hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ آره...مال ما سال آخری شد 140 تا :hrqr6zeqheyjho1f9mx من 142 واحد گذروندم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من تصحیح میکنم تا دوشنبه هستم.:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من تصحیح میکنم تا دوشنبه هستم.:icon_pf (34): :ws47::ws47: چه زود تهدیدت رنگ خودشو باخت 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من تصحیح میکنم تا دوشنبه هستم.:icon_pf (34): نه دیگه... تا شنبه فقط 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ :ws47::ws47:چه زود تهدیدت رنگ خودشو باخت الان رییس سنجش تماس گرفت گفت تا دوشنبه امنه...خیالت راحت 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ الان رییس سنجش تماس گرفت گفت تا دوشنبه امنه...خیالت راحت ااا اتفاقا" الان تک زد من تماس گرفتم گفت شارژ ندارم... گفت مریم تا شنبه فقط اینجا باشه بعدش یک راست انفرادی 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا سازمان سنجش شورش رو در آورده حوصلمون سر رفت من 24 ساعت آنم تبلت همیشه تو دستمه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ ااااتفاقا" الان تک زد من تماس گرفتم گفت شارژ ندارم... گفت مریم تا شنبه فقط اینجا باشه بعدش یک راست انفرادی راستی نمیدونید ثبت نام دانشگاه شریف کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا سازمان سنجش شورش رو در آورده حوصلمون سر رفت من 24 ساعت آنم تبلت همیشه تو دستمه آقا اسماعیل این دوستتون خیلی باکلاسه ها لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا سازمان سنجش شورش رو در آورده حوصلمون سر رفت من 24 ساعت آنم تبلت همیشه تو دستمه منم میخوام از ایران گرفتی؟ چقد گرفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ راستی نمیدونید ثبت نام دانشگاه شریف کیه؟ اتفاقا" آقای دانشگاه شریف هم تک زده بود... الان زنگ زدم بهش، اول از اینکه شارژ نداشت معذرت خواهی کرد و گفت : "ورود با آدامس بادکنکی سبز ممنوع" :hrqr6zeqheyjho1f9mx 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا سازمان سنجش شورش رو در آورده حوصلمون سر رفت من 24 ساعت آنم تبلت همیشه تو دستمه آره بابا :hrqr6zeqheyjho1f9mx 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا سازمان سنجش شورش رو در آورده حوصلمون سر رفت من 24 ساعت آنم تبلت همیشه تو دستمه امین راستی دوستم همین روزا میره دوبی.. میخوای کیندل بگم بیاره واست؟؟؟ اگه میخوای پولو بهم بده تا بهش بدم... فکر کنم منم بخوام :hrqr6zeqheyjho1f9mx 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اتفاقا" آقای دانشگاه شریف هم تک زده بود...الان زنگ زدم بهش، اول از اینکه شارژ نداشت معذرت خواهی کرد و گفت : "ورود با آدامس بادکنکی سبز ممنوع" :hrqr6zeqheyjho1f9mx بگو قبول که شد قرمزش میکنه:lol: امین راستی دوستم همین روزا میره دوبی..میخوای کیندل بگم بیاره واست؟؟؟ اگه میخوای پولو بهم بده تا بهش بدم... فکر کنم منم بخوام :hrqr6zeqheyjho1f9mx منم میخوام 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ منم میخواماز ایران گرفتی؟ چقد گرفتی؟ گریه نکن فقط 1000 تومانه تازه تو لپ لپ هم هست 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ بیکارترین اعضای کنونی انجمن: Mr. Specific, F|UID+, hamin319+, mechjj, rezaazmi 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ بیکارترین اعضای کنونی انجمن:Mr. Specific, F|UID+, hamin319+, mechjj, rezaazmi تازه ashegh 20 هم بود رفت لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها برید این صفحه فقط بنویسید لطف منبع ذکر کنید...ستاد بیکاران انجمن لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ چه مدلیشاونجا چقدر در می یاد 3g که توی ایران کار نمیکنه... پول الکیه.. حدود 200 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده