M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ بابا اونجا که میپوسیدید!!!واقعا" در محیط تک جنسیتی نمیشه درس خوند باید هیجان باشه حتما" آخه دانشگاهی که جزوه نویس (دخترا) نداره به چه دردی میخوره؟؟ دانشگاهی که جزوه کپی کن (پسرا) نداره به چه دردی میخوره؟ حواسم نبودا..این علم و صنعتی ها شب امتحان تازه میفهمن چه بلایی سرشون اومده. البته بعضی از پسرای ما بهتر از دخترا جزوه مینوشتن.... الزهرایی ها تمرین رو از رو دست کی کپی میزنن؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ حواسم نبودا..این علم و صنعتی ها شب امتحان تازه میفهمن چه بلایی سرشون اومده. البته بعضی از پسرای ما بهتر از دخترا جزوه مینوشتن.... الزهرایی ها تمرین رو از رو دست کی کپی میزنن؟ البته یکی از افتخارات بنده اینه که از دختر جماعت جزوه نگرفتم!!!! همیشه خودم جزوه داشتم... :TAEL_SmileyCente: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ یکی تماس گرفت افطاری باید برم خونه پدر زن عزیز ما که رفتیم آسیا 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ انشالاه نتيجه هممون خوب بشه باهم بريم:Ghelyon::1238::shad::w14: من خيلي استرس دارم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ این چه دانشگاه و چه رشته ای هست علم و صنعت یا مالک اشتر؟ پدافند غیر عامل - مالک اشتر علم و صنعت که دختر میگیره، ولی شبانه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ پدافند غیر عامل - مالک اشتر علم و صنعت که دختر میگیره، ولی شبانه مکانیک نمیگرفت حالا جدا مالک اشتر تحریمه 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها حالا بیاید یه قول به هم بدیم هر کی قبول نشد خدایی نکرده چشم ممد کووور.....برا دانشگاه امام علی شرکت کنیم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها حالا بیاید یه قول به هم بدیم هر کی قبول نشد خدایی نکرده چشم ممد کووور.....برا دانشگاه امام علی شرکت کنیم چه دانشگاهی هست..نشنیدم...در ضمن 91 ای برو تاپیک خودتدهههه 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چه دانشگاهی هست..نشنیدم...در ضمن 91 ای برو تاپیک خودتدهههه من هم 90 ام هم 91....بریم افسری 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ من هم 90 ام هم 91....بریم افسری پس منتظر نتایجی بریم...من موافقم 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ پس منتظر نتایجیبریم...من موافقم بیشتر منتظر نتایج دانشگاه آزادم نوکریم آبجی... 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ بیشتر منتظر نتایج دانشگاه آزادم نوکریم آبجی... قشر مرفه جامعه بریم دانشگاه امام علی بعدش چیکاره میشیم... 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ انشالاه همه قبوليم. اگه نشد همه دانشگاه نزام وظيفه,وسلام:w410: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ انشالاه همه قبوليم.اگه نشد همه دانشگاه نزام وظيفه,وسلام:w410: یعنی من هم بیام لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اونايي كه قبول نشن. راستی میگیدا...حواسم نبود...یعنی من نیام 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ قشر مرفه جامعهبریم دانشگاه امام علی بعدش چیکاره میشیم... بله بله ما غشره مهرفیمم از دیوار مردم میریم بالا برای محافظتشون 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ خوش به حال دخترا كه مشكل خدمت ندارن:w74: 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ راستی میگیدا...حواسم نبود...یعنی من نیام آفرین مریم جوون همین جوور ب خودت اعتماد ب نفس بده :w410: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ بله بله ما غشره مهرفیمم از دیوار مردم میریم بالا برای محافظتشون چه باحال...دیگه چی خوش به حال دخترا كه مشكل خدمت ندارن:w74: آره واقعا خوش بحالشون اینجا حق ما داره ضایع میشه:167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده