Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ خب نظرسنجی تموم شد. از همه کسایی که تو نظرسنجی شرکت کردن ممنون. و اما نتایج نظرسنجی لوگو: نفر اول: لوگوی شماره 2 متعلق به سامیار220 نفر دوم: لوگوی شماره 1 و 3 به صورت مشترک متعلق به سامیار220 نفر سوم: لوگوی شماره 4 باز هم متعلق به سامیار220 و مشترک با لوگوی شماره 5 متعلق به MOJTABA 77 نفر چهارم: لوگوی شماره 12 متعلق به majid733 لوگوی شماره 6، 7 و 8 متعلق به a.namdar لوگوی شماره 9، 10 و 11 متعلق به دوست a.namdar لوگوی شماره 13 هم متعلق به sun-shine بود که به درخواستششون حذف کردیم و اما دوتا لوگویی که تو نظرسنجی نذاشتم به خاطر قالب متفاوتی که داشت. یکیشون متعلق به sun-shine بود: و یکی دیگه هم که به صورت دستی زحمتش کشیده شد، متعلق به آتیه معماری بود: از همه کسایی که زحمت کشیدن لوگوهای قشنگشونو طراحی کردن و فرستادن تشکر خیلی ویژه میکنم به زودی امتیازات به دوستان عزیز داده میشه. 9 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ یه چیز بگم من شاد شدم بزار بقیه هم در شادی خود سهیم کنم من فکر کردم میخوان یه لوگو جدید برای انجمن بزنن نه اینکه خود لوگو نواندیشان باشه فقط یه چیزی طرح کنیم برای جشن تولدش 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ نشد بیام رای بدم. اما اگه میرسیدم قطعا به لوگو 2 رای میدادم .. عالیه لوگو درست کردن خیلی کیف داده... و ثوابی شد با کورل بیشتر از نزدیک اشنا شدم انگیزه گرفتم حرفه ای تر بیاموزمش...مشارکت هم کردم فقط 9،10،11!!!:w58: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ نشد بیام رای بدم. اما اگه میرسیدم قطعا به لوگو 2 رای میدادم .. عالیه لوگو درست کردن خیلی کیف داده... و ثوابی شد با کورل بیشتر از نزدیک اشنا شدم انگیزه گرفتم حرفه ای تر بیاموزمش...مشارکت هم کردم فقط 9،10،11!!!:w58: اا با کورل کار کردی؟ طراحای حرفه ای رو دیدم با کورل بیشتر کار میکنن تا فتوشاپ قوی تره؟ فقط 9،10،11 چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ حاج سامیار نصف لوگو ها رو که شما درست کردی ؟!؟!؟!:ws3: 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اا با کورل کار کردی؟طراحای حرفه ای رو دیدم با کورل بیشتر کار میکنن تا فتوشاپ قوی تره؟ فقط 9،10،11 چیه؟ بله. گويا براي كار كردن با وكتورها و طرحايي مثل ه لوگو و پوستر كورل نرم افزار قوي تري ه. فوتوشاپ براي كار كردن رو عكس و ... بهتره. البته حاصل شنيده ها و توصيه ها بود. نظر منم ب نظرشون نزديك تره ٩،١٠،١١ هم هيچي ديگه 5 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ بله. گويا براي كار كردن با وكتورها و طرحايي مثل ه لوگو و پوستر كورل نرم افزار قوي تري ه. فوتوشاپ براي كار كردن رو عكس و ... بهتره. البته حاصل شنيده ها و توصيه ها بود. نظر منم ب نظرشون نزديك تره ٩،١٠،١١ هم هيچي ديگه البته هم کورل هم ایلستریتور ..! 5 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ حاج سامیار نصف لوگو ها رو که شما درست کردی ؟!؟!؟!:ws3: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ دستت مرسی منم به دو رای دادم بایک ولی دلم با دو بود چون یک یکم شلوغ بود 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ دستت مرسی منم به دو رای دادم بایک ولی دلم با دو بود چون یک یکم شلوغ بود گفتن تولده گفتیم یه کم شلوغش کنیم، بعد گفتیم حالا بزار یه کم سنگین بشیم، سادش کردیم ممنون ازینکه رای دادین 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ حتی به نظر سنجی هم نرسیدم دست شرکت کننده ها درد نکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده