Mohammad Aref 120452 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان عزیز خب فردا تولد 5سالگیه انجمنه و به بچه های قدیمی گفتم اگه میتونن بیان. یه سریام فردا قراره بگم. این تاپیکو زدم تا یه استقبال داغ داغ تو مایه های صندلی داغ ازشون بکنیم :gnugghender: هرکدوم از بچه های قدیمی رو دیدین که اومده یقشو بگیرین بیارین تو این تاپیک که فقط به این یه سوال جواب بدن رک و راست بیاین بگین ببینم چرا سر نمیزنین بهمون یا انقدر دیر به دیر میاین :vahidrk: 61 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سلااااام قدیمیاااااااااااااااااااا چرا نمیاین خب 13 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سلااااام ارشد این قسمت اعتراف گیری رو بسپار به من بی زحمت:gnugghender: یعنی فقط یه قدیمی پیدا کنم من میدونم و اون:hapydancsmil: 19 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سلااااامارشد این قسمت اعتراف گیری رو بسپار به من بی زحمت:gnugghender: یعنی فقط یه قدیمی پیدا کنم من میدونم و اون:hapydancsmil: مجوزش صادر شدبگیر ازشون 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ چششششششم:hapydancsmil: خیییییر..ما داریم همه رو فعال میکنیم جناب مدیر میخوان غیر فعال شن:icon_razz: خستیده ایم بابا من همچینم اینجا قدیمی نیستم قبل شما بودم اما قبل منم خیلیا بودن که الان رفتن و نمیان 13 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ من امدم اینجا به بچه های قدیمی بگم دستتون درد نکنه بابت زحماتی که کشیدین اگه شما نبودین نواندیشان به اینجا که الان هست هیچ موقع نمیرسید دست مریزاد 16 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ بچه ها اسپم نکنید، فقط اگه حرف و صحبتی هم با بچه های قدیمی دارین می تونین تو این تاپیک بزنین سلااااام قدیمیاااااااااااااااااااا چرا نمیاین خب شما خودت باید پاسخگو باشی منظور از قدیمی هایی که نمیان فقط بچه های 4،5 سال پیش نیستن که. محمد کور خوندی تو حالا خوبه میای، هرچند مخفی :icon_pf (34): ولی خب وحید جزئشونه :evilsmile: 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ بچه ها اسپم نکنید، فقط اگه حرف و صحبتی هم با بچه های قدیمی دارین می تونین تو این تاپیک بزنین شما خودت باید پاسخگو باشی منظور از قدیمی هایی که نمیان فقط بچه های 4،5 سال پیش نیستن که. تو حالا خوبه میای، هرچند مخفی :icon_pf (34): ولی خب وحید جزئشونه :evilsmile: اره من میام ولی بدون فعالیت خاصی دیگه حسش نیست وجید ک میگه سنم رفته بالا حوصله فروم ندارم! 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اره من میام ولی بدون فعالیت خاصی دیگه حسش نیستوجید ک میگه سنم رفته بالا حوصله فروم ندارم! این حسش نیست دلیل موجهی نیستا خب چرا حسش نیست 8 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ درود منم مدیر روابط عمومی بودم.... یکم کمتر میام انجمن ولی دوستای خوبی اینجا دارم و خواهم داشت که هیچ وقت فراموششون نمیکنم اووومدیم تفلد انجمنو تبریک بگیم... 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ درودمنم مدیر روابط عمومی بودم.... یکم کمتر میام انجمن ولی دوستای خوبی اینجا دارم و خواهم داشت که هیچ وقت فراموششون نمیکنم اووومدیم تفلد انجمنو تبریک بگیم... خب میدونیم کمتر میای. ولی آخه چراا :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سلام کی غیبت منو کرد گوشم ....... سلام یعنی واقعا به این زودی شد 5 سال یادش بخیر قدیما یه شیخ گلی بود یه ابی بود و خیلی از بچه های دیگه به هر صورت من اومدم برای پاسخگویی من حاضرم :ws3::ws3: 15 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سلام کی غیبت منو کرد گوشم .......سلام یعنی واقعا به این زودی شد 5 سال یادش بخیر قدیما یه شیخ گلی بود یه ابی بود و خیلی از بچه های دیگه به هر صورت من اومدم برای پاسخگویی من حاضرم :ws3::ws3: وحید جون دادا خیلی مخلصیم... یادش بخیر شیخ ما رو... 12 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان عزیزخب فردا تولد 5سالگیه انجمنه و به بچه های قدیمی گفتم اگه میتونن بیان. یه سریام فردا قراره بگم. این تاپیکو زدم تا یه استقبال داغ داغ تو مایه های صندلی داغ ازشون بکنیم :gnugghender: هرکدوم از بچه های قدیمی رو دیدین که اومده یقشو بگیرین بیارین تو این تاپیک که فقط به این یه سوال جواب بدن رک و راست بیاین بگین ببینم چرا سر نمیزنین بهمون یا انقدر دیر به دیر میاین :vahidrk: آقا تولدت مبارکا باشه. 100 سال به این سالا. پارسال دوست امسال آشنا ساد دیگه دشمن درجه یک :)))) فقط به عشق خودت اومدم اینجا :)))) 11 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ وحید جون دادا خیلی مخلصیم...یادش بخیر شیخ ما رو... به به دادا میلادم که اینجاست خیلی مخلصیم میلاد جون اصلا وایسا ببینم تو چرا نمیایی انجمن هان هان هان هان هان ؟؟ 11 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اوه من یادم رفت تولد تبریک بگم نه که تقریبا از اون اولا اینجا بودم فکریدم باید به من تبریک بگن تولد انجمنمون مبارک باشه من کم میام میدونم که باید بیشتر بیام ولی باور کنید من کوچکترین فرصتی میشه میام سر میزنم فقط همینو بگم شاید باورتون نشه وای هرجا رزومه دادم با افتخار یه بندش عضویت در تاپیک شهرسازیه سایت علمی انجمن نو اندیشان ایران بوده و خواهد بود عاشقتونم پرچمو بالا نگه دارین جوونا 13 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ به به دادا میلادم که اینجاستخیلی مخلصیم میلاد جون اصلا وایسا ببینم تو چرا نمیایی انجمن هان هان هان هان هان ؟؟ چی شده؟ کی بوده؟ من کی ام؟ اینجا کجاست؟ :))))) 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اوه من یادم رفت تولد تبریک بگم نه که تقریبا از اون اولا اینجا بودم فکریدم باید به من تبریک بگن تولد انجمنمون مبارک باشه من کم میام میدونم که باید بیشتر بیام ولی باور کنید من کوچکترین فرصتی میشه میام سر میزنم فقط همینو بگم شاید باورتون نشه وای هرجا رزومه دادم با افتخار یه بندش عضویت در تاپیک شهرسازیه سایت علمی انجمن نو اندیشان ایران بوده و خواهد بود عاشقتونم پرچمو بالا نگه دارین جوونا تو لطف میکنی. این فرصتا رو بیشتر بکن دیگه چی شده؟ کی بوده؟ من کی ام؟ اینجا کجاست؟ :))))) نوبته توئه که بگی چرا نمیای :gnugghender: البته قولو که گرفتم دیگه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده