M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ از دوستان کسی ظرفیت دانشگاه ها رو داره؟یعنی هر دانشگاهی امسال چند نفر شب و چند نفر روز میگیره بصورت مرتب شده؟ 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ از دوستان کسی ظرفیت دانشگاه ها رو داره؟یعنی هر دانشگاهی امسال چند نفر شب و چند نفر روز میگیره بصورت مرتب شده؟ از تو دفترچه انتخاب رشته نگاه کن خو 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ از تو دفترچه انتخاب رشته نگاه کن خو خو گفتم شاید کسی زودتر نگاه کرده 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خو گفتم شاید کسی زودتر نگاه کرده من واسه عمرانو دارم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من واسه عمرانو دارم آخه عمران واسه من چه فایده ای داره 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آخه عمران واسه من چه فایده ای داره دیگه دیشب خواب ندیدی 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ دیگه دیشب خواب ندیدی دیشب نه........ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آخه عمران واسه من چه فایده ای داره میتونی از جامعه ای داری توش داری زندگی میکنی دید بهتری بدست بیاری 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ میتونی از جامعه ای داری توش داری زندگی میکنی دید بهتری بدست بیاری :girl_in_dreams: خب آمار رشته خودتون رو بفرمایید:xbex7jmjnhtbacgrr3x 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ :girl_in_dreams:خب آمار رشته خودتون رو بفرمایید:xbex7jmjnhtbacgrr3x تو تالار عمران بگردی پیدا میکنی 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ تو تالار عمران بگردی پیدا میکنی حوصله ندارم 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آخه عمران واسه من چه فایده ای داره حوصله ندارم وقتی یه بنا رو اینج راه بدیم دیگه همین جوری می شه 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آخه عمران واسه من چه فایده ای داره حوصله ندارم وقتی یه بنا رو اینجا راه بدیم دیگه همین جوری می شه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی یه بنا رو اینج راه بدیم دیگه همین جوری می شه واقعا..... شما دفترچه مرحله دوم 89 رو دارید؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی یه بنا رو اینج راه بدیم دیگه همین جوری می شه بیشتر از این هم انتظار نمیره از شما 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا.....شما دفترچه مرحله دوم 89 رو دارید؟ 89 را می خواهی یا 90 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ 89 را می خواهی یا 90 90 رو دارم...یکم مقایسه میخوام انجام بدم.. دانشگاهی هایی که من از دفترچه 90 میخونم...شما از 89 بخونید....و اینجا بنویسید 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ دانشگاه صنعتی شریف تبدیل 36 روز+9 شب دانشگاه تهران تبدیل 25 روز+31 شب لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ 90 رو دارم...یکم مقایسه میخوام انجام بدم..دانشگاهی هایی که من از دفترچه 90 میخونم...شما از 89 بخونید....و اینجا بنویسید بگید تا بنویسم دفترچه 88 رو هم دارم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ دانشگاه امیر کبیر تبدیل 16+12 شب تربیت مدرس تبدیل 15 روز علم و صنعت تبدیل 37 روز+12 شب خواجه نصیر تبدیل 28 روز+14 شب 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده