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سلام من می خواهم یک تصویر را که در یک axesساختم درaxes دیگر نمایش دهم.چگونه این کار را انجام دهم؟ 3 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سلام به طور مثال اگر دستور زیر را در یک pushbotton بنویسید، یک شکل را در دو axes متفاوت با نام های axes1 و axes2 رسم می کند. 3 لینک به دیدگاه
poribanai 40 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سلام من تعدادی عکس دارم. آنها را داخل یک فولد ریخته ام . برنامه ای نوشته ام که با حرکت sliderعکس ها را یکی یکی رویaxes1 نمایش می دهد . حال می خواهم دکمه دیگری روی figبگذارم و با فشار دادن این دکمه ،روی عکس موجود درaxse1 عملیاتfiltering انجام شود و نتیجه رویaxes2 نمایش داده شود .چگونه اینکار را انجام دهم؟ 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ سلام من تعدادی عکس دارم. آنها را داخل یک فولد ریخته ام . برنامه ای نوشته ام که با حرکت sliderعکس ها را یکی یکی رویaxes1 نمایش می دهد . حال می خواهم دکمه دیگری روی figبگذارم و با فشار دادن این دکمه ،روی عکس موجود درaxse1 عملیاتfiltering انجام شود و نتیجه رویaxes2 نمایش داده شود .چگونه اینکار را انجام دهم؟ سلام اگه لطف کنین، کداتون رو هم اینجا بذارین می تونه برای دستان دیگه هم مفید باشه، البته به تاپیک قبلیتون مربوط میشه. شما با حرکت slider تصویرتون رو تغییر میدین، خب همون تصویری که می خواین اینجا نمایش بدین رو انتقال بدین دیگه. یه کد ساده ای قبلا نوشتم، میذارم واستون: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده