M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ این ساختمان دانشکدمونه :hrqr6zeqheyjho1f9mx دانشگاه شیراز نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ هیچکدوم رو ندارم نامه از نظام وظیفه هم ندارید؟؟ :lol: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ آدم میاد اینجا دپرسیشن حاد میگیره... هنوز جوابا نیومده..دنبال مراحل ثبت نامن... اون موخه من.... . . امیدوارم همتون قبول بشید... هدا خانم تو بشین درست بخون خوووووو یا نخون و برو کار کن و یا بشین درست بخون... بشینی ها... سرپا قبول نیست 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ این ساختمان دانشکدمونه :hrqr6zeqheyjho1f9mx :w42::w42: منم سال دیگه میاام....:دی ما نیز امیدواریم شما هم قبول بشید من حتی مجاز هم نشدم... !!! ممنون.... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ چجوری متوجه شدید رسیده؟نکنه وسط راه مال من برگشته باشه:girl_in_dreams::ws43::ws43: امکان اینکه فرم نرسه به سازمان سنجش 10درصده.. به گفته خود سازمان سنجش 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ هدا خانم تو بشین درست بخون خوووووویا نخون و برو کار کن و یا بشین درست بخون... بشینی ها... سرپا قبول نیست باااااوشه.... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ نامه از نظام وظیفه هم ندارید؟؟ :lol: اونم ندارم امکان اینکه فرم نرسه به سازمان سنجش 10درصده..به گفته خود سازمان سنجش :w821::w821::w821::w821:از کجا میشه مطمئن شد که رسیده....ه:4564::4564: من اینا رو دارم..کافیه؟مدرک کافی دارم؟ 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ امکان اینکه فرم نرسه به سازمان سنجش 10درصده..به گفته خود سازمان سنجش اگر این 10 درصد بگیره :w74: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ باااااوشه.... سال دیگه با هم میایم حرصشون میدیم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اونم ندارم :w821::w821::w821::w821:از کجا میشه مطمئن شد که رسیده....ه:4564::4564: من اینا رو دارم..کافیه؟مدرک کافی دارم؟ نمیدونم! تا نتایج نیاد نمیشه مطمئن شد 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اگر این 10 درصد بگیره :w74: طبق قانون مورفی: احتمال اینکه این 10درصد بگیره ، 90درصده!!! 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ سال دیگه با هم میایم حرصشون میدیم اگر آزاد قبول نشم...حتما....:626gdau: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ سال دیگه با هم میایم حرصشون میدیم تو برو سیالاتت رو بخون تنبل 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اگر آزاد قبول نشم...حتما....:626gdau: :lol: بچه ها این هدا خانم از رتبه های تک رقمی کارشناسی هستند هااااا خودش رو لو نمیده.. نمیدونم چرا!!! 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ سال دیگه با هم میایم حرصشون میدیم ما چرا سال دیگه باید حرص بخوریم نمیدونم!تا نتایج نیاد نمیشه مطمئن شد یعنی بقیه بیشتر از این دارن؟من میخوام مطمئن بشم که من غفلت نکردم:ws43: 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اگر آزاد قبول نشم...حتما....:626gdau: منم آزاد مهمه برام(یه ذره) تو برو سیالاتت رو بخونتنبل نمیخوام:2525s: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ تو برو سیالاتت رو بخونتنبل آره واقعا تنبل :lol:بچه ها این هدا خانم از رتبه های تک رقمی کارشناسی هستند هااااا خودش رو لو نمیده.. نمیدونم چرا!!! جدا؟کارشناسی چند شدی هدا؟ 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ ما چرا سال دیگه باید حرص بخوریم یعنی بقیه بیشتر از این دارن؟من میخوام مطمئن بشم که من غفلت نکردم:ws43: آدامستو بجو جوون 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ ما چرا سال دیگه باید حرص بخوریم یعنی بقیه بیشتر از این دارن؟من میخوام مطمئن بشم که من غفلت نکردم:ws43: همینو بگوووو ما چرا حرص بخوریم!! نه.... شرایط همه یکسانه :w139: فقط باید تا اعلام نتایج قطعی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 صبر کنی؟؟ راستی تاریخ دقیق اعلام نتایج قطعی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ آدامستو بجو جوون جدیدا" زیاد آدامس میجووه... آخرش فکش کج و کوله میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده