Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ سلام.من 1 دوستي دارم امسال كنكور رياضي و فيزيك داده 17000 اورده. ميخاستم از دوستان اگه كسي اطلاعي داره كه از چه ريشته اي قبول ميشه خواهش كنم تا هم من وهم دوستمو كمك كنه. رشتها از دانشگاه تبريز,سهند و تربيت معلم اذربايجان. از كمك و همايتتون بينهات تشكر ميكنم. اگر رفیقت بومی استان آذربایجان شرقی هست،شبانه اون استان و استان آذربایجان غربی و اردبیل شانس داره. 100 تا رشته هم که میتونین انتخاب کنین،پس با توجه به علاقه، همه شبانه های مهندسی ها را بزنین. 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اگر رفیقت بومی استان آذربایجان شرقی هست،شبانه اون استان و استان آذربایجان غربی و اردبیل شانس داره. 100 تا رشته هم که میتونین انتخاب کنین،پس با توجه به علاقه، همه شبانه های مهندسی ها را بزنین. من با 14000 نه شهر خودمون قبول شدم نه حتی تفرش. شبانه عمران هم زده بودم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من با 14000 نه شهر خودمون قبول شدم نه حتی تفرش.شبانه عمران هم زده بودم برای اینکه شهر شما به تهران نزدیکه و خیلی زودتر پر میشه. 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دوست عزیز 100 تا انتخاب میشه انجام داد.به نظر من همه رو میشه پر کرد.ایشالا قبول شه لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ تا سه هفته دیگه نتایج اعلام میشه 2 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من خيلي استرس دارم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
HayatXalvat 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ دوست من به 15000 از شبانه دانشگاه تبریز رشته ی مکانیک ماشین های کشاورزی درومده بود. یکی دیگه هم با 14000 از شبانه دانشگاه ارومیه رشته ی مکانیک ساختو تولید درومده بود. اینم داخل پارانتز بگم...فک کنم مرند و مراغه هم دانشگاه داشته باشن...پس بگو اونارم بزنه... 1 لینک به دیدگاه
rezaazmi 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ به نظرتون شبانه it يا عمران تربيت معلم مياره؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ این تاپیک هم روزهای آخرش رو داره سپری میکنه:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ این تاپیک هم روزهای آخرش رو داره سپری میکنه:banel_smiley_52: جواب قطعی جراحان چیه؟ تا کی زنده هست دقیقا؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ جواب قطعی جراحان چیه؟ تا کی زنده هست دقیقا؟ این دکترا که جواب قطعی به مردم نمیدن،ولی مثل همیشه ملت حاضر در صحنه 3 شهریور رو پیش بینی کردن:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ این دکترا که جواب قطعی به مردم نمیدن،ولی مثل همیشه ملت حاضر در صحنه 3 شهریور رو پیش بینی کردن:banel_smiley_52: 3 شهریور زیادی زود نیست؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ 3 شهریور زیادی زود نیست؟ :jc_thinking: بستگی به سیاست اتخاذیشون داره..چون به قول خودشون نیم ساعته هم میشه انتخاب رشته کرد.مگر سال گذشته 6 شهریور نیود؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بستگی به سیاست اتخاذیشون داره..چون به قول خودشون نیم ساعته هم میشه انتخاب رشته کرد.مگر سال گذشته 6 شهریور نیود؟ نمیدونم راستش !!! فکر کنم هفته دوم شهریور بودا....:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم راستش !!! فکر کنم هفته دوم شهریور بودا....:JC_thinking: من میدونم 6 شهریور بوده.... 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نتایج سوم میاد؟ :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نتایج سوم میاد؟ :banel_smiley_52: :banel_smiley_52::there: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نتایج سوم میاد؟ :banel_smiley_52: اینجور میگن 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اینجور میگن فک کنم بهره یه مدتی تو عموم آفتابی نشیم تا آبا از آسیاب بیفته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده