pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ می گم تا حالا باید لقب ایوب رو می دادن به ما..... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ می گم تا حالا باید لقب ایوب رو می دادن به ما..... درود پری جون....خوش اومدی:flowerysmile: آره واقعا 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من یک پیشنهاد بهتر دارم..در تالار های تخصصی اینجا هم کمی فعالیت کنیداینجوری زمان سریعتر میگذره:girl_in_dreams: من خودم دو تا سایت دارم نمی رسم کاملشون کنم یعنی استرس نمی زاره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر کسی بتونه تو فروم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کمکم کنه ممنونش می شم 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من خودم دو تا سایت دارم نمی رسم کاملشون کنم یعنی استرس نمی زاره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر کسی بتونه تو فروم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کمکم کنه ممنونش می شم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من خودم دو تا سایت دارم نمی رسم کاملشون کنم یعنی استرس نمی زاره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر کسی بتونه تو فروم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کمکم کنه ممنونش می شم اقا ميزاري باهات همكاري كنيم؟؟:xbex7jmjnhtbacgrr3x 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اقا ميزاري باهات همكاري كنيم؟؟:xbex7jmjnhtbacgrr3x اگر همکاری کنی که خیلی خوب میشه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من خودم دو تا سایت دارم نمی رسم کاملشون کنم یعنی استرس نمی زاره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر کسی بتونه تو فروم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کمکم کنه ممنونش می شم دو تا 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اگر همکاری کنی که خیلی خوب میشه جذب نیروی فعال اسپم تالار:167: 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ اگر همکاری کنی که خیلی خوب میشه كامل نشده نه؟ :xbex7jmjnhtbacgrr3x لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ اعلام نتایج کنکور ارشد قبل از عیدفطر قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 در هفته جاری و قبل از فرا رسیدن عید سعید فطر منتشر می شود و داوطلبان مجاز می توانند برای مشاهده نتایج به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند. ابراهیم خدایی در گفتگو با مهر اضافه کرد: نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سراسری سال 90 و اسامی پذیرفته شدگان تا پیش از عید فطر یعنی طی روزهای دوشنبه یا سه شنبه هفته جاری اعلام می شود. وی افزود: در این کنکور ظرفیت پذیرش نسبت به سال گذشته 64 درصد افزایش یافته است. به گزارش مهر، کنکور کارشناسی ارشد سال 90 در 142 کد رشته امتحانی و در روزهای 27 تا 29 بهمن ماه برگزار شد و 870 هزار نفر در این آزمون شرکت کردند. همچنین، ظرفیت دانشگاهها 75 هزار نفر برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد است و با احتساب پذیرش استعدادهای درخشان با آزمون و بدون آزمون 85 هزار نفر در نهایت پذیرفته می شوند. 4 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ منم حاضرم وای داریم به اعلام نتایج نزدیک می شیم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ منم حاضرم وای داریم به اعلام نتایج نزدیک می شیم :th_running1:یکشنبه شب:spiteful: لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ :th_running1:یکشنبه شب:spiteful: منكه رسما ...:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ منكه رسما ...:biggrin: مکاترونیک قبول میشید:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مکاترونیک قبول میشید:biggrin: شما كه نميدونستي!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده