HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 21 آبان، 2011 این روزها دغدغه اصلی در سازمان سنجش اینه که کی نتایج ارشد رو بگن....یکی میگه هفته اول..یکی میگه نیمه اول..و این چنین یک روز کاری سخت و طاقت فرسا سپری میشود دهه اول رو یادت رفت بگی 2
M!Zare 48040 ارسال شده در 21 آبان، 2011 دهه اول رو یادت رفت بگی دیگه کارشون سخت تر شد..از همین جا میگم خسته نباشید:rose: خیلی دلم میخواست با یک نفر که آشنای کلفتی در سازمان سنجش داره آشنا میشدم 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 21 آبان، 2011 دیگه کارشون سخت تر شد..از همین جا میگم خسته نباشید:rose:خیلی دلم میخواست با یک نفر که آشنای کلفتی در سازمان سنجش داره آشنا میشدم کُلُفت یا کُلفَت؟ 3
rezaazmi 245 ارسال شده در 22 آبان، 2011 ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار داوطلب در آزمون سراسری دانشگاه آزاد پذیرفته خواهند شد.ایسنا: رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد از اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد در هفته سوم شهریور ماه خبر داد. سجادی جاغرق با اشاره به اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در هفته سوم شهریور ماه، گفت: در این آزمون حدود۴۰ تا ۴۵ هزار داوطلب پذیرفته میشوند. وی در ادامه با اشاره به اعلام نتایج آزمون سراسری دانشگاه آزاد در هفته آخر شهریور ماه، در خصوص ظرفیت پذیرش در آزمون سراسری دانشگاه آزاد، اظهار کرد: حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار داوطلب در آزمون سراسری دانشگاه آزاد پذیرفته خواهند شد. 4
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2011 من استرس ندارم حتی یه ذره. :banel_smiley_52: مشخصه 2
M!Zare 48040 ارسال شده در 22 آبان، 2011 مشخصه طبیعیه.....:icon_pf (34): من دیشب راحت خوابیدم ولی پریشب داشتم کابوس میدیدم...آخرش هم تو خواب نفهمیدم کجا قبول شدم:icon_pf (34): 2
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2011 طبیعیه.....:icon_pf (34):من دیشب راحت خوابیدم ولی پریشب داشتم کابوس میدیدم...آخرش هم تو خواب نفهمیدم کجا قبول شدم:icon_pf (34): مگه خواب هاتو ضبط نمیکنی؟؟ من جدیدا" مجهز شدم به رسیور آی کلاس 9898 که با کیفیت عالی میتونم خواب هامو ضبط کنم و در آرشیو نگهداری کنم 3
M!Zare 48040 ارسال شده در 22 آبان، 2011 مگه خواب هاتو ضبط نمیکنی؟؟من جدیدا" مجهز شدم به رسیور آی کلاس 9898 که با کیفیت عالی میتونم خواب هامو ضبط کنم و در آرشیو نگهداری کنم امواج منفی سراسر وجودم رو گرفته..دوباره دارم حس میکنم سازمان سنجش میخواد حقم رو بخوره:167: 2
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 خوش به حالتون، کاش حداقل یه عمرانی کنکوری دیگه هم بود باهاش درد و دل میکردم تا اعلام نتایج، مرا د زمره مکانیکها بپذیرید 3
M!Zare 48040 ارسال شده در 22 آبان، 2011 خوش به حالتون، کاش حداقل یه عمرانی کنکوری دیگه هم بود باهاش درد و دل میکردم تا اعلام نتایج، مرا د زمره مکانیکها بپذیرید :there: باشه.. 1
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2011 خوش به حالتون، کاش حداقل یه عمرانی کنکوری دیگه هم بود باهاش درد و دل میکردم تا اعلام نتایج، مرا د زمره مکانیکها بپذیرید بیا در آغوش مکانیک عمران رو و ِ لِـــلِش 2
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 بیا در آغوش مکانیکعمران رو و ِ لِـــلِش راستش خیلی دوس داشتم واس ارشد کنکور مکانیک بدم ولی دوستام منصرفم کردن 1
M!Zare 48040 ارسال شده در 22 آبان، 2011 راستش خیلی دوس داشتم واس ارشد کنکور مکانیک بدم ولی دوستام منصرفم کردن چه دوستان نابابی 1
hamin319 753 ارسال شده در 22 آبان، 2011 من می ترسم یه قانون عجیبی سازمان سنجش بیاره مثلا مثل چند سال پیش که رتبه 42 رشته ریاضی هیچ یک از دانشگاههای تهران رو نیاورد چون بومی گزینی کرده بودند تو ارشد بومی داریم یا نه:ws18: 2
M!Zare 48040 ارسال شده در 22 آبان، 2011 من می ترسم یه قانون عجیبی سازمان سنجش بیاره مثلا مثل چند سال پیش که رتبه 42 رشته ریاضی هیچ یک از دانشگاههای تهران رو نیاورد چون بومی گزینی کرده بودند تو ارشد بومی داریم یا نه:ws18: شما مگه بومی تهران نیستید؟ قبلا که بومی گزینی نداشتیم.....فکر کنید اگه بومی گزینی کنند من دغ میکنم 2
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 من می ترسم یه قانون عجیبی سازمان سنجش بیاره مثلا مثل چند سال پیش که رتبه 42 رشته ریاضی هیچ یک از دانشگاههای تهران رو نیاورد چون بومی گزینی کرده بودند تو ارشد بومی داریم یا نه:ws18: نه بابا، تو ارشد فقط رتبت خوب باشه، بقیشو بسپر به سازمان سنجش 1
ارسال های توصیه شده