M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ همینو بگووووما چرا حرص بخوریم!! نه.... شرایط همه یکسانه :w139: فقط باید تا اعلام نتایج قطعی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 صبر کنی؟؟ راستی تاریخ دقیق اعلام نتایج قطعی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 کیه؟ :brodkavelarg: هر وقت آقایون صلاح بدونن 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ آدامستو بجو جوون :ws43::ws43: نتایج شریف کی میاد دیگه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ :lol:بچه ها این هدا خانم از رتبه های تک رقمی کارشناسی هستند هااااا خودش رو لو نمیده.. نمیدونم چرا!!! آخه گفتن نداره که... منم آزاد مهمه برام(یه ذره) آزاد هم خوبه..آدم از بیکاری در میاد... آره واقعا تنبل جدا؟کارشناسی چند شدی هدا؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ آخه گفتن نداره که... آزاد هم خوبه..آدم از بیکاری در میاد... جوووونم واسه عرق شرم:hrqr6zeqheyjho1f9mx 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ آخه گفتن نداره که... آزاد هم خوبه..آدم از بیکاری در میاد... هدا دانشکده هنرهای زیبا میخونی؟ 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ جوووونم واسه عرق شرم:hrqr6zeqheyjho1f9mx چیکا کنم دیگه.... :mpr::mpr: 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ همینو بگووووما چرا حرص بخوریم!! نه.... شرایط همه یکسانه :w139: فقط باید تا اعلام نتایج قطعی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 صبر کنی؟؟ راستی تاریخ دقیق اعلام نتایج قطعی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 کیه؟ تو مگه حرص هم بلدی بخوری؟ جدیدا" زیاد آدامس میجووه...آخرش فکش کج و کوله میشه پسرم نیست که بگیم سیبیلاش کج میشه آخه گفتن نداره که... آزاد هم خوبه..آدم از بیکاری در میاد... الان عرق شرم هست اینا؟ 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ هدا دانشکده هنرهای زیبا میخونی؟ نه بابا... من دانشگاه آزادیم...:دی آزاد دزفول بودم... 3 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اخبار هم اعلام کرد نتایح کنکور 8-11شهریور اعلام میشه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ تو مگه حرص هم بلدی بخوری؟ پسرم نیست که بگیم سیبیلاش کج میشه الان عرق شرم هست اینا؟ من همه چی بلدم بخورم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اخبار هم اعلام کرد نتایح کنکور 8-11شهریور اعلام میشه مرگ بر اخبار 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا تعطیل تا 8-11 شهریور برید خونه هاتون 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا تعطیل تا 8-11 شهریوربرید خونه هاتون :167::167::167: خونه من که همین جاست 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا تعطیل تا 8-11 شهریوربرید خونه هاتون باشه تو برو ماهستیم:2525s: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ باشه تو برو ماهستیم:2525s: نمیدونم این اینجا چی میخواد!!! راستی حمید.. ما با یه سری ابزار فوق پیشرفته تونستیم ببینیم که توی اتاقت شبا چطوری سرت رو به دیوار میکوبونی!!! از مریم بپرس خودش عکس رو نشونت میده 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدونم این اینجا چی میخواد!!!راستی حمید.. ما با یه سری ابزار فوق پیشرفته تونستیم ببینیم که توی اتاقت شبا چطوری سرت رو به دیوار میکوبونی!!! از مریم بپرس خودش عکس رو نشونت میده برو خونتون باو:2525s: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ ایناهات :lol::lol::lol: تازه عکسای بیشتری هم ازش در آلبوم سیالات داریم 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ امکان اینکه فرم نرسه به سازمان سنجش 10درصده..به گفته خود سازمان سنجش مگه شما پرينت نگرفتيد؟ اگه اونو بگيري حله:yes: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ مگه شما پرينت نگرفتيد؟اگه اونو بگيري حله:yes: save کردم..ولی نمیدونم همینه یا نه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده