HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 20 آبان، 2011 منم همش با انتخابات مقایسه میکنم:167:اگه سازمان سنجش پول نداره دستگاه بخره خب از وزارت کشور دستگاهاشون رو قرض بگیره آزاد بعد از سراسری میاد حدودا چقدر بعد از سراسری؟اطلاع داری مریم؟ 2
rezaazmi 245 ارسال شده در 20 آبان، 2011 كسي از صنعتي سهند خبر داره؟ پارسال با چند از تبديل و طراحيش قبول شدن؟ 1
M!Zare 48040 ارسال شده در 20 آبان، 2011 حدودا چقدر بعد از سراسری؟اطلاع داری مریم؟ نمیدونم...خب آقا اسماعیل که صد در صد میدونن....چرا میخواهید برید 2
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 20 آبان، 2011 حدودا چقدر بعد از سراسری؟اطلاع داری مریم؟ فکر کنم 1 هفته بعد از سراسری اومد من تا 1 ساعت قبل از اعلام نتیجه آزاد هیچ استرسی نداشتم.. ولی دیدم بعضی دوستان استرس دارند من رو هم استرس گرفت!!! من داشتم آماده میشدم که برای سال بعد (امسال) بخونم که یهویی اینجا قبول شدم .. میخواستم نرم آزاد و بشینم بخونم.. ولی دیدم خیلی سرتر از خیلی از سراسری هاست... گفتم ماندن جایز نیست 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 20 آبان، 2011 نمیدونم...خب آقا اسماعیل که صد در صد میدونن....چرا میخواهید برید خواستنش که فعلا نه،ینی دوست دارم اول سراسری رو جدی پشت سربگذارم،اگر دیدم چاره ای برام نمانده و موفق نشدم برم آزاد،اگر بین آزاد تهران و شبانه شهرستان ویا حتی روزانه جای دور قرار بگیرم میرم آزاد... اگر آزاد رو پذیرفته شم شاید رزرو کنم که حداقل وقتام بیشتر به هدر نره... فقط درحد نظریه هست اینا 2
hamin319 753 ارسال شده در 21 آبان، 2011 هیچ اطلاعیه از سازمان سنجش نیست که چه زمانی نتایج رو می زنند پارسال 25 مرداد اعلام کردند که هفته آینده نتابج رو اعلام می کنند سال 88 هم 25 اطلاعیه زندند که هفته بعد نتایج اعلام می شه اما امسال هیچ خبری نیست 2
rezaazmi 245 ارسال شده در 21 آبان، 2011 سازمان سنجش ميخواد هيجان كارو ببره با واسه همون دير نتيجه ميده 3
hamin319 753 ارسال شده در 21 آبان، 2011 ابراهیم خدایی قایم مقام سازمان سنجش و آموزش کشور در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد 90 تا هفته اول شهریورماه اعلام می شود، گفت: براساس آمار اعلام شده دفترچه راهنمای انتخاب رشته در آزمون کارشناسی ارشد 75 هزار داوطلب پذیرش می شوند.وی گفت: با احتساب داوطلبان استعداد درخشان در کنکور کارشناسی ارشد90 حدود 85 هزار داوطلب در این آزمون پذیرش می شوند. 3
M!Zare 48040 ارسال شده در 21 آبان، 2011 ابراهیم خدایی قایم مقام سازمان سنجش و آموزش کشور در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد 90 تا هفته اول شهریورماه اعلام می شود، گفت: براساس آمار اعلام شده دفترچه راهنمای انتخاب رشته در آزمون کارشناسی ارشد 75 هزار داوطلب پذیرش می شوند.وی گفت: با احتساب داوطلبان استعداد درخشان در کنکور کارشناسی ارشد90 حدود 85 هزار داوطلب در این آزمون پذیرش می شوند. این خبر رو کی زدن؟ داوطلب استعداد درخشان کیه؟ 1
.hoda 85 ارسال شده در 21 آبان، 2011 بچه ها آخرین رتبه قبولی دانشگاه شیراز و صنعتی شیراز چنده؟ کسی میدونه؟؟؟ 2
hamin319 753 ارسال شده در 21 آبان، 2011 این خبر رو کی زدن؟داوطلب استعداد درخشان کیه؟ یک ساعت هست که زدنش استعداد درخشان هم فکر کنم رتبه های اول هر ورودی + المپیادیها و. .. هست 2
hamin319 753 ارسال شده در 21 آبان، 2011 این لینک خبر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
hamin319 753 ارسال شده در 21 آبان، 2011 بچه ها آخرین رتبه قبولی دانشگاه شیراز و صنعتی شیراز چنده؟ کسی میدونه؟؟؟ این آمار که من می دم مربوط به سال 89 هست پارسال تا 490 شیراز قبول شدن و 734 صنعتی شیراز قبول شدن فکر کنم امسال تا 1000 قبول صنعتی شیراز رو می یاره 1
rezaazmi 245 ارسال شده در 21 آبان، 2011 جلال طباطبایی معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور در گفت و گو با خبرنگار سرویس دانش و فناوری برنا اعلام کرد: نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد 90 ، دهه اول شهریور ماه اعلام می شود . وی ادامه داد: کنکور کارشناسی ارشد سال 90 در 142 کد رشته امتحانی و در روزهای 27 تا 29 بهمن ماه برگزار شد و 870 هزار نفر در این آزمون شرکت کردند . معاون اجرایی سازمان سنجش تصریح کرد: بیش از 70 هزار نفر پذیرش خواهند شد. 3
rezaazmi 245 ارسال شده در 21 آبان، 2011 قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به زمان اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد سال 90 گفت: نتایج کنکور ارشد اواخر هفته آینده منتشر می شود.دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نتایج کنکور در مقطع کارشناسی ارشد هفته آینده در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر می شود. وی افزود: ظرفیت دانشگاهها 75 هزار نفر برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد است و با احتساب پذیرش استعدادهای درخشان با آزمون و بدون آزمون 85 هزار نفر در نهایت پذیرفته می شوند. خدایی یادآور شد: میزان پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاهها نسبت به سال گذشته 64 درصد رشد داشته است. به گزارش مهر، کنکور کارشناسی ارشد سال 90 در 142 کد رشته امتحانی و در روزهای 27 تا 29 بهمن ماه برگزار شده است و 870 هزار نفر در این آزمون شرکت کردند 3
hamin319 753 ارسال شده در 21 آبان، 2011 قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به زمان اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد سال 90 گفت: نتایج کنکور ارشد اواخر هفته آینده منتشر می شود.دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نتایج کنکور در مقطع کارشناسی ارشد هفته آینده در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر می شود.وی افزود: ظرفیت دانشگاهها 75 هزار نفر برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد است و با احتساب پذیرش استعدادهای درخشان با آزمون و بدون آزمون 85 هزار نفر در نهایت پذیرفته می شوند. خدایی یادآور شد: میزان پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاهها نسبت به سال گذشته 64 درصد رشد داشته است. به گزارش مهر، کنکور کارشناسی ارشد سال 90 در 142 کد رشته امتحانی و در روزهای 27 تا 29 بهمن ماه برگزار شده است و 870 هزار نفر در این آزمون شرکت کردند یعنی باید تا 10-11 شهریور صبر کنیم 3
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 21 آبان، 2011 یعنی برای انتخاب رشته باید تا 10-11 شهریور صبر کنیم 12 روز دیگه است هاااااا :w00: 1
rezaazmi 245 ارسال شده در 21 آبان، 2011 از اولم گفته بودن نيمه اول شهريور. اگه زودتر ميدادن ميشد اوايل شهريور. بايد يه جوري حرفشونو رو كرسي بنشونن. مثلا اگه 4,5 شهريور بدن چي ميشه؟؟؟؟؟؟....:JC_thinking: 4
M!Zare 48040 ارسال شده در 21 آبان، 2011 از اولم گفته بودن نيمه اول شهريور.اگه زودتر ميدادن ميشد اوايل شهريور. بايد يه جوري حرفشونو رو كرسي بنشونن. مثلا اگه 4,5 شهريور بدن چي ميشه؟؟؟؟؟؟....:JC_thinking: البته هرچی دیرتر اعلام کنند به نفع منه...شاید مسئول کتابخونمون تا اون تاریخ بیاد 3
M!Zare 48040 ارسال شده در 21 آبان، 2011 این روزها دغدغه اصلی در سازمان سنجش اینه که کی نتایج ارشد رو بگن....یکی میگه هفته اول..یکی میگه نیمه اول..و این چنین یک روز کاری سخت و طاقت فرسا سپری میشود 3
ارسال های توصیه شده