M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا سر کاریم لا اقل بگید 11 نتایج رو می دیم هیچ تاریخ دیقیقی اعلام نمی کنن اینم ویژگی ما ایرانیا هست آراه...واقعا خیلی زشته....:icon_pf (34): بنظر من 7-8 شهریور 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ آراه...واقعا خیلی زشته....:icon_pf (34):بنظر من 7-8 شهریور نظر شما رو لحاظ میکنندحتماچرا زودتر نگفتی فقط؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ نظر شما رو لحاظ میکنندحتماچرا زودتر نگفتی فقط؟ شما منتظر نتایج آزاد باشید 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ شما منتظر نتایج آزاد باشید هستیم،شما به فکر سقوط آزاد باشید:zadan: 2 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوباره. امسال بيشترين افزايش ظرفيتو داريم. صرفا جهت اطلاع!:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ هستیم،شما به فکر سقوط آزاد باشید:zadan: چرا سقوط آزاد...به فکر اوج گرفتنم سلام دوباره.امسال بيشترين افزايش ظرفيتو داريم. صرفا جهت اطلاع!:biggrin: خسته نباشید..دیروز خودمون حساب کردیم دیگه.....فقط تبدیل و طراحی دانشگاههای تهران 162 نفرافزایش داشته....البته شاید شبانشون از آنچه نوشته شده بیشتر هم بگیره 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ دانشگاه تربیت مدرس زمان ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد را 13 و 14 شهریور اعلام کرده و گفته 8 شهریور مدراک لازم برای ثبت نام رو می زنه داخل سایت 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ دانشگاه تربیت مدرس زمان ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد را 13 و 14 شهریور اعلام کرده و گفته 8 شهریور مدراک لازم برای ثبت نام رو می زنه داخل سایت :imoksmiley:استرس منو گرفت...چه دانشگاه خشنی.... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ چرا سقوط آزاد...به فکر اوج گرفتنم خسته نباشید..دیروز خودمون حساب کردیم دیگه.....فقط تبدیل و طراحی دانشگاههای تهران 162 نفرافزایش داشته....البته شاید شبانشون از آنچه نوشته شده بیشتر هم بگیره مرسی اعتماد به نفس فکر کنم باز خواب دیدی ها 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی اعتماد به نفسفکر کنم باز خواب دیدی ها دیشب خواب دوستان دبیرستانم رو میدیدم:girl_blush2: الان یهو استرس خفن منو گرفته که نکنه اصلا انتخاب واحدم ثبت نشده باشه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ دانشگاه تربیت مدرس زمان ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد را 13 و 14 شهریور اعلام کرده و گفته 8 شهریور مدراک لازم برای ثبت نام رو می زنه داخل سایت لینک خبر رو میدید لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ شماها هم دچار استرس شديد؟ منكه شديدم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ دیشب خواب دوستان دبیرستانم رو میدیدم:girl_blush2:الان یهو استرس خفن منو گرفته که نکنه اصلا انتخاب واحدم ثبت نشده باشه خیر باشه چقدر آدامس میخوری این جند وقته،برا غلبه بر استرس ه؟:2525s: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ شماها هم دچار استرس شديد؟منكه شديدم:banel_smiley_52: منو و استرس.....چرا حرف تو دهن مردم میزارید خیر باشهچقدر آدامس میخوری این جند وقته،برا غلبه بر استرس ه؟:2525s: دقیقا 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال...زمان ثبت نام دانشگاه شریف کیه؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال...زمان ثبت نام دانشگاه شریف کیه؟ برا چی میخوای تو؟خبرت میکنن خودشون 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ برا چی میخوای تو؟خبرت میکنن خودشون خو میخوام بدونم کی باید برم واسه ثبت نام.....:zadan: وقتی اسم رشته و دانشگاه همون که در همین تاپیک گذاشتم در پنجه نمایشگر ظاهر شد..یعنی اطلاعاتمون ثبت شده؟شماره پرونده و رسید انتخاب رشته و شماره پرینت رو دارم...کافیه؟:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ خو میخوام بدونم کی باید برم واسه ثبت نام.....:zadan:وقتی اسم رشته و دانشگاه همون که در همین تاپیک گذاشتم در پنجه نمایشگر ظاهر شد..یعنی اطلاعاتمون ثبت شده؟شماره پرونده و رسید انتخاب رشته و شماره پرینت رو دارم...کافیه؟:girl_blush2: آره،کپی مدارک هم ببر که گیر الکی بهت ندن این همه راه بخوای برگردی 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ آره،کپی مدارک هم ببر که گیر الکی بهت ندن این همه راه بخوای برگردی نخند :167:...وضعیت من داغونه....به محض اعلام نتایج باید پاشم برم بندر دنبال مدرک.....تاریخ ثبت نام دانشگاهم واسه مهمه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ یالاااااااااااا :164: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده