Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خدمت دوستان عزیز خب مسابقه طراحی لوگوی ویژه پنجمین سالگرد تأسیس انجمن تموم شد و الان وقت نظرسنجی رسیده از همه دوستانی که تو این مسابقه شرکت کردن ممنونم 15 طرح لوگو واسمون فرستاده شده که 13تاش رو تو نظرسنجی میذاریم. 2تای دیگه رو آخرسر نشون میدیم. چون ساختار اصلی لوگو تو اون دوتا حفظ نشده و ساختار متفاوتی داره. دوستان شرکت کننده لطفاً تبلیغ نکنید. دوستان رای دهنده سعی کنید واقعاً به بهترین ها رای بدید. انتخاب چندگانه هستش. مهلت نظرسنجی تا سه شنبه 4 ام شهریور لوگوی شماره 1 لوگوی شماره 2 لوگوی شماره 3 لوگوی شماره 4 لوگوی شماره 5 لوگوی شماره 6 لوگوی شماره 7 لوگوی شماره 8 لوگوی شماره 9 لوگوی شماره 10 لوگوی شماره 11 لوگوی شماره 12 لوگوی شماره 13 این لوگو به درخواست دوست شرکت کنندمون حذف شد 35 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ دست همگی درد نکنه.من بعدا رای میدم منیجر یکم اندازه ها کوچک نیست.من نمیتونم به خوبی نوع کیک و کادو هارو تشخیص بدم 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ رای دادم به لوگویی رای دادم که در شان انجمن علمی باشه اما نمیدونم بیشتر رای چرا به لوگویی بود که جینگیل پینگیل بود 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ دست همگی درد نکنه.من بعدا رای میدم منیجر یکم اندازه ها کوچک نیست.من نمیتونم به خوبی نوع کیک و کادو هارو تشخیص بدم از عمد به اندازه واقعی لوگو گذاشتم که رای به اون چیزی که قراره گذاشته بشه و دیده بشه، داده بشه چه بشه بشه ای شد شاید مثلاً یه لوگویی تو ابعاد بزرگ خیلی قشنگ باشه ولی تو ابعادی که قراره استفاده بشه، اون قشنگیش زیاد مشخص نشه. 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ درود... رایِ خنثی ما هم اضافه شد... ذوق و سلیقه ی شرکت کننده ها، نامیرا... 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ از عمد به اندازه واقعی لوگو گذاشتم که رای به اون چیزی که قراره گذاشته بشه و دیده بشه، داده بشه چه بشه بشه ای شد شاید مثلاً یه لوگویی تو ابعاد بزرگ خیلی قشنگ باشه ولی تو ابعادی که قراره استفاده بشه، اون قشنگیش زیاد مشخص نشه. آهااااااا.اینم حرفیه بشه ای؟؟یعنی بچگانه؟ 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ رای دادم، کارها خوب بود همه کسایی که شرکت کردند خسته نباشن:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ ممد پیام خصوصیا رو ک نمیخونی؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشید به کسانی که زحمت لوگو هارو کشیدن بسیار زیبا و قشنگ 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ آهااااااا.اینم حرفیه بشه ای؟؟یعنی بچگانه؟ بچه گانه؟ :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ دست همگی دردنکنه!ایشالاتولد100سالگی انجمنو بگیریم 9 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ دست همه دوستان طراح درد نکنه 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ رای دادم دوستان دست همگیتان درد نکنه و خسته نباشید. انشالله جشن صد سالگی انجمن خودم لوگو بزنم 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ بچه گانه؟ :icon_pf (34): پس چییییییییییییییییییییی؟:(87): 5 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ من همشون رو دوست دارم نتونستم رای بدم تبعیض نژادی پیش نیاد . 6 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ 12 3 5 ................................. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده