nasim184 12256 ارسال شده در 27 آبان، 2014 خب بیاااااااااااااااااید روزمونو تبریک بگیدحسودیتون میشه روز ندارید . . . . دخترا روزتون مباااااااااااااااااااااارک:hapydancsmil:
saghar... 6666 ارسال شده در 27 آبان، 2014 دخترای گل انجمن روز هممون مبارک هوووووووووووووووووووووووووورا بزن کف قشنگه رو به افتخار خودمون :hapydancsmil:
saghar... 6666 ارسال شده در 27 آبان، 2014 تو این تایپیکم این روز رو به همه دخترای گل و ناز انجمن تبریک میگم به امید خوشبختی برای هممون
nasim184 12256 ارسال شده در 27 آبان، 2014 روزمون مبارکککککککککککککککک اخ ، ایدیم دخترانه هست ، خودمم یک لحظه قاطی کردم فکر کردم دخترم اقا اصلا چه معنی داره ، چرا دخترا روز دارن ، ما پسرا هیچی نداریم؟ شب هم حتی نداریم چه برسه به روز همین کارا رو میکنن بعد میگن چرا سن ازدواج بالا رفته چون حسووود بودیت:vahidrk: خدا بتون هیچی نداد دیگه من روز براتون پیدا کنم شما ازدواج میکنییید عایا؟سر حرفت وایسا دارم پیدا میکنم
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 28 آبان، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روز قشنگتون مبارکککککککککککککک
مجید بهره مند 43111 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2014 سلام بر تو ای بانوی آب ها و آیینه ها سلام بر تو ای مطلع غزلهای عاشقی سلام بر نجابت دست ها و کرامت نگاهت السلام علیک یا فاطمه معصومه
Brightness 762 ارسال شده در 28 آبان، 2014 ممنون از همگی منم روز دختر رو به همه دخترخانومای گل انجمن تبریک میگم
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 28 آبان، 2014 این قسمت مسئولاش نیستن امری داشتید؟ تاپیک من پس کو:icon_razz: ادغام شد
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 28 آبان، 2014 تبریک میگم به همه دختران انجمن و بانوان گرامی انجمن نواندیشان فردا 6شهریور سالروز تولد حضرت معصومه و روز دختر هست این روز رو به همه تبریک میگم :hapydancsmil::girl_angel: سلااااااااااااااااااام.مرسی تبریک خالی که فایده نداره. ما کادو میخواااااااااااااااااایم.
ارسال های توصیه شده