Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ خواهش میکنم جاوید عزیز.. هرجاهستید خوش و خرم بشی.. من جلز و بلز بزنم.. ایشالله پنج تا بچه شیطون و بامزه.. نسیبت بشه..اشکالی نداره..مخلصیم مدیر.....:hapydancsmil: مرسی سلامت عزیز قابل توجهت مهد کودک نمیخوایم بزنیم خداقوتشاد موفق وسلامت باشید مرسی معمار کبیر لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ نه باید خدابهت 5تا دختر بده.. تو جهازشون بمونی.. لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ در آخر هم از مهدی عارفی عزیز بسیار بسیار سپاسگذارم نسبت به لطف های که به من داشته.... اونطور هم که مهدی ازم تعریف کرد من در حد تعریف های مهدی و سایر دوستان نیستم... خودمم دلگیرم از این که دیگه نمیتونم در بین دوستان بزرگی همچون ایشون و سایر عزیزان باشم... ولی این رو بدونید که هیچ وقت انجمن و بچه هاش رو فراموش نمیکنم قلباً مهدی جان هم برای خودت و هم برای خانواده محترمت و سایت خوبتون آرزوی بهترین ها رو دارم. به خدا میسپارمتون لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ اي بابا رفتن يه مدير خوب و بااخلاق كمر قلب ادمو ميشكونه! خب به جهنم لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ واو..خسته نباشید به امید موفقیت(: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ ناراحت شدم وقتی فهمیدم... موفق باشی آقا جاوید، خسته نباشی لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشید جاوید جان امیدوارم همیشه موفق باشین لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ جاوید جان پر انرژی باشی...زود بازنشست شدی که.. ایشاالله باز فعال ببینیمت اینجا...نزاری بری مثه بقیه با مهسا هم هستم این تیکه رو لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشید جاوید جان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده