شقایق31 40377 ارسال شده در 17 آبان، 2014 اقا هیچ کدوم از ف ی ل ت ر هایی که من دانلود کردم کار نمیکنه... عزیزم برات فرستادم فایل زیپه باز کن چک کن ببین اومد؟ 2
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 عزیزم برات فرستادم فایل زیپه باز کنچک کن ببین اومد؟ دسته گلت درد نکنه عزیزدلم 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 17 آبان، 2014 دسته گلت درد نکنه عزیزدلم باز کن نصب کن منتظرم ببینم رو گوشی شما کار کرد یا نه؟ 2
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 باز کن نصب کن منتظرم ببینم رو گوشی شما کار کرد یا نه؟ بزار با گوشی وارد بشم.. بهتون خبر میدم گلم.. 2
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 باز کن نصب کن منتظرم ببینم رو گوشی شما کار کرد یا نه؟ دست گلت درد نکنه عزیزم ولی باز نشد 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 17 آبان، 2014 دست گلت درد نکنه عزیزم ولی باز نشد عه من الان دارم استفاده میکنم از زیپ در اوردی؟ 2
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 عه من الان دارم استفاده میکنم از زیپ در اوردی؟ اع نه باگوشی واردشدم باز نشد.. فرداامتحانش میکنم باتبلت مرسی 1
soil eng 17164 ارسال شده در 17 آبان، 2014 چی میگین شماها کی گفته اپرا مینی قطع؟؟؟؟ در طول روز قطع و وصل میشه ولی کامل قطع نیس....بدون ف ی ل شکن هم کار میکنه... الانم امتحانم کردم باز کرد فقط سرعتش یخورده کم بود 2
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 چی میگین شماهاکی گفته اپرا مینی قطع؟؟؟؟ در طول روز قطع و وصل میشه ولی کامل قطع نیس....بدون ف ی ل شکن هم کار میکنه... الانم امتحانم کردم باز کرد فقط سرعتش یخورده کم بود خوب جایی که شماهستین اروپاست بابا دم مرزی.. نمیشه بستس الهه جون.. 2
soil eng 17164 ارسال شده در 17 آبان، 2014 خوب جایی که شماهستین اروپاست بابا دم مرزی.. نمیشه بستس الهه جون.. اصلا به اینش فک نکرده بودم پس برین به کشف راهکاراتون برسین... منم به نیت شما از اپرا استفاد میکنم.باشد ک قبول شود 3
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 اصلا به اینش فک نکرده بودمپس برین به کشف راهکاراتون ببا... منم به نیت شما از اپرا استفاد میکنم.باشد ک قبول شود بابا خارجی.... 3
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2014 سیفون (یا همون سایفون خودمون) کار میکنهاپرا مینی فقط کار نمیکنه نه هردو کار نمیکنن من برعکس بودم پسمن قبلا سایفونم قطع بود چند روزیه که کار میکنه.دذ حال حاضراوپرا ندارم ولی قبلا باهاش کار میکردم البته پافین هم که یه روز قطعه یه روز وصل من اپرا ورژن های مختلفشو امتحان کردم ولی موقع نصب گیر میزنه من از اوپرا aاستفاده میکنم چیز شکن هم داره اوپرا کرک.شده هستش با سرعت بسیار بالا میشه لینک دانلودش و بدی سلام ... اپرا چیه بابا!!! از هات اسپات شیلد استفاده کن یا اُپن وی پن ... اااا سلام سلام کوجا بودی شما نبودی هات اسپات و هر سایتی زدم یه مدلش اومد ریسکش بالا بود دانلود نکردم بابا از هرچی استفاده میکنید لطفا لینکشو بزارید.. اینجوری جز اسپم چیز دیگه ای این تاپیک در برنداره..دوستانی که از هر ف ی ل ت ر ی که دارن استفاده میکنن لینک دانلودشو بزارن متشکرم. افرین بسی زیاد گل گفتییییییییییییییییییی لینک نمیخواد برید از گوگل پلی بگیرید:vahidrk: خو نمیشه لینکشو بدی ایا یه اوپرا a هست ولی کرک شده نیس و کار نمیکنه شانس دیگه به قول قدیمی ها میری لب چشمه چشمه خشک میشه کار نمیکنه پس چرا میگی؟!!اپرا واسه اندرویدای 4 به پایین خوبه ...برای ورژن 4 به بالا همون هات اسپات و اُپن وی پن که مثل سایفونه بهتره! من قندشکن پی سی میخوام ما توو اپرا موندیم ایا قندشکن ازکجا بیاریم الان قندها همه شکسته تحویل میدن نیاز به قند شکن نیستا اقا هیچ کدوم از ف ی ل ت ر هایی که من دانلود کردم کار نمیکنه... کلا یه وضعی شده چی میگین شماهاکی گفته اپرا مینی قطع؟؟؟؟ در طول روز قطع و وصل میشه ولی کامل قطع نیس....بدون ف ی ل شکن هم کار میکنه... الانم امتحانم کردم باز کرد فقط سرعتش یخورده کم بود واسه تعداد بسی محدود کار میکنه ولی واسه من همه قطع شدن سایفونم نمیشه اپرا نمیشه اآ هم نمیشه پس چی میشه؟؟؟؟؟؟؟ اصلا به اینش فک نکرده بودمپس برین به کشف راهکاراتون برسین... منم به نیت شما از اپرا استفاد میکنم.باشد ک قبول شود :gnugghender::gnugghender:اپرا تورو ترور کنیم چه حالی میده بابا خارجی.... :ws28: 2
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 18 آبان، 2014 اینم لینک قندشکن ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نوش جونتون 2
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2014 اینم لینک قندشکن ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نوش جونتون من از شقایق31 اپرا رو گرفتم باز شد از همینجا میگم یه دونه ایییییییییییییییییییییییییییی 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 آبان، 2014 من از شقایق31 اپرا رو گرفتم باز شد از همینجا میگم یه دونه ایییییییییییییییییییییییییییی قابل نداشت گلی سلامت جون من نمیدونم چرا برات باز نشد یه ایمیل جدید بدون زیپ فرستادم ببین نصب میشه 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2014 قابل نداشت گلیسلامت جون من نمیدونم چرا برات باز نشد یه ایمیل جدید بدون زیپ فرستادم ببین نصب میشه میگما یه پیام اومده میگه نسخه جدیدش اومده به نظرت به روزش کنم یا نه همینجوری ولش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 آبان، 2014 میگما یه پیام اومده میگه نسخه جدیدش اومده به نظرت به روزش کنم یا نه همینجوری ولش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نهههههه اصلا بروز نکن چون دیگه باز نمیشه اون همون اوپرا فیلتریه ک گوگل پلی هست 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2014 نهههههه اصلا بروز نکن چون دیگه باز نمیشه اون همون اوپرا فیلتریه ک گوگل پلی هست منم بهش مشکوک بودم :vahidrk: اگه گذاشتن دو دقیقه با این اپرا کار کنم 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 18 آبان، 2014 من از شقایق31 اپرا رو گرفتم باز شد از همینجا میگم یه دونه ایییییییییییییییییییییییییییی پس ما چی؟؟؟ 1
ارسال های توصیه شده