Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ :w14::w14:حدود ساعت 1.30 بود که نتایج ارشد رو زدن.استرس جواب امسال بی سابقه بود.:w14::w14: حالا من این تاپیک رو زدم که ببینیم بچه های امسال کجا ها رو آوردن. صمیمانه به همه ی قبول شده هاااااااااا تبریک میگم و امیدوارم در همه ی مراحل زندگیشون موفق و موید باشن. تا اینجایی که من خبر دارم دو تا از بهترین دوستام سوده و مرضیه قبول شدن.بقیه هم همکاری کنن تا اسمشون به لیست اضافه شه.ماهم بدونیم از کیاااا باید شیرینی بگیریم. مرضیه68 انرژی و محیط زیست شریف. سوده s.B.p هم مخابرات تهران afshin18 هوش شهید بهشتی saeed407 برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران آقا اسماعیل (Mr. Specific) تبدیل انرژی دانشگاه یاسوج فرانه (Valentina) محمدرضا (.MohammadReza.) هم معدن گرایش استخراج دانشگاه تهران علی فاطمی (Ali.Fatemi4) دانشگاه صنعتی مالک اشتر _شبانه mohammad.khoshnood مدیریت اجرایی دانشگاه تهران 32 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ به به انقدر خوشم میاد از این تاپیکایی که توش بوی شیرینی میاد :gnugghender: تبریک میگم به مرضیه خانم و سوده خانم. فعلاً دوتا بستنی افتادیم. تا ببینیم نفرات بعدی کیا هستن لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ ما رو هم اضافه کنید هوش شهید بهشتی لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ به همه دوستان تبریک میگم موفق باشید لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک میگم به همگی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ به همه عزیزان تبریک میگم. شیرینی یادتون نره لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک میگم و با آرزوی موفقیت....:icon_gol: لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ چه خوب..تبریک میگم. ان شاءالله سال ِ بعد ،تبریکی باشه واسه ما(: لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک به همه دوستانی که ارشد قبول شدن لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک به همه دوستان امیدوارم باقی راهم موفق باشید لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ تبریکات مرا پذیرا باشین ا سودی توهم جان شیرینی افشین مبارکه مبارک لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ منم به نوبه خودم به دوستان عزیز تبریک میگم.... ایشالله دکترا لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک میگم به همه دوستان امیدوارم موفق بشین لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26782 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک به تمام دوستان ارشدی امیدوارم در تمام مراحل زندگی همواره موفق و سربلند باشند لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک میگم افشین جان تا اینجا یه خبر قبولی هم از بچه های شهرسازی داشتیم. saeed407 برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران قبول شده لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ به نفرات قبولی اسماعیل (Mr. Specific) و فرانه (Valentina) هم اضافه کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده