Javid Maleki 11668 ارسال شده در 28 آبان، 2014 خواهش میکنم جاوید عزیز.. هرجاهستید خوش و خرم بشی.. من جلز و بلز بزنم.. ایشالله پنج تا بچه شیطون و بامزه.. نسیبت بشه..اشکالی نداره..مخلصیم مدیر.....:hapydancsmil: مرسی سلامت عزیز قابل توجهت مهد کودک نمیخوایم بزنیم خداقوتشاد موفق وسلامت باشید مرسی معمار کبیر
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 28 آبان، 2014 در آخر هم از مهدی عارفی عزیز بسیار بسیار سپاسگذارم نسبت به لطف های که به من داشته.... اونطور هم که مهدی ازم تعریف کرد من در حد تعریف های مهدی و سایر دوستان نیستم... خودمم دلگیرم از این که دیگه نمیتونم در بین دوستان بزرگی همچون ایشون و سایر عزیزان باشم... ولی این رو بدونید که هیچ وقت انجمن و بچه هاش رو فراموش نمیکنم قلباً مهدی جان هم برای خودت و هم برای خانواده محترمت و سایت خوبتون آرزوی بهترین ها رو دارم. به خدا میسپارمتون
a.namdar 5908 ارسال شده در 28 آبان، 2014 اي بابا رفتن يه مدير خوب و بااخلاق كمر قلب ادمو ميشكونه! خب به جهنم
*mini* 37778 ارسال شده در 29 آبان، 2014 جاوید جان پر انرژی باشی...زود بازنشست شدی که.. ایشاالله باز فعال ببینیمت اینجا...نزاری بری مثه بقیه با مهسا هم هستم این تیکه رو
ارسال های توصیه شده