MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آره داره :ws47::ws47: مملکتی داریم ها تا دیروز خودشون هم مطمئن نبودن بعد تو دفترچه زدن! دو سه روزه قطعی شده! 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ تو این هفته بازدید سایت سازمان سنجش از گوگل هم بیشتره حدس زدی الان اینو؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ حدس زدی الان اینو؟ بله:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ بله:girl_in_dreams: اون منچستره روزانه بود؟ بعد تعهدی چیزی هم داره حتما. همینجوری الکی که پول خرجت نمی کنن. پرسیدی دربارش؟ 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ بله:girl_in_dreams: چه شبی شده امشب هیچ کس نخوابیده من که تا حالا خودم رو مشغول کرده بودم حالا که اومدم نت استرس گرفتم خبر جدید امروز ساعت 17 نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام می شود 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ چه شبی شده امشب هیچ کس نخوابیده من که تا حالا خودم رو مشغول کرده بودم حالا که اومدم نت استرس گرفتمخبر جدید امروز ساعت 17 نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام می شود یعنی سال دیگه هم این موقع ساعت 17 اعلام میشود؟:banel_smiley_52: آقا امین کارشناسی دانشگاه سراسری یاسوج بودین؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ اون منچستره روزانه بود؟بعد تعهدی چیزی هم داره حتما. همینجوری الکی که پول خرجت نمی کنن. پرسیدی دربارش؟ حالا اگه قبول شدم میرم در مورد شرایطش هم میپرسم:lol: منم میدونم الکی پول خرجم نمیکنن 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ چه شبی شده امشب هیچ کس نخوابیده من که تا حالا خودم رو مشغول کرده بودم حالا که اومدم نت استرس گرفتمخبر جدید امروز ساعت 17 نتایج نهایی کارشناسی ارشد اعلام می شود من که یه مدتیه هر شب بیدارم واسه چی استرس میگیرید...........دانشجوی دانشگاه تهران:girl_in_dreams: ثبتنام الکترونیکی پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد 90 دانشگاه تهران از 16 شهريورماه آغاز ميشود. به گزارش فارس، دانشگاه تهران اعلام كرد كه براساس برنامهریزی اداره کل خدمات آموزشی و هماهنگی با سازمان سنجش آموزش کشور ثبتنام الکترونیکی تمام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ١٣90 اين دانشگاه از 16 شهريورماه آغاز ميشود و تا 19 شهريورماه ادامه دارد. تحویل مدارک پذيرفتهشدگان از 20 شهريور ماه آغاز ميشود و تا 23 شهريورماه نيز ادامه دارد. ثبت نام الکترونیک 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ حالا اگه قبول شدم میرم در مورد شرایطش هم میپرسم:lol:منم میدونم الکی پول خرجم نمیکنن عشق منچستری فقط:vahidrk: میپرسیدی قبل اینکه بزنی. حالا بیاد و قبول شی. نمیشه که بری انتخابای بعدیت.میشه؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ عشق منچستری فقط:vahidrk:میپرسیدی قبل اینکه بزنی. حالا بیاد و قبول شی. نمیشه که بری انتخابای بعدیت.میشه؟:JC_thinking: در دفترچه که قید نشده..من در سایتش خوندم..ولی فکر کنم بین دانشجو ها گزینش میکنن وگرنه ما که از خدامونه:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ در دفترچه که قید نشده..من در سایتش خوندم..ولی فکر کنم بین دانشجو ها گزینش میکنن وگرنه ما که از خدامونه:girl_blush2: خوبه پس مطمئنا تو گزینش نمیشی:lol: نگفتی روزانس؟ شبانه هم داره خواجه نصیر؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ خوبه پس مطمئنا تو گزینش نمیشی:lol:نگفتی روزانس؟ شبانه هم داره خواجه نصیر؟ شبانه هم داره 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر خدایان اسپم نتیجه اومد؟ کی اول شد؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر خدایان اسپم نتیجه اومد؟ کی اول شد؟ درود بر شما کمتز از 12 ساعته دیگه میاد ما همه برنده ایم:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر خدایان اسپم نتیجه اومد؟ کی اول شد؟ اون که کی اول شد رو دو سه ماه پیش مشخص کردن. الان جنگ سر بلیط منچستره:lol: 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی سال دیگه هم این موقع ساعت 17 اعلام میشود؟:banel_smiley_52:آقا امین کارشناسی دانشگاه سراسری یاسوج بودین؟ کارشناسی دانشگاه یاسوج یودم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا جاییه که به جای اینکه بچه هاش الان بیدار باشن و با هم کل بندازن همه خوابیدن سایته داریم ما آخه 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ من ۸ صبح از بس که کابوس دیدم پاشدم رفتم کل خونه رو بیدار کردم که چی جوابامو می خوام ببنیم هنوز نیومده! مملکته داریم آخه جون به لبمون کردن 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آره خداییش من که ساعت 2.30 خوابیدم و با تماس یکی از دوستا ساعت 9.30 بیدار شدم.. از اون موقع پای نتم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده