Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ این بچه های قدیمی مثل اینکه کلاً روزه سکوت گرفتن (داستان کلاس و اینا ) ما باید بیایم واسشون اعلام کنیم محمدرضا (.MohammadReza.) هم معدن گرایش استخراج دانشگاه تهران قبول شده :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ این بچه های قدیمی مثل اینکه کلاً روزه سکوت گرفتن (داستان کلاس و اینا ) ما باید بیایم واسشون اعلام کنیم محمدرضا (.MohammadReza.) هم معدن گرایش استخراج دانشگاه تهران قبول شده :hapydancsmil: خودت اضافه کن دیگه. لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ تبریکات مرا پذیرا باشین ا سودی توهم جان شیرینی افشین مبارکه مبارک سپاس سپاس تبریک میگم افشین جان تا اینجا یه خبر قبولی هم از بچه های شهرسازی داشتیم. saeed407 برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران قبول شده سپاس رئیس لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ سلام... منم به همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم که این قبولی براشون پر از خیر و برکت مادی و معنوی باشه:icon_gol: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ علی فاطمی (Ali.Fatemi4) دانشگاه صنعتی مالک اشتر _شبانه ........... یه نفر دیگه هم اضافه شد، تبریــــــــــــــکــــــــــــ جمیعا لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک این مدل پیامه آشناس منم تبریک میگم به بچه ها لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ این مدل پیامه آشناس منم تبریک میگم به بچه ها علی جان تبریکات مرا پذیرا باشید مخصوصا تبریک مکانیکی داداشممممم ایشالله phd لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ علی جان تبریکات مرا پذیرا باشید مخصوصا تبریک مکانیکی داداشمممممایشالله phd ممنونم آقا سهند:love070: لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک میگم به همه :icon_gol: ایشالله در ادامه و همینطور در زندگی هم موفق باشید لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ به همه دوستان گلم که قبول شدن و در تاپیک اعلام شدن و اعلام نشدن و اعلام خواهند شد صمیمانه تبریک میگم لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ به همه دوستان تبریک میگم و برای کنکوریای 94 انجمن ارزوی موفقیت میکنم لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ منم مدیریت اجرایی دانشگاه تهران قبول شدم ولی نمی تونم برمممم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ منم مدیریت اجرایی دانشگاه تهران قبول شدم ولی نمی تونم برمممم چرااااا اون وخت؟؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ چرااااا اون وخت؟؟:vahidrk: چون سر کارم و زن دارم و اینکه خرج رفتن و امدنم زیاد میشه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ چون سر کارم و زن دارم و اینکه خرج رفتن و امدنم زیاد میشه روزانه قبولیدی؟؟؟ مگه الان کجایی؟ تهران نیستی؟ بابا من یه دانشگاه مالک اشتر اصفهان قبول شدم میخوام برم اونم شبانه بعد شوما میخوای دانشگاه تهرانو ول کنی؟؟؟؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ روزانه قبولیدی؟؟؟مگه الان کجایی؟ تهران نیستی؟ بابا من یه دانشگاه مالک اشتر اصفهان قبول شدم میخوام برم اونم شبانه بعد شوما میخوای دانشگاه تهرانو ول کنی؟؟؟؟:vahidrk: اری روزانه من اهوازم ... شاغل هستم .. اگه بخوام برم هر ماه حدود 2 میلیون فقط واسه خرجم باید بدم .. لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ اری روزانه من اهوازم ... شاغل هستم .. اگه بخوام برم هر ماه حدود 2 میلیون فقط واسه خرجم باید بدم .. بابا روزانه که خرجی نداره فقط کتابا که اونم خرج نیست سرمایه س شغلت چیه؟ من داداشم چند سال پیش همه کار و زندگیش اینجا بود بعد روزانه تبریز قبول شد همه رو برد اونجا بعدشم فوق فوقش انتقالی به متأهلا راحت میدن تازه ارشد مگه چند سالههه؟؟؟ دوسال لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ بابا روزانه که خرجی ندارهفقط کتابا که اونم خرج نیست سرمایه س شغلت چیه؟ من داداشم چند سال پیش همه کار و زندگیش اینجا بود بعد روزانه تبریز قبول شد همه رو برد اونجا بعدشم فوق فوقش انتقالی به متأهلا راحت میدن تازه ارشد مگه چند سالههه؟؟؟ دوسال من کارمند رسمی شرکت نفت هستم .. کارم تو عملیات هستش .. منطورم از خرج واسه رفت امد با هواپیما بود چون نمیشه ا ماشین رفت چون از کار اخراج میشم ... دومااا اهواز رشته من رو نداره .. فقط تریز و تهران و سمنان بود تا اونجا یی که یادمه من که از خدامه میدونی چقدر تو کار منو جلو میندازه همین یه مدرک لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ من کارمند رسمی شرکت نفت هستم .. کارم تو عملیات هستش .. منطورم از خرج واسه رفت امد با هواپیما بود چون نمیشه ا ماشین رفت چون از کار اخراج میشم ... دومااا اهواز رشته من رو نداره .. فقط تریز و تهران و سمنان بود تا اونجا یی که یادمه من که از خدامه میدونی چقدر تو کار منو جلو میندازه همین یه مدرک بابا اینجوری که حیف میشه!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پس چرا اصلا انتخابش کردی عاخههه یعنی هیچ راهی نداره؟ بابا ارشد کلا دو روز از هفته ت رو میگیره ها؟ لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ بابا اینجوری که حیف میشه!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پس چرا اصلا انتخابش کردی عاخهههیعنی هیچ راهی نداره؟ بابا ارشد کلا دو روز از هفته ت رو میگیره ها؟ نه بابا دوستم تهران میخوند گفت حداقل 3 یا 4 روز در هفته اس ... حالا ببینم چی میشه ببینم اگه ازاد اهواز قبول شدم ... میرم ازاد اگه نه .. خیلی باید فکر کنم .. خرج رفتن و اومدنم بالاست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده