Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ سلام بروبچ :ws3:31 مرداد روز تولد اسما بانو بر همگان مبارک Paroshat آقایون و خانومای محترم هرکی کادو نیاورده لطفا وارد نشه این کادوی من: یه گوش ماهی خوشگل که خودم از دریا گرفتم. من عاشق این صدفا هستم اینم یه کیلو شیرینی تر از اونایی که خودم دوس دارم زیاد شلوغش نکردم که دور همی خوش بگذره. شما بفرمایید تبریک بگید تولدت مبارک 18 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ سلااااااام آااااااااجی مهربوووووووونم.فدااااات بشم من....خودم میخواستم برات تولد بگیرماااااااا...... تولدت مباااااارک بهترینم..... خوشبخت بشی.شاد و سلامت باشی همیشه کناره خانوادت ایشالا.... ایشالا کارشناسی قبول بشیییییییییی.... بهترین آرزوهارووووووو برات دارم..... فداااااتم....:w330::w330::happy::2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:626gdau::w70::cakesmileyf::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::heartshape2: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ اسما قیزیمممممممممممممممممممم تولدون مبارک جانیم انشالله تویوون جشنین توتاخ منیم عزیزیم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ امسای عزیز تولدت مبارک.... ایشالله صدسال زنده باشید... موفق و سلامت.. لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ تولد اسما جان عزیز هستش چقدر عالییییییییییییییییییییییی تولدت مبارک اسما جان امیدوارم به همه آرزوها قشنگ برسی و عاقبت بخیر بشیاینم حرف اول اسمته داره از خجالتت درمیاد لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک دهه هفتادی نمیدونم چرا این دهه هفتادیا تولد میگیرن آخه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم... به همه آرزوهای خوب و قشنگت برسی:flowerysmile: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ ey jonam.. tavalodet mobarak golaaaaaaaaaaaaaaaaaaam enshaallah be arezoo haye ghashanghet beresi va dar kenare kasaee ke doseshon dari khosh hal bashi asalam .. لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ Shining Star گفته است: سلام بروبچ :ws3:31 مرداد روز تولد اسما بانو بر همگان مبارک Paroshat آقایون و خانومای محترم هرکی کادو نیاورده لطفا وارد نشه این کادوی من: یه گوش ماهی خوشگل که خودم از دریا گرفتم. من عاشق این صدفا هستم اینم یه کیلو شیرینی تر از اونایی که خودم دوس دارم زیاد شلوغش نکردم که دور همی خوش بگذره. شما بفرمایید تبریک بگید تولدت مبارک سلااااممممم ممنون ایلیا جان مرسی کادوتم چه خوشگله مرسیییییییییییییی امیدوارم بتونم جبران کنم راستی کیکم کو پس؟ فقط شیرینی گذاشتی؟ بازم ممنون مرسییییییی هزار تا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ jijo گفته است: سلااااااام آااااااااجی مهربوووووووونم.فدااااات بشم من....خودم میخواستم برات تولد بگیرماااااااا...... تولدت مباااااارک بهترینم..... خوشبخت بشی.شاد و سلامت باشی همیشه کناره خانوادت ایشالا.... ایشالا کارشناسی قبول بشیییییییییی.... بهترین آرزوهارووووووو برات دارم..... فداااااتم....:w330::w330::happy::2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:626gdau::w70::cakesmileyf::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::heartshape2: سلاممم خواهر خوشگل خودم:aghosh: مرسییییی عزیزمی ممنونم تو هم خیلی خوبی گلم لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ ENG.SAHAND گفته است: اسما قیزیمممممممممممممممممممم تولدون مبارک جانیم انشالله تویوون جشنین توتاخ منیم عزیزیم مرسی بابا جان ساغ اولون ساغ قالین یاشیاسیز:hapydancsmil: ایشالله امین جانن تویوندا:dancegirl2: saman ۷ گفته است: تولدت مبارک باشششششششششششد ممنون اقا سامان مرسی البته شما قبلا شرمنده کردین چند روز قبل پیشاپیش تبریک گفتی مرسیییی:2eaoapgxehimkak1y7e لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک به همه ارزوهات برسی / لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۳ *salamat* گفته است: امسای عزیز تولدت مبارک.... ایشالله صدسال زنده باشید... موفق و سلامت.. ممنون دوست خوبم Lean گفته است: تولدت مبارک دهه هفتادینمیدونم چرا این دهه هفتادیا تولد میگیرن آخه مرسی دوست عزیز ولی اونی که تولدو گرفته و تاپیک زده دهه هفتادی نیس دهه شصتیه لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ مرداد، ۱۳۹۳ آرتاش گفته است: تولد اسما جان عزیز هستش چقدر عالیییییییییییییییییییییییتولدت مبارک اسما جان امیدوارم به همه آرزوها قشنگ برسی و عاقبت بخیر بشیاینم حرف اول اسمته داره از خجالتت درمیاد سلام مرسییییی فریماه جونم:boos: ایشالله همه به ارزو هاشون برسن چه لباسای قشنگی فدات شم مرسیییی میبوسمت خواهر گلم .Apameh گفته است: تولدت مبارک عزیزم... به همه آرزوهای خوب و قشنگت برسی:flowerysmile: ممنون دوست گلم کادوتو میبرم بعدا باز میکنم:gnugghender: انگار چیزای خوشگلی توشه.جعبش که خوشگله:love070: لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ مرداد، ۱۳۹۳ setare.blue گفته است: سلاممبارک باشه خانومی سلام ممنون ستاره جون:flowerysmile: Mina Yousefi گفته است: تبریک سپاس مینا جون:1cwpe6q6upfmgganbmp لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ مرداد، ۱۳۹۳ a.namdar گفته است: روز میلادتون مبارک باشه ممنون دوست خوبم vergil گفته است: تولدت مبارکبه همه ارزوهات برسی / مرسی دوست عزیزم ایشالا شما هم به ارزو هاتون برسین:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده