elmiramohammadi 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ من یه سری اعداد دارم که از 0 تا یک نرمالیزه شده میخوام این اعداد رو با هیستوگرام با فواصل 1. نمایش بدم این رو چه جور انجام بدم حالا چه جوری میتونم از روی هیستوگرام ازلاعات بدست بیارم 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ من یه سری اعداد دارم که از 0 تا یک نرمالیزه شدهمیخوام این اعداد رو با هیستوگرام با فواصل 1. نمایش بدم این رو چه جور انجام بدم حالا چه جوری میتونم از روی هیستوگرام ازلاعات بدست بیارم سلام به خود imhist هم میشه، تعداد bin ها رو داد، اگه ندیم همون 256 تا رو در نظر می گیره. با hist یا histc هم میشه توی بازه های مختلف هیستوگرام رو حساب کرد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
elmiramohammadi 596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ حالا برعکس این قضیه من هیتوگرام دارم میخوام بدونم هر bin آن چه مقداری داره منظورم این است که ارتفاع بین ها چقدره؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ حالا برعکس این قضیه من هیتوگرام دارم میخوام بدونم هر bin آن چه مقداری داره منظورم این است که ارتفاع بین ها چقدره؟ یه مثال میزنی؟ این هیستوگرام چجوری بدست اومده؟ 1 لینک به دیدگاه
elmiramohammadi 596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون میشه با همون دستور bin ها رو بدست آورد. اگر خروجی هیستوگرام رو داخل یه متغیر ذخیره کرد همون چیزی میشه من میخواستم یعنی a=hist(img2(:),0:.1:1) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده