alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ کسانیکه ارشد 90 داشتن برن لالا 1 لینک به دیدگاه
.hoda 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سلام ساعت 4:03 دقیقه بامداد هشتمین روز شهریور 90. سحرگاه آخرین روز ماه مبارک رمضان. و هنوز خبری از نتایج نیست!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سلامساعت 4:03 دقیقه بامداد هشتمین روز شهریور 90. سحرگاه آخرین روز ماه مبارک رمضان. و هنوز خبری از نتایج نیست!:icon_pf (34): علیک:zadan: گفتم تا دانشگاهتو نگی سنجش نزنه نتایجو:zadan: 1 لینک به دیدگاه
.hoda 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ علیک:zadan:گفتم تا دانشگاهتو نگی سنجش نزنه نتایجو:zadan: نـ می گم لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سایت سنجش بوی شهادت میده:w768: تا اینتر رو میزنی باز میشه.به میکرو ثانیه هم نمی کشه.حسابی پهنای باندو افزایش دادن. الانه که نتایجو بزارن رو سایت:w768: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ زهی خیال باطل=دماغ سوختههههههه میخوریممممممممم من از دیروز دارم میگم منتظر نباشید احتمالا: 8-9صبح نتایج میاد 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ زهی خیال باطل=دماغ سوختههههههه میخوریممممممممممن از دیروز دارم میگم منتظر نباشید احتمالا: 8-9صبح نتایج میاد من انتظار نداشتم هیشکی این پستو بخونه الان.واسه این گفتم:zadan: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من انتظار نداشتم هیشکی این پستو بخونه الان.واسه این گفتم:zadan: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من اصلاح میکنم سرعت نت من به شکلی عجیب تو تایم فری افزایش پیدا کرده. راحت بخوابید:lol: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ برید بخوابید نتایج نمیاد بابا سر کارید 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من اصلاح میکنم سرعت نت من به شکلی عجیب تو تایم فری افزایش پیدا کرده.راحت بخوابید:lol: اینم جزءنقشه س یا نه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8با من هماهنگ کن خو که سوتی نشه:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اینم جزءنقشه س یا نه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8با من هماهنگ کن خو که سوتی نشه:texc5lhcbtrocnmvtp8 نقشه داره یه نفری پیش میره.به هیشکی اعتماد نیس.نشستی پیامای پروفتو خوندی همشو؟:lol: 1 لینک به دیدگاه
.hoda 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ جدا هممون خیلی سرکارییییییییییییییییییییییییم:ws28: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ نقشه داره یه نفری پیش میره.به هیشکی اعتماد نیس.نشستی پیامای پروفتو خوندی همشو؟:lol: پس من هی میام خرابش میکنمبچه فردا شب میاد نتایج نه باو کی حال داره الان پیام بخونه آخه:lol: بعدا میخونم سر فرصت 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ جدا هممون خیلی سرکارییییییییییییییییییییییییم:ws28: گوش نمیدی که. اسم دانشگاتو بگو اگه هم الان نزدن نتایجو:lol: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ جدا هممون خیلی سرکارییییییییییییییییییییییییم:ws28: نه به شوخی هممون خیلی سرکاریم:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بابا بخوابین خو نهایتش یه روز دیرتر میبینید دیگه 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بابا بخوابین خو نهایتش یه روز دیرتر میبینید دیگه والااااااااااااااا......از دیروزمیگم فردا منتظر نتایج باشید،هی میگن کلکشونه میخوان مارو گول بزنن:zadan: بیکارند ملت 3 لینک به دیدگاه
.hoda 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا! ساعت نزدیک 9 صبحه . هنوز از نتایج خبری نیییییییییییییییییست:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده