شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ اقا هیچ کدوم از ف ی ل ت ر هایی که من دانلود کردم کار نمیکنه... عزیزم برات فرستادم فایل زیپه باز کن چک کن ببین اومد؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ عزیزم برات فرستادم فایل زیپه باز کنچک کن ببین اومد؟ دسته گلت درد نکنه عزیزدلم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ دسته گلت درد نکنه عزیزدلم باز کن نصب کن منتظرم ببینم رو گوشی شما کار کرد یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ باز کن نصب کن منتظرم ببینم رو گوشی شما کار کرد یا نه؟ بزار با گوشی وارد بشم.. بهتون خبر میدم گلم.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ باز کن نصب کن منتظرم ببینم رو گوشی شما کار کرد یا نه؟ دست گلت درد نکنه عزیزم ولی باز نشد 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ دست گلت درد نکنه عزیزم ولی باز نشد عه من الان دارم استفاده میکنم از زیپ در اوردی؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ عه من الان دارم استفاده میکنم از زیپ در اوردی؟ اع نه باگوشی واردشدم باز نشد.. فرداامتحانش میکنم باتبلت مرسی 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ چی میگین شماها کی گفته اپرا مینی قطع؟؟؟؟ در طول روز قطع و وصل میشه ولی کامل قطع نیس....بدون ف ی ل شکن هم کار میکنه... الانم امتحانم کردم باز کرد فقط سرعتش یخورده کم بود 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ چی میگین شماهاکی گفته اپرا مینی قطع؟؟؟؟ در طول روز قطع و وصل میشه ولی کامل قطع نیس....بدون ف ی ل شکن هم کار میکنه... الانم امتحانم کردم باز کرد فقط سرعتش یخورده کم بود خوب جایی که شماهستین اروپاست بابا دم مرزی.. نمیشه بستس الهه جون.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ سایفونم نمیشه اپرا نمیشه اآ هم نمیشه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ خوب جایی که شماهستین اروپاست بابا دم مرزی.. نمیشه بستس الهه جون.. اصلا به اینش فک نکرده بودم پس برین به کشف راهکاراتون برسین... منم به نیت شما از اپرا استفاد میکنم.باشد ک قبول شود 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ اصلا به اینش فک نکرده بودمپس برین به کشف راهکاراتون ببا... منم به نیت شما از اپرا استفاد میکنم.باشد ک قبول شود بابا خارجی.... 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ سیفون (یا همون سایفون خودمون) کار میکنهاپرا مینی فقط کار نمیکنه نه هردو کار نمیکنن من برعکس بودم پسمن قبلا سایفونم قطع بود چند روزیه که کار میکنه.دذ حال حاضراوپرا ندارم ولی قبلا باهاش کار میکردم البته پافین هم که یه روز قطعه یه روز وصل من اپرا ورژن های مختلفشو امتحان کردم ولی موقع نصب گیر میزنه من از اوپرا aاستفاده میکنم چیز شکن هم داره اوپرا کرک.شده هستش با سرعت بسیار بالا میشه لینک دانلودش و بدی سلام ... اپرا چیه بابا!!! از هات اسپات شیلد استفاده کن یا اُپن وی پن ... اااا سلام سلام کوجا بودی شما نبودی هات اسپات و هر سایتی زدم یه مدلش اومد ریسکش بالا بود دانلود نکردم بابا از هرچی استفاده میکنید لطفا لینکشو بزارید.. اینجوری جز اسپم چیز دیگه ای این تاپیک در برنداره..دوستانی که از هر ف ی ل ت ر ی که دارن استفاده میکنن لینک دانلودشو بزارن متشکرم. افرین بسی زیاد گل گفتییییییییییییییییییی لینک نمیخواد برید از گوگل پلی بگیرید:vahidrk: خو نمیشه لینکشو بدی ایا یه اوپرا a هست ولی کرک شده نیس و کار نمیکنه شانس دیگه به قول قدیمی ها میری لب چشمه چشمه خشک میشه کار نمیکنه پس چرا میگی؟!!اپرا واسه اندرویدای 4 به پایین خوبه ...برای ورژن 4 به بالا همون هات اسپات و اُپن وی پن که مثل سایفونه بهتره! من قندشکن پی سی میخوام ما توو اپرا موندیم ایا قندشکن ازکجا بیاریم الان قندها همه شکسته تحویل میدن نیاز به قند شکن نیستا اقا هیچ کدوم از ف ی ل ت ر هایی که من دانلود کردم کار نمیکنه... کلا یه وضعی شده چی میگین شماهاکی گفته اپرا مینی قطع؟؟؟؟ در طول روز قطع و وصل میشه ولی کامل قطع نیس....بدون ف ی ل شکن هم کار میکنه... الانم امتحانم کردم باز کرد فقط سرعتش یخورده کم بود واسه تعداد بسی محدود کار میکنه ولی واسه من همه قطع شدن سایفونم نمیشه اپرا نمیشه اآ هم نمیشه پس چی میشه؟؟؟؟؟؟؟ اصلا به اینش فک نکرده بودمپس برین به کشف راهکاراتون برسین... منم به نیت شما از اپرا استفاد میکنم.باشد ک قبول شود :gnugghender::gnugghender:اپرا تورو ترور کنیم چه حالی میده بابا خارجی.... :ws28: 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ اینم لینک قندشکن ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نوش جونتون 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ اینم لینک قندشکن ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نوش جونتون من از شقایق31 اپرا رو گرفتم باز شد از همینجا میگم یه دونه ایییییییییییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ من از شقایق31 اپرا رو گرفتم باز شد از همینجا میگم یه دونه ایییییییییییییییییییییییییییی قابل نداشت گلی سلامت جون من نمیدونم چرا برات باز نشد یه ایمیل جدید بدون زیپ فرستادم ببین نصب میشه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ قابل نداشت گلیسلامت جون من نمیدونم چرا برات باز نشد یه ایمیل جدید بدون زیپ فرستادم ببین نصب میشه میگما یه پیام اومده میگه نسخه جدیدش اومده به نظرت به روزش کنم یا نه همینجوری ولش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ میگما یه پیام اومده میگه نسخه جدیدش اومده به نظرت به روزش کنم یا نه همینجوری ولش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نهههههه اصلا بروز نکن چون دیگه باز نمیشه اون همون اوپرا فیلتریه ک گوگل پلی هست 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ نهههههه اصلا بروز نکن چون دیگه باز نمیشه اون همون اوپرا فیلتریه ک گوگل پلی هست منم بهش مشکوک بودم :vahidrk: اگه گذاشتن دو دقیقه با این اپرا کار کنم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ من از شقایق31 اپرا رو گرفتم باز شد از همینجا میگم یه دونه ایییییییییییییییییییییییییییی پس ما چی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده