HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ منظورم اینه که page حاوی نتایج باز میشه آی کیو بازم بالا پایین نمیخواد،اولین گزینه مال ارشده این قسمت خوابم رو اول روم نشد تعریف کنم ولی الان میگم...من هم اول خواب دیدم یه رشته شبانه شریف قبول شدم...بعدش فهمیدم کد رو اشتباه خوندمایشالا قبولید چه شبی بوده دیشب 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ شماها اینجا جمع شدید که همدیگرو دلداری بدید یا داغون کنید همو؟ واس من اولش چند بار نوشت داوطلبی با چنین مشخصاتی وجود ندارد، زبلن کیبوردمو عوض کرده بودم، داشتم سکته میکردم :banel_smiley_52: الان دارم بهت کلی روحیه میدمدریافت کن تا نپریده 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ کی اسم تاپیک رو عوض کرد دستهای پشت پرده 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ واس من اولش چند بار نوشت داوطلبی با چنین مشخصاتی وجود ندارد، زبلن کیبوردمو عوض کرده بودم، داشتم سکته میکردم :banel_smiley_52: من هم همچین اشتباهی رو کرده بودم....چه لحظه وحشتناکی بود:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ دستهای پشت پرده دستش رو بگیر بیار جلوی پرده.. 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ تازگيا راجب همه چيز حرف ميزنيم بجز كنكور. اينارو عشق:dancegirl2::1238: بيخودي استرس نديم بهم ديگه. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ کی اسم تاپیک رو عوض کرد کار سهیله حتما":ws3: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ کی اسم تاپیک رو عوض کرد آخه تو سه صوت page پر میشه میره page بعدی حق داره خب بازم بالا پایین نمیخواد،اولین گزینه مال ارشده چه شبی بوده دیشب بیخیال داداش ، یکم پازل بازی کن شوما دوستان من فعلا دارم میرم، بحثایی که به من مربوط میشه یکی واسم خلاصشو بگه بعدا مرسی و آرزو میکنم موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ تازگيا راجب همه چيز حرف ميزنيم بجز كنكور.اينارو عشق:dancegirl2::1238: بيخودي استرس نديم بهم ديگه. پس داریم در مورد چی بحث میکنیم؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ دستش رو بگیر بیار جلوی پرده.. نمیشه،نا محرمهمث که خانومه،تو برو بیارش 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ کار سهیله حتما":ws3: فکر کنم آقا اسی 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آخه تو سه صوت page پر میشه میره page بعدی حق داره خب بیخیال داداش ، یکم پازل بازی کن شوما دوستان من فعلا دارم میرم، بحثایی که به من مربوط میشه یکی واسم خلاصشو بگه بعدا مرسی و آرزو میکنم موفق باشید خلاصه ش اینه که داری به اونی که دوست داری میرسی،رو به قبله بخواب فقط 2 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ يكي از بچها گفت فردا نتيجه ميدن!! واقعا؟؟؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کنم آقا اسی همون که تشکر زد و در رفت آخه اسم تاپیک و نگاهبعد از 100وخورده ای صفحه داریم مثلا خبر میدیم به هم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ يكي از بچها گفت فردا نتيجه ميدن!! واقعا؟؟؟:jawdrop: نه بابا خواب دیده بود 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ فكردم سنجش غافلگيرمون كرده:scared9: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ يكي از بچها گفت فردا نتيجه ميدن!! واقعا؟؟؟:jawdrop: خواب دیده بوده همون که تشکر زد و در رفتآخه اسم تاپیک و نگاهبعد از 100وخورده ای صفحه داریم مثلا خبر میدیم به هم دیروز گفتم که فقط 15 صفحه اولش قبل از کنکوره... چه خبرا؟حالا 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ خواب دیده بوده دیروز گفتم که فقط 15 صفحه اولش قبل از کنکوره... چه خبرا؟حالا سلامتیاتوخوبی؟کی از سر جلسه رسیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ سلامتیاتوخوبی؟کی از سر جلسه رسیدی؟ والا یه هفت ماهی هست که از سرجلسه پاشدم دیگه چه خبراجوو جلستون چطور بود؟سوالات چطور بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ برین بیرون بابا...... هر وقت نتیجه اومد بیایین تو. مسجد هم قبل از نماز تعطیله. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده