M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ فقط یه تشکر ویژه هم از اسی دارم که با تاپیک های آموزشی (رفع اشکال) دروس جامداتی واقعا لطف بزرگی به دوستان کنکوری کردند...که انشاالله همینطور برای کنکور امسال هم ادامه پیدا کنه شما وکیل کنکوری ها هستید از ایشون هر چی تشکر بشه کم شده،امیدوارم همیشه و در تمام مراحل زندگی موفق باشن عجب پس جایی قبول نمیشم.......:icon_pf (34)::icon_pf (34): نا امید نباشیدمن هم متاسفانه از ساخت سر رشته ای ندارم،در این برگه ها میتونید اطلاعاتی رو کسب کنید. 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ تو مگه فردا کلاس نداری؟:viannen_38: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ منم همینجوری شرکت کرده بودم امسال واسه اینکه با جو آشنا شم.رتبم شده 2420. مریم خانوم تبریک میگم. خودتون راضی هستید؟ ممنون الان راضی بودن و نبودن من مشکلی رو حل نمیکنه.سعی میکنم اشتباهاتی که قبلا تکرار کردم رو دیگه تکرار نکنم.من یک هدفی در زندگی دارم که ارشد و دانشگاه فقط یکی از وسایل رسیدن به اونه.بنابراین سعی میکنم بسمت هدفم حرکت کنم،با تمام نیرو.اصل موضوع اراده منه و دانشگاه فرع هست. ولی باید طی یک تاپیک کل اشتباهاتم رو برای بچه های امسال شرح بدم تا شما این اشتباهات من رو تکرار نکنید. ولی با این حال خدا رو شاکرم 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ تو مگه فردا کلاس نداری؟:viannen_38: با منید؟من قطعه رو ساختم فقط اگر حوصله کردم میرم که قطعه بهتر رو بسازم.ما از امروز وارد فرجهه شدیم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ با منید؟من قطعه رو ساختم فقط اگر حوصله کردم میرم که قطعه بهتر رو بسازم.ما از امروز وارد فرجهه شدیم بله با شما بیدم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ نتیجه قطعی کنکور ارشد سراسری کی میاد؟؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ نتیجه قطعی کنکور ارشد سراسری کی میاد؟؟ جمله تاریخی شدا.... آخر شب 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها بروید بخوابید...... تا فردا با یک روحیه شاداب در مورد انتخاب رشته تصمیم بگیرید. الان استراحت کنید بهتره،دیگه به هیچ چیزی فکر نکنید که 95 درصد راهو رفتید. موفق باشید....... 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ جمله تاریخی شدا....آخر شب :gnugghender: آره بدجور ببینم تهران رو میاری یا نه اونطوری به درد من هم میخوری دیگه:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها بروید بخوابید...... تا فردا با یک روحیه شاداب در مورد انتخاب رشته تصمیم بگیرید. الان استراحت کنید بهتره،دیگه به هیچ چیزی فکر نکنید که 95 درصد راهو رفتید. موفق باشید....... اییییییییی مردم آسوده بخوابید تاپییییییییک در امن و امان استتتتتت 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها بروید بخوابید...... تا فردا با یک روحیه شاداب در مورد انتخاب رشته تصمیم بگیرید. الان استراحت کنید بهتره،دیگه به هیچ چیزی فکر نکنید که 95 درصد راهو رفتید. موفق باشید....... مگه خوابمون میبره شما بروید بخوابید که 100 درصد راه رو رفته اید. :gnugghender:آره بدجور ببینم تهران رو میاری یا نه اونطوری به درد من هم میخوری دیگه:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ کاشان هم خوبه. من فکر میکنم از دانشگاه یزد بهتر باشه. برید یه سر سایت دانشگاهشون هیئت علمیشون رو ببینید بد نیست. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا دیگه چشمام نمیکشه:icon_pf (34): من که نشناختمشون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده