ladan srk 22 ارسال شده در 26 آبان، 2014 با سلام براي نوشتن يك طرح توجيهي در زمينه ساخت قطعات فولادي براي صنايع سنگين نيازمند كمك و راهنمايي دوستان هستم. تا جايي كه بنده مطالعه داشتم صنعت قطعه سازي طيف وسيعي از انواع قطعات را شامل شده و اين موضوع باعث گسستگي چارچوب ذهني من شده است اينكه به صورت تخصصي كدام مبحث از قطعه سازي در حال حاضر سودآوري بيشتري داشته و تمركز براي جمع آوره داده در كدام بخش باشد دغدغه ي ذهني من است كه در اين باب نيازمند راهنمايي شما دوستان مي باشم. سپاس فراوان 2
S.F 24932 ارسال شده در 5 آذر، 2014 شما امکاناتت چیه؟ حتما می خوای وارد قطعات سنگین بشی؟ چقدر سرمایه می خوای بزاری؟ چرخ زنده هایی ک برای صنایع ذوب اهن می زنن، گزینه خوبیه. اما این دلیل نیم شه ب شما پیشنهادش کنم. دانش شما تو چ زمینه ای هست؟ 2
ladan srk 22 مالک ارسال شده در 7 آذر، 2014 شما امکاناتت چیه؟حتما می خوای وارد قطعات سنگین بشی؟ چقدر سرمایه می خوای بزاری؟ چرخ زنده هایی ک برای صنایع ذوب اهن می زنن، گزینه خوبیه. اما این دلیل نیم شه ب شما پیشنهادش کنم. دانش شما تو چ زمینه ای هست؟ با سلام و تشكر از پاسخگويي شما شركت ما در زمينه ي صنايع فولاد و انجام پروژه هاي epc فعاليت داره و قصد سرمايه گذاري در ساير زمينه هاي مربوط به فولاد من جمله قطعه سازي رو داره و براي اين منظور 2 عدد سوله آماده هست كه بهترين گزينه ي توجيه پذير رو در اون شروع به كار مي كنن. شركت با ذوب آهن اصفهان در ارتباط بوده و هلدينگي از مجموع 10 شركت فولاديه. اگر پيشنهاداتي داريد كه بتونم راجع به اونها جمع آوري اطلاعات كنم ممنون ميشم.
ارسال های توصیه شده