HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نه ..من دیشب کابوس خودمو دیدم:icon_pf (34):وحشت عجیبی وجودم رو فرا گرفته....همش دارم خودم رو تصور میکنم که دارم پشت مانیتور نتایج رو میبینم...از تصورش هم تنم میلرزه قوه ی تخیلت خیلی قویه هاچجوری صحنه ی به این دشواری رو تجسم میکنی مریم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ من تصور اون لحظه که مشخصاتمو مینویسم و قراره page بیاد بالا ..... واااااااای :banel_smiley_52: :w821:وای نگید....هنگام اعلام رتبه ها..دستام داشت میلرزید 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ من تصور اون لحظه که مشخصاتمو مینویسم و قراره page بیاد بالا ..... واااااااای :banel_smiley_52: این سری تصور کن شارژنتت همون موقع تموم میشه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ قوه ی تخیلت خیلی قویه هاچجوری صحنه ی به این دشواری رو تجسم میکنی مریم بعضی وقتا اونقدر تصورم قوی میشه که نزدیکه اشکم در بیاد 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ دوست داشتی برنده بلیت سفر آخرت بشی؟دعا کنم؟ نه اون پیشکش خودت :w00: دعا کن تو کنکور اونی که میخوام قبول شم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ این سری تصور کن شارژنتت همون موقع تموم میشه :ws28: خیلی باحاله 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ :w821:وای نگید....هنگام اعلام رتبه ها..دستام داشت میلرزید اون موقع که کلا رو ویبره بودی تو هی میگفتی صفحه باز نمیشه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نه اون پیشکش خودت :w00:دعا کن تو کنکور اونی که میخوام قبول شم شما چی میخواهید؟ من همون سیستم انرژی که منچستر میبره 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اون موقع که کلا رو ویبره بودی توهی میگفتی صفحه باز نمیشه جالب بود من نتایج رو دیده بودم و اعلام کردم ولی بچه ها تا 20 پست بعدش میپرسیدن اعلام نشد:167: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نه اون پیشکش خودت :w00:دعا کن تو کنکور اونی که میخوام قبول شم اونی که میخوای چیه بالاخره ما نفمیدیم:w00:یه بار میگی میخوای بری اون دنیا،یه بار میگی کنکورزود باش تصمیم بگیر میخوام دعا کنم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ این سری تصور کن شارژنتت همون موقع تموم میشه نت هوشمند هست، اینم تموم شه نت مبایلم هست :w821:وای نگید....هنگام اعلام رتبه ها..دستام داشت میلرزید الان این موضوع دقیقا خنده داره یا گریه؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اونی که میخوای چیه بالاخره ما نفمیدیم:w00:یه بار میگی میخوای بری اون دنیا،یه بار میگی کنکورزود باش تصمیم بگیر میخوام دعا کنم شوما یه لطفی کن واسه من دعا نکن، بیخیال 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ من تصور اون لحظه که مشخصاتمو مینویسم و قراره page بیاد بالا ..... واااااااای :banel_smiley_52: راستی قوه ی تخیل تو بر عکس مریم خیلی افتضاحهپیجش اصلا بالا پایین نمیرهتو یه خط مینویسه چیکار کردی 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ شما چی میخواهید؟من همون سیستم انرژی که منچستر میبره زلزله شریف، که البته بیش از حد بعیده 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نت هوشمند هست، اینم تموم شه نت مبایلم هست الان این موضوع دقیقا خنده داره یا گریه؟ اون موقع گریه داشت...ولی الان خنده داره...دستام یخ زده بود....همون موقع که نتایج دیدم دختر همسایمون اومد خونمون....دید من همینجوری زل زدم به مانیتور و هیچی نمیگم....شاید باور نکنید ولی تا 10 دقیقه شوکه بودم.....اون داشت جیغ میزد و من بی تفاوت به صفحه چشم دوخته بودم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نت هوشمند هست، اینم تموم شه نت مبایلم هست الان این موضوع دقیقا خنده داره یا گریه؟ گوشیت که شارژه ش تموم میشه؟ کاش سایت سنجش برات هیتلرشه، هیتلر شکنم گیر نیاری شوما یه لطفی کن واسه من دعا نکن، بیخیال دیر گفتیروبه قبله بخواب،الان دعا میگیره 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ راستی قوه ی تخیل تو بر عکس مریم خیلی افتضاحهپیجش اصلا بالا پایین نمیرهتو یه خط مینویسه چیکار کردی منظورم اینه که page حاوی نتایج باز میشه آی کیو 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ زلزله شریف، که البته بیش از حد بعیده این قسمت خوابم رو اول روم نشد تعریف کنم ولی الان میگم...من هم اول خواب دیدم یه رشته شبانه شریف قبول شدم...بعدش فهمیدم کد رو اشتباه خوندم ایشالا قبولید 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ گوشیت که شارژه ش تموم میشه؟کاش سایت سنجش برات ***** شه،***** شکنم گیر نیاری دیر گفتیروبه قبله بخواب،الان دعا میگیره شماها اینجا جمع شدید که همدیگرو دلداری بدید یا داغون کنید همو؟ اون موقع گریه داشت...ولی الان خنده داره...دستام یخ زده بود....همون موقع که نتایج دیدم دختر همسایمون اومد خونمون....دید من همینجوری زل زدم به مانیتور و هیچی نمیگم....شاید باور نکنید ولی تا 10 دقیقه شوکه بودم.....اون داشت جیغ میزد و من بی تفاوت به صفحه چشم دوخته بودم واس من اولش چند بار نوشت داوطلبی با چنین مشخصاتی وجود ندارد، زبلن کیبوردمو عوض کرده بودم، داشتم سکته میکردم :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده