M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا هیچکی دیگه رتبشو نمیگه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممنون.نظر لطف شماست.خودم هم از شیراز میترسم:banel_smiley_52: :w768: خیلی خفنه شیراز استادا به سختی نمره میدن حس خودکشی خیلی هست اینجا 2 لینک به دیدگاه
MHM1365 390 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سلام و تبريك به همه قبولي هاي عزيز از شماره يك تا ني دونم چند هزار پارسال يكي از بچه ها تو باشگاه مهندسان يه سري فايل كه توش قبوليها تو دانشگاه ها اومده بود را قرار داده بود حالا من نمي تونم اونا رو پيدا كنم شما ندارين؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مریم خانم بی نهایت بهت تبریک میگم:icon_gol::icon_gol: منم ازدرصد جامداتم شوکه شدم!!!8درضد کمتر از اونچه فکر میکردم شد!!! منم به شما خیلی خیلی تبریک میگم.:icon_gol::icon_gol: چقدر رتبه من و شما به هم نزدیکه ها:jawdrop: لینک به دیدگاه
kingi 159 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم واقعا از اسی تشکر میکنم،خیلی چیزا ازش یاد گرفتم 2 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 519 ساخت و تولید:icon_pf (34): یعنی جایی قبول میشم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ دوستم رتبه 216 آورده یکی دیگشون 188 یکی دیگه 750 یکی دیگه 600 یه نفرشون 950 فعلا اینها رو میدونم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ دوستم رتبه 216 آوردهیکی دیگشون 188 یکی دیگه 750 یکی دیگه 600 یه نفرشون 950 فعلا اینها رو میدونم به شما بخاطر دوستاتون تبریک میگم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ با سلام و تبريك به همه قبولي هاي عزيز از شماره يك تا ني دونم چند هزارپارسال يكي از بچه ها تو باشگاه مهندسان يه سري فايل كه توش قبوليها تو دانشگاه ها اومده بود را قرار داده بود حالا من نمي تونم اونا رو پيدا كنم شما ندارين؟؟؟؟؟؟ ممنون.من دارم ولی فکر کنم در این تاپیک هم قرار داده باشم.الان براتون میزارم. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ به شما بخاطر دوستاتون تبریک میگم من آنم که رستم بود پهلوان 2 لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 519 ساخت و تولید:icon_pf (34):یعنی جایی قبول میشم؟؟ عجب پس جایی قبول نمیشم.......:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ فقط یه تشکر ویژه هم از اسی دارم که با تاپیک های آموزشی (رفع اشکال) دروس جامداتی واقعا لطف بزرگی به دوستان کنکوری کردند... که انشاالله همینطور برای کنکور امسال هم ادامه پیدا کنه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 519 ساخت و تولید:icon_pf (34):یعنی جایی قبول میشم؟؟ من از ساخت زیاد سر در نمیارم :ws6: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده