M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بسیار آسان... قبول میشید؟سوالات در چه حدی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نتیجه قطعی کنکور ارشد سراسری کی میاد؟ 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قبول میشید؟سوالات در چه حدی بود؟ آره بابا،در حد روستا!خیلی آسونتر از اونچه که فکرش رو بکنید... نتیجه قطعی کنکور ارشد سراسری کی میاد؟ فکر میکنم جمعه همین هفته پیش رو بیاید ،شاید... 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نتیجه قطعی کنکور ارشد سراسری کی میاد؟ :w00: چرا همه این سوال رو میپرسن. سال گذشته 31 اردیبهشت بود.امسال هم گفتن هفته اول خرداد:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w00: چرا همه این سوال رو میپرسن.سال گذشته 31 اردیبهشت بود.امسال هم گفتن هفته اول خرداد:banel_smiley_52: نتیجه قطعی کنکور ارشد کی میاد؟؟ 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نتیجه قطعی کنکور ارشد کی میاد؟؟ راس میگه نتیجه قطعی قطعی کنکور ارشد کی میاد؟ 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راس میگه نتیجه قطعی قطعی کنکور ارشد کی میاد؟ به نکته خوبی اشاره کردیااااااا نتیجه خیلی خیلی قطعی کنکور ارشد کی میاد؟...اگه ساعت و ثانیه رو هم میدونی بگو...:ws2: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره انتشار كارنامه نتايج اوليه و نحوه تكميل فرم انتخاب رشتههاي تحصيلي اينترنتي براي داوطلبان مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1390 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1390/02/25 - 15:14 سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1390 ميرساند كه كارنامه نتايج اوليه آزمون مذكور اوايل هفته آينده بر روي سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قابل مشاهده خواهد بود و داوطلبان براي دسترسي به نتيجه آزمون خود لازم است شماره داوطلبي يا شماره پرونده و هم چنين مشخصات شناسنامه اي خود (نام خانوادگي و نام ، شماره شناسنامه و تاريخ تولد) را وارد نمايند. ضمناً : 1ـ دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) اين آزمون كه شامل شرايط، ضوابط و ظرفيت پذيرش رشتهها ميباشد، از روز سه شنبه 3/3/90 در سايت اينترنتي اين سازمان قابل دسترس خواهدبود. آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي ميشوند درصورت تمايل به دريافت اصل دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)، ميتوانند از روز پنجشنبه 5/3/90 لغايت روز دوشنبه 9/3/90 به مراكز پستي شهرستان محل اقامت خود مراجعه ونسبت به دريافت آن اقدام نمايند. 2ـ به داوطلبان مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1390 توصيه ميشود، ابتدا نسبت به تهيه و مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره2) اقدام نموده و كد رشته محلهاي مورد نظر خود (حداكثر 100 كد رشته محل) را از ميان كد رشته امتحاني مجاز و يا كد رشتههاي امتحاني مجاز انتخاب و كد رشته محلهاي انتخابي را ابتدا به ترتيب اولويت علاقه مرتب نمايند و پس از آن كد رشتههاي انتخابي را در فرم پيش نويس (فرم پيشنويس در دفترچه راهنماي شماره 2 چاپ شده است) به ترتيب علاقه به كد رشته محلهاي انتخابي درج و پس از اطمينان از صحت كد رشته محلهاي انتخابي، در محدوده زماني كه از ساعت 9 صبح پنجشنبه 5/3/90 لغايت ساعت 24روز دوشنبه 9/3/90 ميباشد. براي انتخاب رشته به سايت سازمان مراجعه و با وارد كردن اطلاعات كارت اعتباري ثبت نام و يا شماره پرونده و كد رهگيري ثبت نام اوليه، نسبت به ثبت كد رشته محلهاي انتخابي و تكميل فرم مذكور در مدت زماني كه در نظر گرفته شده، اقدام نمايند. بديهي است پس از تاييد نهايي كد رشته محلهاي انتخابي توسط داوطلب، رمز 15 حرفي توسط سيستم به عنوان رسيد در اختيار داوطلب قرار داده خواهد شد. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نتیجه قطعی کنکور ارشد کی میاد؟؟ :w821::brodkavelarg: راس میگه نتیجه قطعی قطعی کنکور ارشد کی میاد؟ :3384s::3384s::cryingf::4564: به نکته خوبی اشاره کردیااااااا نتیجه خیلی خیلی قطعی کنکور ارشد کی میاد؟...اگه ساعت و ثانیه رو هم میدونی بگو...:ws2: :3384s: اینقدر منو اذیت نکنید،نوبت ما هم میشه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره انتشار كارنامه نتايج اوليه و نحوه تكميل فرم انتخاب رشتههاي تحصيلي اينترنتي براي داوطلبان مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1390 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1390/02/25 - 15:14 سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1390 ميرساند كه كارنامه نتايج اوليه آزمون مذكور اوايل هفته آينده بر روي سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قابل مشاهده خواهد بود و داوطلبان براي دسترسي به نتيجه آزمون خود لازم است شماره داوطلبي يا شماره پرونده و هم چنين مشخصات شناسنامه اي خود (نام خانوادگي و نام ، شماره شناسنامه و تاريخ تولد) را وارد نمايند. ضمناً : 1ـ دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) اين آزمون كه شامل شرايط، ضوابط و ظرفيت پذيرش رشتهها ميباشد، از روز سه شنبه 3/3/90 در سايت اينترنتي اين سازمان قابل دسترس خواهدبود. آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي ميشوند درصورت تمايل به دريافت اصل دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)، ميتوانند از روز پنجشنبه 5/3/90 لغايت روز دوشنبه 9/3/90 به مراكز پستي شهرستان محل اقامت خود مراجعه ونسبت به دريافت آن اقدام نمايند. 2ـ به داوطلبان مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1390 توصيه ميشود، ابتدا نسبت به تهيه و مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره2) اقدام نموده و كد رشته محلهاي مورد نظر خود (حداكثر 100 كد رشته محل) را از ميان كد رشته امتحاني مجاز و يا كد رشتههاي امتحاني مجاز انتخاب و كد رشته محلهاي انتخابي را ابتدا به ترتيب اولويت علاقه مرتب نمايند و پس از آن كد رشتههاي انتخابي را در فرم پيش نويس (فرم پيشنويس در دفترچه راهنماي شماره 2 چاپ شده است) به ترتيب علاقه به كد رشته محلهاي انتخابي درج و پس از اطمينان از صحت كد رشته محلهاي انتخابي، در محدوده زماني كه از ساعت 9 صبح پنجشنبه 5/3/90 لغايت ساعت 24روز دوشنبه 9/3/90 ميباشد. براي انتخاب رشته به سايت سازمان مراجعه و با وارد كردن اطلاعات كارت اعتباري ثبت نام و يا شماره پرونده و كد رهگيري ثبت نام اوليه، نسبت به ثبت كد رشته محلهاي انتخابي و تكميل فرم مذكور در مدت زماني كه در نظر گرفته شده، اقدام نمايند. بديهي است پس از تاييد نهايي كد رشته محلهاي انتخابي توسط داوطلب، رمز 15 حرفي توسط سيستم به عنوان رسيد در اختيار داوطلب قرار داده خواهد شد. یاد اون روزا افتادم که منتظر بودم انتظار خیلی بده 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امان از دل مریم سهیل تو برو کنار من خودم میدونم چیکارش کنم :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سهیل تو برو کنار من خودم میدونم چیکارش کنم :gnugghender: یک هفته دیگه همچین موقعی،چند روز از اعلام شدن نتایج گذشته:banel_smiley_52:یعنی چی میشه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یک هفته دیگه همچین موقعی،چند روز از اعلام شدن نتایج گذشته:banel_smiley_52:یعنی چی میشه:icon_pf (34): هر چی صلاحت باشه همون میشه انقدر جوش نزن دختر جان 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر چی صلاحت باشه همون میشهانقدر جوش نزن دختر جان فکر کنم سکته رو بزنم:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر کنم سکته رو بزنم:banel_smiley_52: من هم فکر میکنم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هم فکر میکنم حالا خوبه سال گذشته هنگام اعلام نتایج خودم باشگاه مهندسان بودم و حال بعضی ها رو میدیدم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر کنم سکته رو بزنم:banel_smiley_52: :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا خوبه سال گذشته هنگام اعلام نتایج خودم باشگاه مهندسان بودم و حال بعضی ها رو میدیدم :brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :brodkavelarg: چرا جوش آوردیدخدایییش چه حسی داشتید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده