elmiramohammadi 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان من در نظر دارم الگوریتم های تکاملی رو آموزش بدم. ولی باید از این مطمئن باشم که اصلا علاقه مند کسی هست یا نه الگوریتم های تکاملی به شرح زیر می باشد الگوریتم کلونی مورچه الگوریتم کلونی زنبور عسل الگوریتم pso الگوریتم ژنتیک الگوریتم bfo الگوریتم رقابت استعماری الگوریتم تجرید دوستان نظر بدن که ابتدا از کدوم الگوریتم شروع کنیم؟ 36 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام.... چه خوب... الگوریتم کلونی مورچه ها فکرمیکنم برای شروع خوب باشه...البته ژنتیک هم جذابه..:) 14 لینک به دیدگاه
hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام، من تاحدودی با ژنتیک آشنایی دارم، اما از هر کدوم از الگوریتم های دیگه که برای آموزش روی سایت قرار بدید استقبال می کنم 13 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام من ژنتیک بلد نیستم، دوست دارم یاد بگیرم. ولی بقیه شون هم حتما دنبال می کنم 16 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام همشون خوبن....اما ژنتیک بیشتر از همه برای من جذاب هست..... خسته نباشید و خدا قوت به شما:icon_gol: 13 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان من در نظر دارم الگوریتم های تکاملی رو آموزش بدم. ولی باید از این مطمئن باشم که اصلا علاقه مند کسی هست یا نه الگوریتم های تکاملی به شرح زیر می باشد الگوریتم کلونی مورچه الگوریتم کلونی زنبور عسل الگوریتم pso الگوریتم ژنتیک الگوریتم bfo الگوریتم رقابت استعماری الگوریتم تجرید دوستان نظر بدن که ابتدا از کدوم الگوریتم شروع کنیم؟ سلام دوست عزيز بسيار كار زيبايي هست. اميدوارم بتونم اين تاپيك رو دنبال كنم من خودم الگوريتم ژنتيك رو تا حدودي بلدم و خيلي دوست دارم كاملتر ياد بگيرم ساير الگوريتم ها هم بسيار جالب هستن. 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ ممنون المیرا جان از بابت تاپیک خوبت زنتیک اگه امکان داشته باشه ممنون دوست من 8 لینک به دیدگاه
فاطمه-زهرا 164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ سلام المیرا جون بدجور منتظرم کدنویسیشم بگو منم یکم میتونم کمک کنم ان شاءالله 10 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ ژنتیک هم آسونه هم دید اولیه اش رو همه دارن برا شروع خوبه 6 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ ژنتیک برای شروع خوبه و رقابت استعماری فک کنم جالب تر از بقیشون باشه. منم هستم. ممنون 12 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی :hapydancsmil: به نظر منم ژنتیک برای شروع بهتره. 8 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشید من هم خیلی مشتاقم همه رو یاد بگیریم اما اگه از الگوریتم ژنتیک شروع کنید فکر کنم بهتر باشه ممنون 4 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ منم مشتاق یادگیری الگوریتم های ژنتیک هستم.:w16: 4 لینک به دیدگاه
esw1 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ من تا حدودی با الگوریتم جست جوی هارمونی اشنا هستم ولی فکر کنم برای شروع الگوریتم ژنتیک بهترین باشه 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ داره طولانی میشه ها... شروع کنیم بهترنیست؟ 3 لینک به دیدگاه
elmiramohammadi 596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام از تمام دوستانی که لطف کزدن و نظر گذاشتن کمال تشکر رو دارم از آنجایی که من خیلی با روال این جور سایت ها وارد نیستم و نتوانستم فایل های پیوست رو در همینجا آپلود کنم موضوع یادیگیری رو در لینک زیر شروع کردم. http://www.noandishaan.com/forums/thread133228.html#post1445455 با تشکر از تمام دوستان 8 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ الگوریتم کلونی مورچه الگوریتم ژنتیک الگوریتم رقابت استعماری الگوریتم تجرید این چهارتا بدردم می خورن...لطف میکنی اگر آموزش بدی... فقط خواهشاً با رفرنس برو جلو که تو آینده سوءتفاهمی ایجاد نشه. لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ ممنون از تاپیک و موضوع خوبی که شروع کردی به نظر منم ژنتیک خوبه .... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده