Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ امروز یه خبری رو تو سایت آفتاب خوندم که خیلی تأسف بار بود. یه دختر دانشجویی که شب فقط 10 دقیقه دیر میرسه به خوابگاه، مسئول خوابگاه درو واسش باز نمیکنه و هرچقدرم که خواهش کرده، در رو باز نکرده. رفته سراغ مهمانسراها که اونجام نامه و مدارک و اینا میخواستن که اونجام راه ندادن. تا اینکه بعد از چند ساعت گشتن تو خیابونا واسه پیدا کردن جایی که شب رو سپری کنه، ساعت 3 پا میشه میره ترمینال تا اونجا تا صبح بمونه. متن اصلی خبر تو لینک زیر هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه جمله خیلی جالب توش بود: به قانون عمل کنیم یا به اخلاقیات!؟ آنچه در این مسئله قابل توجه است اجرای قانون به قیمت آوارگی شبانه دختری است، اتفاقی که می تواند برای هر دانشجوی دیگری در ابعاد بزرگتر و تلخ تر رخ دهد. واقعاً ما تو دنیای ربات و ماشین هستیم که طبق یه سری قانون و دستور بهش داده شده رفتار میکنن، یا تو دنیای انسان ها؟ به مسائل بزرگتر از این اتفاق فکر کنید. به نظرتون قانون مهمتره یا اخلاق؟ همیشه اخلاق مهمتره؟ یا همیشه قانون؟ یا واقعاً نمیشه گفت کدوم مهمتره؟ 15 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ جالبه ... تو مملکت ما جاهایی که باید قانون رعایت نمیشه هیچکس اختلاسهای میلیاردی رو فراموش نکرده اونوقت این میشه قانون ؟!!! 7 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ امروز یه خبری رو تو سایت آفتاب خوندم که خیلی تأسف بار بود. یه دختر دانشجویی که شب فقط 10 دقیقه دیر میرسه به خوابگاه، مسئول خوابگاه درو واسش باز نمیکنه و هرچقدرم که خواهش کرده، در رو باز نکرده. رفته سراغ مهمانسراها که اونجام نامه و مدارک و اینا میخواستن که اونجام راه ندادن. تا اینکه بعد از چند ساعت گشتن تو خیابونا واسه پیدا کردن جایی که شب رو سپری کنه، ساعت 3 پا میشه میره ترمینال تا اونجا تا صبح بمونه. متن اصلی خبر تو لینک زیر هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه جمله خیلی جالب توش بود: به قانون عمل کنیم یا به اخلاقیات!؟ آنچه در این مسئله قابل توجه است اجرای قانون به قیمت آوارگی شبانه دختری است، اتفاقی که می تواند برای هر دانشجوی دیگری در ابعاد بزرگتر و تلخ تر رخ دهد. واقعاً ما تو دنیای ربات و ماشین هستیم که طبق یه سری قانون و دستور بهش داده شده رفتار میکنن، یا تو دنیای انسان ها؟ به مسائل بزرگتر از این اتفاق فکر کنید. به نظرتون قانون مهمتره یا اخلاق؟ همیشه اخلاق مهمتره؟ یا همیشه قانون؟ یا واقعاً نمیشه گفت کدوم مهمتره؟ درود. قانون! اما می دونی محمد، قانون رو باید کسی وضع کنه ک حداقل احمق نباشه! احمقی قهر خداست. ب هر حال دختر دانشجو تخلف کرده و باید جریمه بشه. اما قانونی ک باگ هایی اینطوری داره؛ قاعدتا شکسته می شه. همه جا تلرانس هایی برای حدود در نظر می گیرن و ... وای. چقدر حرف هست برا گفتن. ولی دیگه حسش نیست. من اینجا از نوازش نیز چون آزار ترسانم ز سیلی زن، ز سیلی خور وزین تصویر بر دیوار ترسانم درین تصویر عُمَر با تازیانه بیرحم خشایرشا زند دیوانهوار، اما نه بر دریا به گردهی من، به رگهای فسردهی من به زندهی تو، به مردهی من ... خلاصه کلام اینکه قاون باید توسط یک دیکتاتور دانا وضع بشه و باید اجرا بشه. اگر من دیر می ام هر شب، شاید قانون مشکل داره. اگ برا کارگر قانون می زارن 5 صب اینجا باش! ایا منطقی هست ک طرف ساعت 3از خواب بیدار شه بیاد؟! 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ من نمیدونم این چه خوابگاهی بوده من خوابگاه زندگی کردم ولی انقدرم قانون مندی رو ندیدم و نشنیدم خیلی دخترا بودن که خیلی دیر اومدن تو خوابپاه ولی راه میدادن و فردا باید بازخواست میشدن.. اینجور که فقط برای ده دقیقه دیراومدن راه نداده یه مقدار تملق امیزه... و اشتباه دختر بوده که پافشاری نکرده و یااینکه یه صدایی دادی از خودش درنیاورده که راهش بدن والا بهتراز خوابیدن تو خیابونه.. قانون حالا هرچی میخواد باشه بالاتراز رنگ سیاهی رنگی نیست. چی بگم تو روح همشون واقعا بااین قانونهای بی اساسشون.. و اشتباه این دختر هم بوده پافشاری نکرده. 2 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ واقعا جای تاسف داره!این نشون ازدرک ضعیفه بعضی آدماست... آیا10 دقیقه ارزش آواره کردن یه دخترو توی این زمونه که تو روزشم امنیت نیست داره؟ واقعا قانون تومملکت ما چی معنامیشه؟ زورگویی یاتحمیله خواسته هادرقالب قانون؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ ایران کشور زامبی ها بلانسبت نواندیشانی ها 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ فکر نکنم توی این مسئله به خصوص بشه فانون و اخلاقیات رو با هم مقایسه کرد مطمئنید قانون اینه که دختری دیر بره خوابگاه راهش ندن؟فکرکنم باهاش برخورد انضباطی بکنن نه اینکه راهش ندن چون خیلی ضایه س راهش ندن، در واقع به نظر من این نگهبان که الان مورد عنایت قرارش دادم نه اخلاقیات رو رعایت کرده و نه قانون رو 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ فکر نکنم توی این مسئله به خصوص بشه فانون و اخلاقیات رو با هم مقایسه کردمطمئنید قانون اینه که دختری دیر بره خوابگاه راهش ندن؟فکرکنم باهاش برخورد انضباطی بکنن نه اینکه راهش ندن چون خیلی ضایه س راهش ندن، در واقع به نظر من این نگهبان که الان مورد عنایت قرارش دادم نه اخلاقیات رو رعایت کرده و نه قانون رو متأسفانه کارش تو چارچوب قانون بوده :icon_pf (34): البته همون چیزی که سجاد گفت: قانون رو باید کسی وضع کنه ک حداقل احمق نباشه! 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ من تو این وضعیت گیر کردم سر یه نیم ساعت دیر رفتم خوابگاه اونم بخاطر درس ازمایشگاهم بود نامه داشتم خوابگاه خودم راه نداده رفتم یه خوابگاه دیگه که نمایندش دوستم بوده.. بدهم سرایدار و مسیولش شاکی شدن.. اونم به جهنم که شدن... قانون رو وضع میکنن درست برنامه انتخاب رشته کنن کسی اینجوری دیر نرسه... اتفاق اتفاقه فرداشم بازخواست شدیم ولی زبونمم دراز بود کلا همشونو شستم از فرداشم ساعت خوابگاه رو درست کردن ساکت موندن اشتباست البته به شرطی که با دلیل و مدرک باشی.. اشتباه دختر بوده که میدونسته دیر میرسه نامه نگرفته... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ نگهبان ها رو نباید در مقابلشون کوتاه اومد اگر دیدن هیچی نمی گی اذیتت می کنن یه نکته ی دیگه هم هیچوقت کارتتون رو تحول کسی ندین یه هم اتاقی داشتم بردنش حراست تا کارت رئیس حراست رو گرو نگرفت کارتش رو نداد بهشون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده