uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ به سلامتی مادر که تنها رفیق بی کلکه 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ رفتی برو که غمت در دل من منزل کرد آری برو که غمت از تو وفادار تر است . سلامتی استاتر عزیز 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ سلامتی اونایی که با مرامن هم پستو می خونن هم سپاس می زنن 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ سلامتی اونایی که دستشون خسته نمی شه وقت می زارن پست می زارن تو تایپیکا سلامتی همه مدیرای انجمن که واقعا زحمت می کشن سلامتی همه کاربرای انجمن که نواندیشان و با هیچ انجمنی تو دنیا عوض نمی کنن 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ رفتی برو که غمت در دل من منزل کردآری برو که غمت از تو وفادار تر است . سلامتی استاتر عزیز ممنووووونم ازتون.... +سلامتی همه اونایی که نمیزارن تاپیک خاک بخوره...پست میزارن... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سلامتی خودم که اخر احمقیت تو وجودمه.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سلامتی ادمایی که جرات مرگ دارن 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سلامتی ادمایی که جرات مرگ دارن مرگ رو بیخیال شو , سلامتی اون آتیشی که تو آواتارت گذاشتی . دلگرمم کردی. 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سلامتی اونایی که حتی وقتی ناراحتن به روی خودشون نمیارن بازم می خندن و میگن همه چی عالیه خدا رو شکر 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلامتیه همه جوونای پاک... 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلامتی همه اونایی که دل دارن به صافی آب چشمه به زیبایی آسمون پر ستاره کویر به گستردگی اقیانوس آرام 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلامتی همه اونایی که دل دارن به صافی آب چشمه به زیبایی آسمون پر ستاره کویر به گستردگی اقیانوس آرام خوشبحالشون دیگه.... ساحل ندارن تو دلشون؟ 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلامتی خودم که انقدر با معرفتم :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ به سلامتی رفیقی که اگه بخواد هم نمی تونه دلی رو بشکنه و غمگینش کنه چون فابریکه و علامت معرفت روش حکاکی شده 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلامتی اونی که وقتی دلش می گیره می خنده وقتی دلشو می شکنن می خنده وقتی سرشو می شکنن می خنده ولی هیچوقت به صداقت کسی نمی خنده 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ سلامتی همه اونایی که این روزا انجمن تنها نمیزارن...زحمت میکشن...♥♥♥ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده