M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اگه یه نفر انتخاب رشته نکرده باشه...در تکمیل ظرفیت میتونه شرکت کنه؟:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ نخند :167:...وضعیت من داغونه....به محض اعلام نتایج باید پاشم برم بندر دنبال مدرک.....تاریخ ثبت نام دانشگاهم واسه مهمه 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ لینک خبر رو میدید از یه خبرگذاری خوندمش لینکش رو ندارم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ از یه خبرگذاری خوندمش لینکش رو ندارم شایعه پراکن ...استرس زا.... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اگه یه نفر انتخاب رشته نکرده باشه...در تکمیل ظرفیت میتونه شرکت کنه؟:ydm47612zsesgift969 میتونه یانه؟من الان حس میکنم انتخاب رشته نکردم خو 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ نتایج قطعی کنکور کارشناسی ارشد 90 کی میاد؟؟ :164: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ نتایج قطعی کنکور کارشناسی ارشد 90 کی میاد؟؟ :164: 6-7 شهریور 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ میتونه یانه؟من الان حس میکنم انتخاب رشته نکردم خو منم دیروز همین فکر می کردم فکر می کردم انتخاب رشتم به سازمان سنجش نرسید یا حذف شده :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ نتایج قطعی کنکور کارشناسی ارشد 90 کی میاد؟؟ :164: باز امتحان دادی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ میتونه یانه؟من الان حس میکنم انتخاب رشته نکردم خو یا نه :96h3px3wpnn293irwcz 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ باز امتحان دادی؟ :lol: نه 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ چه مدارکی برای ثبت نام لازمه من می خوام از شنبه برم دنبال مدارک چون موقع اعلام نتایج شلوغه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ :lol: نه پس چرا اینخدر منتظر جوابی؟؟:mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ چه مدارکی برای ثبت نام لازمه من می خوام از شنبه برم دنبال مدارک چون موقع اعلام نتایج شلوغه کارنامه... مدرک تحصیلی... نام از نظام وظیفه... اینا اصلی ها هستند... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ پس چرا اینخدر منتظر جوابی؟؟:mornincoffee: دوستان هم هستند هااا سرنوشت دوستانم در خطر است :(87): 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ منم دیروز همین فکر می کردم فکر می کردم انتخاب رشتم به سازمان سنجش نرسید یا حذف شده:banel_smiley_52: چجوری متوجه شدید رسیده؟نکنه وسط راه مال من برگشته باشه:girl_in_dreams::ws43::ws43: 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ آدم میاد اینجا دپرسیشن حاد میگیره... هنوز جوابا نیومده..دنبال مراحل ثبت نامن... اون موخه من.... . . امیدوارم همتون قبول بشید... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ کارنامه... مدرک تحصیلی... نام از نظام وظیفه... اینا اصلی ها هستند... هیچکدوم رو ندارم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ این ساختمان دانشکدمونه :hrqr6zeqheyjho1f9mx 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ آدم میاد اینجا دپرسیشن حاد میگیره... هنوز جوابا نیومده..دنبال مراحل ثبت نامن... اون موخه من.... . . امیدوارم همتون قبول بشید... ما نیز امیدواریم شما هم قبول بشید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده