.hoda 85 ارسال شده در 29 آبان، 2011 پسر:lol:آخه دختر طراحی جامدات می خونه؟:jc_thinking: :vahidrk:من هم دخترم هم طراحی جامدت میخونم . حالا حرف حسابتون چیه؟ :167: ندیدین تا حالا؟ 1
@نیوشا 752 ارسال شده در 29 آبان، 2011 راستش با این که تکلیف من معلومه متن هاتئن رو می خونم استرس می گیرم 1
Moment 15228 ارسال شده در 29 آبان، 2011 من هی نسبت به امشب شک زیادی دارم آخه این موزمارکده سنجش همیشه 1 روز قبل از اعلام عمومی زمان نتایج کارنامه ها رو رو سایت میذاره 1
.hoda 85 ارسال شده در 29 آبان، 2011 بچه ها میگم مطمئنین امشب میزنن؟ بابا فردا بچه ها میان کلی بهمون میخندن که امشب این همه این جا سر کار بودیم. 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 29 آبان، 2011 :vahidrk:من هم دخترم هم طراحی جامدت میخونم . حالا حرف حسابتون چیه؟ :167:ندیدین تا حالا؟ :zadan: کم میارید تو جامدات میخوای طراحی کاربردی هم بخونی؟:zadan:
MechJJ 11368 ارسال شده در 29 آبان، 2011 بچه ها میگم مطمئنین امشب میزنن؟ بابا فردا بچه ها میان کلی بهمون میخندن که امشب این همه این جا سر کار بودیم. نه مطمئن نیستیم:lol: 1
.hoda 85 ارسال شده در 29 آبان، 2011 :zadan:کم میارید تو جامدات میخوای طراحی کاربردی هم بخونی؟:zadan: تا حالاش که عمرا کم نیوردم. در ضمن با اجازه ی بزرگترا بله . میخوام طراحی کاربردی بخونم .( اخه شغلی که دارم مرتبطه با این رشته .):hrqr6zeqheyjho1f9mx 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 29 آبان، 2011 ببخشید میون کلامتون بچه ها:girl_blush2: طراحی کاربردی یکی از گرایشای تاپ مکانیکه یا ...؟ مرسی +انشا ا... هر کی زحمت کشیده از هر رشته ای که دوست داره ،قبول شه.:shad: 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 29 آبان، 2011 تا حالاش که عمرا کم نیوردم.در ضمن با اجازه ی بزرگترا بله . میخوام طراحی کاربردی بخونم .( اخه شغلی که دارم مرتبطه با این رشته .):hrqr6zeqheyjho1f9mx خوبه قبل از درس شغلتون رو پیدا کردید کدوم دانشگاه بودید کارشناسی؟ 1
MechJJ 11368 ارسال شده در 29 آبان، 2011 ببخشید میون کلامتون بچه ها:girl_blush2:طراحی کاربردی یکی از گرایشای تاپ مکانیکه یا ...؟ مرسی +انشا ا... هر کی زحمت کشیده از هر رشته ای که دوست داره ،قبول شه.:shad: مکانیک کلا تاپه ولی خب طراحی کاربردی سنگین تر از بقیه گرایش هاست. از طرفی گرایش تبدیل انرژی توی ایران و صنعت هایی که داریم کاربرد بیشتری داره 2
mammad.mechanic 569 ارسال شده در 29 آبان، 2011 تا حالاش که عمرا کم نیوردم.در ضمن با اجازه ی بزرگترا بله . میخوام طراحی کاربردی بخونم .( اخه شغلی که دارم مرتبطه با این رشته .):hrqr6zeqheyjho1f9mx الان یعنی میخواستی بگی که شاغلی....:icon_razz: 1
M!Zare 48040 ارسال شده در 29 آبان، 2011 مریم از استرس دستات داره میلرزه نمی تونی تایپ کنی؟:lol: نه..مشغول انجام کاری هستم..فقط منتظرم یک نفر اعلام کنه نتایج اومد تا حالاش که عمرا کم نیوردم.در ضمن با اجازه ی بزرگترا بله . میخوام طراحی کاربردی بخونم .( اخه شغلی که دارم مرتبطه با این رشته .):hrqr6zeqheyjho1f9mx چه خوب....کار هم داری....من هنوز اندر خم یک کوچه ام 2
.hoda 85 ارسال شده در 29 آبان، 2011 خوبه قبل از درس شغلتون رو پیدا کردیدکدوم دانشگاه بودید کارشناسی؟ شغلم موقته . اما خب چون طراحی یه سری قطعاته دوسش دارم البته تا حدودی . حداقل بیشتر از سیالات دوسش دارم . در ضمن دانشگاهمو هم نمیگم .:girl_yes2: 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 29 آبان، 2011 شغلم موقته . اما خب چون طراحی یه سری قطعاته دوسش دارم البته تا حدودی . حداقل بیشتر از سیالات دوسش دارم .در ضمن دانشگاهمو هم نمیگم .:girl_yes2: :zadan: اینجا هرکی میاد اول دانشگاهشو میگه:zadan: مثلا همین مریم دانشگاه منچستره:lol: 1
.hoda 85 ارسال شده در 29 آبان، 2011 الان یعنی میخواستی بگی که شاغلی....:icon_razz: ای بابا . سوژه ی سنجشو گذاشتین کنار گیر دادین به منا. در ضمن میخواستم بدونین واسه چی میخوام برم طراحی کاربردی.:yes: 2
.hoda 85 ارسال شده در 29 آبان، 2011 خب دیگه بیدار موندن الکیه . ما که رفتیم استراحت کنیم. شب خوش.:icon_pf (44): 3
M!Zare 48040 ارسال شده در 29 آبان، 2011 تایید میشه نتایج فردا ساعت 8 صبح میاد....آخه شما با چه فکری این موقع شب منتظر نتایجید؟اونایی که به اینترنت دسترسی هم ندارن باید در نظر گرفت.........باید صبر کرد تا فردا کافی نت ها هم باز بشه 2
ارسال های توصیه شده