Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من چون بنا به دلایلی فقط باید شیراز قبول شم و فقط شیرازو زدم و البته مطمئنم قبول نمیشم چون رتبم 1300 شده ، اصلا استرس ندارررررررررم. فقط نشستم مطمئن شم قبول نشدم ، برم واسه سال بعد درست برنامه بریزم.اما امیدوارم همگی همونجایی که دوست دارین قبول شین.:yes: سلام همشهری جان. خوبی ؟ شما هم مشکل منو داری یا شیراز باید قبول بشم یا مجازی که رفت و آمد نداشته باشه ایشالا که هردومون شیراز قبولیم 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون دوست عزیزم:flowerysmile: من خواب دیدم نتایح اومده پاشدم اومدم نت:w00: نتایج اومد تو پروفایلم میذاری کجا قبول شدی ها.حوصله 80 صفحه اسپم خوندن ندارم:lol: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ سلام همشهری جان. خوبی ؟شما هم مشکل منو داری یا شیراز باید قبول بشم یا مجازی که رفت و آمد نداشته باشه ایشالا که هردومون شیراز قبولیم افسانه جون میدونی یاد چی افتادم...پس ایشالا جفتتون زنده بمونید 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من خواب دیدم نتایح اومده پاشدم اومدم نت:w00:نتایج اومد تو پروفایلم میذاری کجا قبول شدی ها.حوصله 80 صفحه اسپم خوندن ندارم:lol: تو خوابتون ندید من کجا قبول شدم نتایج اومد دیگه فلویدی نیس که....لحظات آخر حضور فلوید 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ افسانه جون میدونی یاد چی افتادم...پس ایشالا جفتتون زنده بمونید آدم دیافراگمش پاره بشه بهتره که بره یه شهر غریب 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ تو خوابتون ندید من کجا قبول شدمنتایج اومد دیگه فلویدی نیس که....لحظات آخر حضور فلوید نه بیدار شدم وسطش:lol: یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ نمی خوای بگی کجا قبول شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آدم دیافراگمش پاره بشه بهتره که بره یه شهر غریب افسانه من احتمال اینکه برم شهر غریب خیلی زیاده:w821: نه بیدار شدم وسطش:lol:یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ نمی خوای بگی کجا قبول شدی؟ دخیخا 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ افسانه من احتمال اینکه برم شهر غریب خیلی زیاده:w821: دخیخا بیخوووووووود:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ افسانه من احتمال اینکه برم شهر غریب خیلی زیاده:w821: دخیخا تازه تو اخبار ساعت 14 ابراهیم خدایی قایم مقام سازمان سنجش اعلام کرد نتایج فردا اعلام می شود و ثبت نام از 14 شروع می شود 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ افسانه من احتمال اینکه برم شهر غریب خیلی زیاده:w821: شیراز قبول میشی میای پیش خودم دیگه احساس غربت نمیکنی ایشالا که هر جایی دوست داری قبول میشی 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ سلام. منم امدم. :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ تازه تو اخبار ساعت 14 ابراهیم خدایی قایم مقام سازمان سنجش اعلام کرد نتایج فردا اعلام می شود و ثبت نام از 14 شروع می شود میگن فردا که امروز سایت شلوغ پلوغ نشه سرورشون بترکه ... ولی امشب میاد 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ ميگن كامپوتراي سنجش سوخته. بايد 4ماهم منتظر بمونيم. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ تازه تو اخبار ساعت 14 ابراهیم خدایی قایم مقام سازمان سنجش اعلام کرد نتایج فردا اعلام می شود و ثبت نام از 14 شروع می شود ثبت نام الکترونیکی آره...ولی مدارک از 20 به بعده.....فریب اخبار رو نخورید:167: شیراز قبول میشی میای پیش خودم دیگه احساس غربت نمیکنی ایشالا که هر جایی دوست داری قبول میشی :aghosh: من یه اشتباه دیگه هم کردم صنعتی شیراز رو قبل از فردوسی زدم....ولی فردوسی خیلی سرتره:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): شما هم همین طور:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ ثبت نام الکترونیکی آره...ولی مدارک از 20 به بعده.....فریب اخبار رو نخورید:167: :aghosh: من یه اشتباه دیگه هم کردم صنعتی شیراز رو قبل از فردوسی زدم....ولی فردوسی خیلی سرتره:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): شما هم همین طور:girl_in_dreams: تو چرا جواب منو ندادی؟ نگی کجا قبول شدی حساب بی حساب:w00: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ تو چرا جواب منو ندادی؟نگی کجا قبول شدی حساب بی حساب:w00: نمیگم:lol::lol: 1 لینک به دیدگاه
.hoda 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آقایون و خانومای عزیز ما که رفتیم استراحت کنیم. احتمالا تا شب هیچ خبری نیست . هممون سرکاریم.:icon_pf (34): خب این جوری میشه که میگن فلان تعداد شغل جدید ایجاد کردیم دیگه. همگی خسته نباشید .:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من احساس می کنم نتایج رو وقت افطار می زنند تا همه بروند مشغول خوردن شوند تا سایت شلوغ نشود 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آقایون و خانومای عزیز ما که رفتیم استراحت کنیم. احتمالا تا شب هیچ خبری نیست . هممون سرکاریم.:icon_pf (34): خب این جوری میشه که میگن فلان تعداد شغل جدید ایجاد کردیم دیگه. همگی خسته نباشید .:icon_pf (44): :167::167::167::167: خانمای عزیز و آقایون باشه..... 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ :167::167::167::167: خانمای عزیز و آقایونباشه..... مثل اینکه اینجا رو تعطیل کردید رفتید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده