elmiramohammadi 596 ارسال شده در 18 آبان، 2014 من یه سری اعداد دارم که از 0 تا یک نرمالیزه شده میخوام این اعداد رو با هیستوگرام با فواصل 1. نمایش بدم این رو چه جور انجام بدم حالا چه جوری میتونم از روی هیستوگرام ازلاعات بدست بیارم 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 18 آبان، 2014 من یه سری اعداد دارم که از 0 تا یک نرمالیزه شدهمیخوام این اعداد رو با هیستوگرام با فواصل 1. نمایش بدم این رو چه جور انجام بدم حالا چه جوری میتونم از روی هیستوگرام ازلاعات بدست بیارم سلام به خود imhist هم میشه، تعداد bin ها رو داد، اگه ندیم همون 256 تا رو در نظر می گیره. با hist یا histc هم میشه توی بازه های مختلف هیستوگرام رو حساب کرد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
elmiramohammadi 596 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2014 حالا برعکس این قضیه من هیتوگرام دارم میخوام بدونم هر bin آن چه مقداری داره منظورم این است که ارتفاع بین ها چقدره؟ 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 18 آبان، 2014 حالا برعکس این قضیه من هیتوگرام دارم میخوام بدونم هر bin آن چه مقداری داره منظورم این است که ارتفاع بین ها چقدره؟ یه مثال میزنی؟ این هیستوگرام چجوری بدست اومده؟ 1
elmiramohammadi 596 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2014 ممنون میشه با همون دستور bin ها رو بدست آورد. اگر خروجی هیستوگرام رو داخل یه متغیر ذخیره کرد همون چیزی میشه من میخواستم یعنی a=hist(img2(:),0:.1:1) 2
ارسال های توصیه شده