hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ هرکی قبول شده مبارکه ایشالا دکتراش فقط شیرینی ما رو زودتر بدید برا افطار هیچی نداریم بخوریم!! 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم مریم بقیه بچه ها چیکار کردن؟ 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ شیرینی ویژه مال منهمن خبر دادمبرو ته صف شاید یکم از شیرینی هام دادم بهت پیشته بینیم بابا منو خیلی ترسوند ما اینجا با هم ثانیه ها رو می شمردیم شیرینی ویژه مال خودمه!! 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ پرییییییییی؟ قبول شدی؟ چی؟ کجا؟ 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ دانشگاش هم خوشگله هم قوی :3384s::3384s: قوی ترین دانشگاه آزاد قزوینه و خوشگلترین دانشگاه 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تو کجا قبول شدی گریه کن که بیچاره شدی دوماد بشی مادر یارانه هات ده برابر بشه قلبمون داشت میموند بهار خانوم تبریکات ویژه من رو پذیرا باشیدخیلی خیلی تبریک من روانشناسی بالینی علم و فرهنگ جای تبریک نداره بابا:girl_blush2: ولی از اینکه بالینیه خوشحالم! 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تبریییییییییییییییک میگم پریییییی :aghosh: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مبارکه پرررری!!!! شیرینی ما رو بده! 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ پرییییییییی؟قبول شدی؟ چی؟ کجا؟ من عین بچه مثبت ها همون اول گفتم محمد رضا!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ پیشته بینیم بابامنو خیلی ترسوند ما اینجا با هم ثانیه ها رو می شمردیم شیرینی ویژه مال خودمه!! برو خونتونمن خبر دادماون موقع که هی آدامس میترکوند اینجا ما گوشممون کر شد کجا بودی؟ 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مبارکه پرررری!!!!شیرینی ما رو بده! مرسی حمید جان شرینی ماله دانشگاه تهرونی هاست نمیدونم کجاست چرا قربونت برم چیزی که دوست داشتی قبول شدی ایشالا موفق باشی حالا شیرینی ما رو بده:biggrin: جهاد دانشگاهیه غیر انتفاعی تو پونکه چیزی که باعث شد انتخابش کنم قبل علامه دانشگاه خودمون این بود که استخدام رسمی می کرد تبریییییییییییییییک میگم پریییییی :aghosh: مرسیییییییییییییی بلاخره تموم شد:aghosh: 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ جشن قبولی بچه های انجمن در آزمون ارشد همتون بیایید اینجا 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مثل اینکه هنوز باورش نشده من براش دیگه کارنامه رو ایمیل کردم شاید باورش شه 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مریم جان تسلیت میگم وارد خواجه نصیر شدی مادر دانشگاه خیلی داغونیه آره منچستر رو از کف دادم..چون سیستم میبرد منچستر:w821: تبريك به همه بچه هامن ميدونستم مريم الكي ميگه بالاخره به آرزوش رسيد برو منچستر باور کنید الکی نمیگفتم...آقا حمید نتیجه من رو دید.......خیلی فشار عصبی روم بود.الان هم از بس جیغ زدم صدام در نمیاد... دوستان از همتون متشکرم......حالم که بهتر شد به تمامی پست ها پاسخ میدم 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ برو خونتونمن خبر دادماون موقع که هی آدامس میترکوند اینجا ما گوشممون کر شد کجا بودی؟ زیر پوست دریا به من ربطی نداره خانوما مقدم تر اند:(87): 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آره منچستر رو از کف دادم..چون سیستم میبرد منچستر:w821: باور کنید الکی نمیگفتم...آقا حمید نتیجه من رو دید.......خیلی فشار عصبی روم بود.الان هم از بس جیغ زدم صدام در نمیاد... دوستان از همتون متشکرم......حالم که بهتر شد به تمامی پست ها پاسخ میدم خیلی خوش به حالته بابا بیشتر جیغ بزن کمه! شیرینی مارو هم بیار:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی خوش به حالته بابابیشتر جیغ بزن کمه! شیرینی مارو هم بیار:hapydancsmil: صدام در نمیاد 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مگه نتایج اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی تو سایت سنجش نیست به جز اطلاعیه ای که گفته ساعت 14 میاد !! 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مگه نتایج اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی تو سایت سنجش نیست به جز اطلاعیه ای که گفته ساعت 14 میاد !! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده