hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خوشم اومد که دانشگاه تهران را زودتر از شریف زدی. ایول. فقط من یک نقطه ضعفی که در انتخاب رشت دیدم،عدم اهمیت طراحی کاربردی و تبدیل انرژی بود چرا؟ یعنی مهم نیست اگه تبدیل قبول بشی،اما دانشگاهش خوبه !!! :ws2: من هم به طراحی علاقه دارم و هم به تبدیل کارشناسیم سیالات بود اما بیشتر به طراحی علاقه دارم برای همین با این اولویت انتخاب رشته کردم اول دانشگاه بعد طراحی کاربردی بعد تبدیل 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم یه سر به اینجا بزنید هم خوبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رتبه بندی دانشگاه های جهانه 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم یه سر به اینجا بزنید هم خوبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رتبه بندی دانشگاه های جهانه مکانیک :همچنان در آسیا سنگاپور اوله و در جهان دهم:ws3:NUS 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ مکانیک :همچنان در آسیا سنگاپور اوله و در جهان دهم:ws3:nus اسم دانشگاهه چی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ آهان.. nus الان دیدمش 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من که دانشگاههای ایران رو ندیدم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من که دانشگاههای ایران رو ندیدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط دانشگاه های معتبر تهران رو هست 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ رتبه دانشگاه تهران در رشته های مهندسی Engineering & IT 178 رتبه دانشگاه شریف در رشته های مهندسی Engineering & IT 183 2 لینک به دیدگاه
mehdi_116697 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها رتبه من تو سیالات 2700 شده تبدیل شریف واحد کیش رو زدم به نظرتون قبول میشم خیلی دوست دارم هر چور شده فوق بخونم ضمناً شاغل بندرعباس هستم 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه هارتبه من تو سیالات 2700 شده تبدیل شریف واحد کیش رو زدم به نظرتون قبول میشم خیلی دوست دارم هر چور شده فوق بخونم ضمناً شاغل بندرعباس هستم با احتمال زیاد قبول می شی چون هزینه زیادی داره کسی نمی زنش 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه هارتبه من تو سیالات 2700 شده تبدیل شریف واحد کیش رو زدم به نظرتون قبول میشم خیلی دوست دارم هر چور شده فوق بخونم ضمناً شاغل بندرعباس هستم شما که ساکن بندرعباس هستید،چرا برای واحد بین الملل قشم اقدام نمیکنید،کلاساش هم چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه برگزار میشه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ با احتمال زیاد قبول می شی چون هزینه زیادی داره کسی نمی زنش هزینه متسط هر ترم چقدر هست؟همون 6میلیونیه هست؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ هزینه متسط هر ترم چقدر هست؟همون 6میلیونیه هست؟ متوسط بین الملل قشم ترمی 3 میلیون هست 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ متوسطبین الملل قشم ترمی 3 میلیون هست همون مدرک شریف رو میده دیگه؟ اعتبار شریف رو داره؟داخل مدرک چیزی قید نمیشه که فاقد اعتبار بشه؟ قشم چطور؟معتبر هست؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ همون مدرک شریف رو میده دیگه؟اعتبار شریف رو داره؟داخل مدرک چیزی قید نمیشه که فاقد اعتبار بشه؟ قشم چطور؟معتبر هست؟ اعتبارش رو نمیدونم.ولی تا جاییکه من خبر دارم بیشتر افراد شاغل دارن در این واحد درس میخونن.البته فکر کنم در پایه حقوقشون تاثیر میزاره 1 لینک به دیدگاه
mehdi_116697 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ شما که ساکن بندرعباس هستید،چرا برای واحد بین الملل قشم اقدام نمیکنید،کلاساش هم چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه برگزار میشه قشم یک بار بیشتر نگرفت دو سال قبل اون زمان پول نداشتم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ قشم یک بار بیشتر نگرفت دو سال قبل اون زمان پول نداشتم امسال هم میگیره،ولی آزمون مخصوص خودش رو داره که زیاد هم سخت نیست. به سایت دانشگاه هرمزگان رجوع کنید ،اطلاعیه هایش رو آنجا قرار میده لینک به دیدگاه
84313 371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ کسی شبانه دانشگاه تهران یا شبانه شریف طراحی را زده که رتبش زیر 250 باشه من 152 تبدیل شب تهران رو تو اولویت گذاشتم 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ هزینه متسط هر ترم چقدر هست؟همون 6میلیونیه هست؟ باید همین حدودا باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده