hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید اگر فضولی نباشه میتونم بپرسم شما لیسانس رو در کدام دانشگاه خوندید؟ دانشگاه یاسوج 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نتایج نیومد ؟ :biggrin: تو راهه..... یک سوال:میخوام برگه هام رو در ورد شماره گذاری کنم.ابتدا فارسی و سپس انگلیسی...راهی نیست که همش رو در یک ورد شماره گذاری کنم؟بنحوی که صفحات رو جداگانه شماره بدم..نه اینکه یک رو بدم و خودش اوتومات شماره گذاری کنه 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نتایج نیومد ؟ :biggrin: اومدن شما نبودید رفتن:lol::lol::lol::lol: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ دانشگاه یاسوج آها..با آقا اسماعیل همدوره بودید:rose: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ برای صفحه جلد و به نام خدا هم شماره فارسی بزنم؟ 3 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آها..با آقا اسماعیل همدوره بودید:rose: بله اسماعیل با من همدوره بودن 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ تو راهه.....یک سوال:میخوام برگه هام رو در ورد شماره گذاری کنم.ابتدا فارسی و سپس انگلیسی...راهی نیست که همش رو در یک ورد شماره گذاری کنم؟بنحوی که صفحات رو جداگانه شماره بدم..نه اینکه یک رو بدم و خودش اوتومات شماره گذاری کنه متاسفانه من متوجه هیچکدوم از سولات نمیشم اومدن شما نبودید رفتن:lol::lol::lol::lol: ای بابا :texc5lhcbtrocnmvtp8 برای صفحه جلد و به نام خدا هم شماره فارسی بزنم؟ برا صفحه جلد و بنام خدا هم مگه شماره میزنن؟ کتاب نخوندین تاحالا؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ برای صفحه جلد و به نام خدا هم شماره فارسی بزنم؟ نباید صفحه جلد و به نام خدا شماره بزنی 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ متاسفانه من متوجه هیچکدوم از سولات نمیشم ای بابا :texc5lhcbtrocnmvtp8 برا صفحه جلد و بنام خدا هم مگه شماره میزنن؟ کتاب نخوندین تاحالا؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 نه کتاب نخوندم:167: ببینید...دوباره توضیح میدم.برای صفحات تقدیمی و تشکر باید الف ب و ...بزنیم...درسته؟از چکیده به بعد هم 1 2 3 ....... حالا من میخوام بدون اینکه فایلم رو دو قسمت کنم....یعنی همش در فایل باشه.شماره بزنم.میشه؟ اگر نه یعنی شما هم مثل من زیاد با ورد کار نکردید:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نه کتاب نخوندم:167:ببینید...دوباره توضیح میدم.برای صفحات تقدیمی و تشکر باید الف ب و ...بزنیم...درسته؟از چکیده به بعد هم 1 2 3 ....... حالا من میخوام بدون اینکه فایلم رو دو قسمت کنم....یعنی همش در فایل باشه.شماره بزنم.میشه؟ اگر نه یعنی شما هم مثل من زیاد با ورد کار نکردید:biggrin: میشه تو یه فایل هم اینکار رو انجام داد اما من بلد نیستم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ میشه تو یه فایل هم اینکار رو انجام داد اما من بلد نیستم پس بیایید لا اقل تا اعلام نتایج این رو یاد بگیریم.... 3 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ پس بیایید لا اقل تا اعلام نتایج این رو یاد بگیریم.... می ترسم یه وقت خسته بشم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ می ترسم یه وقت خسته بشم شما باید روحیتون هم دانشگاه تهرانی کنید دیگه:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ شما باید روحیتون هم دانشگاه تهرانی کنید دیگه:persiana__hahaha: ما کجا دانشگاه تهران کجا:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ما کجا دانشگاه تهران کجا:banel_smiley_52: با 214 99.9 درصد میارید....... 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ با 214 99.9 درصد میارید....... چه درصد بالایی مثل اینکه شک هم ندارید 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نه کتاب نخوندم:167:ببینید...دوباره توضیح میدم.برای صفحات تقدیمی و تشکر باید الف ب و ...بزنیم...درسته؟از چکیده به بعد هم 1 2 3 ....... حالا من میخوام بدون اینکه فایلم رو دو قسمت کنم....یعنی همش در فایل باشه.شماره بزنم.میشه؟ اگر نه یعنی شما هم مثل من زیاد با ورد کار نکردید:biggrin: خب آره میشه، اون صفه هایی که با حروف هستند رو با دست بنویس و بقیه رو هم اتوماتیک بزن خودش شماره میذاره :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر دیر وقت می گذره :97::w140::w140::w140: آواتورشو حالا که ما آواتورها رو کردیم دریاچه ارومیه،شما عکس شخصی میذاری آواتور؟ :mornincoffee:مهندس چرا عجله دارید....بعد از این که نتایج اومد اول گرفتاریه....... باید بعد از یک مدت استراحت پاشیم بریم سر کلاس درس...و همش بخونیم و بخونیم:girl_in_dreams: که چقدم شما میخونی 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آ که چقدم شما میخونی :ubhuekdv133q83a7yy7 پس چی فکر کردید:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آواتورشوحالا که ما آواتورها رو کردیم دریاچه ارومیه،شما عکس شخصی میذاری آواتور؟ که چقدم شما میخونی نیومد نتایج؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده