Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 آبان، 2014 لایه های خاک و کاربری اراضی سراسر کشور که در مقیاس 1:500000 از سازمان جنگل ها و مراتع کل کشور تهیه شده رو می تونید از لینک های زیر دانلود کنید: لایه کاربری اراضی 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لایه کاربری اراضی 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لایه خاک 1 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لایه خاک 2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: موسسه چشم انداز هزاره سوم ملل 7
ASGHAR KARIMI 11 ارسال شده در 13 خرداد، 2016 سلام بنده عضو جدید هستم. لایه خاک را می خواستم دانلود کنم ولی نتونستم،لطفا راهنمایی کنید. 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2016 سلام بنده عضو جدید هستم. لایه خاک را می خواستم دانلود کنم ولی نتونستم،لطفا راهنمایی کنید. سلام. خوش اومدین به انجمن لایه خاک هم مشابه لایه های دیگه ای هست که واسه دانلود گذاشته شده. مشکلی واسه دانلود نداشت
dali1 10 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 با سلام و احترام لایه کاربری اراضی 2 لینک دانلود ندارد لطفا اصلاح بفرمایید با تشکر از شما دوست گرامی
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 22 مرداد، 2016 با سلام و احتراملایه کاربری اراضی 2 لینک دانلود ندارد لطفا اصلاح بفرمایید با تشکر از شما دوست گرامی سلام. مرسی که اطلاع دادین. لینک دانلود قرار داده شد
ارسال های توصیه شده