M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ خیلیم دلت بخوادشام کمتر بخور مریم جانآواتور من یادت نیست؟ نهولی حتی یک نفر هم به من پیام نداده بود که چیکار کردی 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نهولی حتی یک نفر هم به من پیام نداده بود که چیکار کردی بس که خسیسیحتی شام با خرج خودمون هم نمیدی احتمالا من بهت پیام خصوصی داده بودم شایدم پروفتو تو خواب بسته بودی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها چت کردن خوش حال میده؟؟ :w00: برید توی پروفتون 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بس که خسیسیحتی شام با خرج خودمون هم نمیدیاحتمالا من بهت پیام خصوصی داده بودم شایدم پروفتو تو خواب بسته بودی خدا کنه همش خواب بوده باشه شام رو قرار یکی دیگه بده در راستای اهداف تاپیک:بنظرتون کی نتایج اعلام میشه؟ بچه ها چت کردن خوش حال میده؟؟ :w00:برید توی پروفتون در راستای اهداف تاپیک:بنظرتون کی نتایج اعلام میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها چت کردن خوش حال میده؟؟ :w00:برید توی پروفتون ینی چی الان این جمله؟ مث که یادت رفته تا چند وقت پیش گرند اسپمر بودیااسپم کنید دوستان:2525s: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ینی چی الان این جمله؟مث که یادت رفته تا چند وقت پیش گرند اسپمر بودیااسپم کنید دوستان:2525s: اسپم نکنیم...بنظرتون چیکار کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ F|UID, bahram_first007+, HaMiD.CFD+, Mr. Specific+, rezaazmi WOOOoooow زمان کنکورش هم اینقدر شلوغ نبود 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اسپم نکنیم...بنظرتون چیکار کنیم؟ بریم تحقیق کنیم ببینیم نتایج کی میاد 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ خدا کنه همش خواب بوده باشهشام رو قرار یکی دیگه بده در راستای اهداف تاپیک:بنظرتون کی نتایج اعلام میشه؟ در راستای اهداف تاپیک:بنظرتون کی نتایج اعلام میشه؟ اخبار گفت فردا اعلام میشه :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اخبار گفت فردا اعلام میشه :4chsmu1: شما هم خواب دیدید 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها دعا كنيد از اون چيزي كه ميخوام قبول شم , باشه شام مهمون منيد حتا بچه هاي همه تالارا مهمون من. (البته به حساب خودشون) 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ شما هم خواب دیدید مگه کس دیگه ای هم این خوابو دیده بود؟ میدونین چه حسی دارم این روزا؟؟؟!!!! حس میکنم قرار دنیا تموم شه و بریم آخرت اولش میترسم، بعد که میبینم شماها هم هستین آروم میشم چه قل قله ای شده این روزاااااا 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها دعا كنيد از اون چيزي كه ميخوام قبول شم , باشه شام مهمون منيد حتا بچه هاي همه تالارا مهمون من.(البته به حساب خودشون) یعنی ما به حساب شما دعوتیم اونا به حساب خودشون 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ مگه کس دیگه ای هم این خوابو دیده بود؟ میدونین چه حسی دارم این روزا؟؟؟!!!! حس میکنم قرار دنیا تموم شه و بریم آخرت اولش میترسم، بعد که میبینم شماها هم هستین آروم میشم چه قل قله ای شده این روزاااااا حست به تنهایی هست احتمالابرو من هواتو دارم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها دعا كنيد از اون چيزي كه ميخوام قبول شم , باشه شام مهمون منيد حتا بچه هاي همه تالارا مهمون من.(البته به حساب خودشون) اول شما دعا کن ما اون چیزی که میخوایم قبول شیم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ مگه کس دیگه ای هم این خوابو دیده بود؟ میدونین چه حسی دارم این روزا؟؟؟!!!! حس میکنم قرار دنیا تموم شه و بریم آخرت اولش میترسم، بعد که میبینم شماها هم هستین آروم میشم چه قل قله ای شده این روزاااااا نه ..من دیشب کابوس خودمو دیدم:icon_pf (34): وحشت عجیبی وجودم رو فرا گرفته....همش دارم خودم رو تصور میکنم که دارم پشت مانیتور نتایج رو میبینم...از تصورش هم تنم میلرزه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ حست به تنهایی هست احتمالابرو من هواتو دارم خیر، شومام هستی 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اول شما دعا کن ما اون چیزی که میخوایم قبول شیم دوست داشتی برنده بلیت سفر آخرت بشی؟دعا کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نه ..من دیشب کابوس خودمو دیدم:icon_pf (34):وحشت عجیبی وجودم رو فرا گرفته....همش دارم خودم رو تصور میکنم که دارم پشت مانیتور نتایج رو میبینم...از تصورش هم تنم میلرزه من تصور اون لحظه که مشخصاتمو مینویسم و قراره page بیاد بالا ..... واااااااای :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ینی چی الان این جمله؟مث که یادت رفته تا چند وقت پیش گرند اسپمر بودیااسپم کنید دوستان:2525s: خواستم اول بنویسم خوش میگذره؟؟؟ پاکش کردم .. ولی انگار اینش مونده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده