MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تایید میشه نتایج فردا ساعت 8 صبح میاد....آخه شما با چه فکری این موقع شب منتظر نتایجید؟اونایی که به اینترنت دسترسی هم ندارن باید در نظر گرفت.........باید صبر کرد تا فردا کافی نت ها هم باز بشه چی میگی باو:zadan: کی نت نداره؟ مال کنکور سراسری رو همیشه 3-4 صبح میزنن.پس منتظر باش:lol: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ چی میگی باو:zadan:کی نت نداره؟ مال کنکور سراسری رو همیشه 3-4 صبح میزنن.پس منتظر باش:lol: ساعت 3 صب مگه نونواییه :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ چی میگی باو:zadan:کی نت نداره؟ مال کنکور سراسری رو همیشه 3-4 صبح میزنن.پس منتظر باش:lol: یعنی اینقدر براشون مهمه که مارو سوپرایز کنن:lol: 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من رفتم برا یکی جواب کاردانی ب کارشناسی بگیرمم هر چی میزدم پیام میداد همچین اطلاعاتی موجود نمیباشد 1بار .. دوبار دیدم نهههه .. گفتم بیچاره عجب شانسی داره :biggrin: طرف داشت سکته میکرد :icon_pf (34): . . . یهو دیدم ای بابا چ سوتی دادیم مااا .. جای نام با نام خانوادگی رو اشتباه مینوشتم :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ چه لحظاهای حساسیه، هیچوقت یادم نمیره 3 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا لحظات حساسی هست من که فقط دارم پیامهای دوستان رو می خونم حتی نمی تونم بنویسم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من هیچ حسی ندارم....فقط نتم قطع و وصل میشه..وگرنه تا صبح مینوشتم تا بچه ها بخونن و سرگرم باشن 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من رفتم بخوابم تا سحر آخرین شب بی خبری خوش لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من هیچ حسی ندارم....فقط نتم قطع و وصل میشه..وگرنه تا صبح مینوشتم تا بچه ها بخونن و سرگرم باشن :w58: ی اضطراب کوچولو . دل نگرانی :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آخرین شب بی خبری خوش چ خبر مهندس درپیت؟:lol: امشب تو پروف کسی برنامه نیس؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ :w58:ی اضطراب کوچولو . دل نگرانی :biggrin: اصلا:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من هیچ حسی ندارم....فقط نتم قطع و وصل میشه..وگرنه تا صبح مینوشتم تا بچه ها بخونن و سرگرم باشن مرسی خانوم cool :lol: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ چ خبر مهندس درپیت؟:lol:امشب تو پروف کسی برنامه نیس؟ :3384s: خیر....امشب خبری نیست....تاپیک ارشده 90 نه اسپم کده 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اصلا:girl_in_dreams: مریم در ظاهر = اصلا :girl_in_dreams: مریم در باطن = :w821::confused: 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ :3384s:خیر....امشب خبری نیست....تاپیک ارشده 90 نه اسپم کده آره دیدم 1700 تا پست همش پستای مفیده فک کنننننننننن دو سه روز دیگه داری جمع میکنی بری تهران:lol: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بچه هاای ک منظر جوابن بیاین ی :Ghelyon: بزنن .. بی خیااال دنیااا 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ امشب آخرین شب سحری هم هستتتتتت:lol: صد حیف که این رفت 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مریم در ظاهر = اصلا :girl_in_dreams:مریم در باطن = :w821::confused: ظاهر و باطن مریم یکی هستش:girl_blush2: عجب باطنی داشتم خیبر نداشتما:lol: 6 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ ظاهر و باطن مریم یکی هستش:girl_blush2:عجب باطنی داشتم خیبر نداشتما:lol: نه خوشم اومد ..:girl_yes2: اعتماد ب نفست بالائه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده