Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها حالا که داریم نزدیک میشیم به روز موعود، به نظرتون کجا قبول میشید؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ فک کنم بهره یه مدتی تو عموم آفتابی نشیم تا آبا از آسیاب بیفته منم موافقم ...از اول شهریور خداحافظی کنیم بچه ها حالا که داریم نزدیک میشیم به روز موعود، به نظرتون کجا قبول میشید؟ من اگه پاسخ این سوال رو میدونستم که خیلی خوش بحالم بود 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها حالا که داریم نزدیک میشیم به روز موعود، به نظرتون کجا قبول میشید؟ امیر کبیر...ساخت تولید... فک کنم بهره یه مدتی تو عموم آفتابی نشیم تا آبا از آسیاب بیفته بازم بیا ازینورا... لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها حالا که داریم نزدیک میشیم به روز موعود، به نظرتون کجا قبول میشید؟ من میدونم، یا تهران یا قزوین 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ منم تهران-شیراز-اصفهان-مشهد-یزد 3 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من شبانه دانشگاه تهران طراحی کاربردی یا طراحی روزانه علم و صنعت 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من شبانه دانشگاه تهران طراحی کاربردی یا طراحی روزانه علم و صنعت چاکرم امین انشاالله لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من شبانه دانشگاه تهران طراحی کاربردی یا طراحی روزانه علم و صنعت به به آقا امین من همونم که جزوه طراحی شریعت پناهی و دینامیک ماشین حنانه رو فرستادی اراک واسم ها امین جون روزی چقد میخوندی؟ از کی شروع کردی برادر؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ به به آقا امینمن همونم که جزوه طراحی شریعت پناهی و دینامیک ماشین حنانه رو فرستادی اراک واسم ها امین جون روزی چقد میخوندی؟ از کی شروع کردی برادر؟ یعنی الان دارید آشنایی میدید 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی الان دارید آشنایی میدید آره دیگه گفتم آشنایی بدم زودتر جواب بده جواب نداده هنوز که 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من زیاد نمی خوندم اما سعی می کردم کیفیت خوندنم بالا باشه تنها 10 روز آخر ساعات مطالعم رو بالا بردم حدودا روزی 10 در روز می خوندم بقیه روزها حدودا شش ساعت در روز می خوندم 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آره دیگه گفتم آشنایی بدم زودتر جواب بده جواب نداده هنوز که آبروشو بردی با این آشنایی دادنت 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ثبت نام در دانشگاه مورد پذیرش از چندم شروع میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بستگی به دانشگاه داره 13 ; 14 ; 15 شهریور 2 لینک به دیدگاه
ya_ali 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ شهید بهشتی که 21 شهریور ثبت نامش شروع میشه... 2 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بعد اعلام نتايج تا ثبتنام چند روز فاصله هيتش؟ (برا تصفيه حساب ميخوام بدونم) 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بعد اعلام نتايج تا ثبتنام چند روز فاصله هيتش؟(برا تصفيه حساب ميخوام بدونم) فکر کنم 1 هفته ای وقت هست... تسویه حساب چی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نمره پروژم مونده, اگه اونم بده تموم ميكنم و ... (تصفيه حساب از دانشگاه) 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نمره پروژم مونده, اگه اونم بده تموم ميكنم و ...(تصفيه حساب از دانشگاه) اون که مشکلی نداره... میشه با یک فرم که خود دانشگاه میده یه تعهد بدی به دانشگاه مقصد که تا فلان تاریخ (معمولا" تا پایان ترم اول) کل مدارک رو تکمیل میکنید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده