M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا جمعمون گرمه خوش بحالتون 1 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من خودم از این و آن میگرفتم..... نسخه کاملش توی انتشارات آماده وجود داره، غصه اونو نخورید اصلا. راستی شما ریاضی مهندسی چند آوردید میانگین کلاس چند بود 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ راستی شما ریاضی مهندسی چند آوردید میانگین کلاس چند بود آره ریز نمراتشون رو از دانشکده بگیرید یکم بخندیم 2 لینک به دیدگاه
84313 371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ راستی شما ریاضی مهندسی چند آوردید میانگین کلاس چند بود بابا شاید بنده خدا نخواد همه چیو بگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
84313 371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ فضول.........:zadan: البته کلاس 70 نفر بودن. الان فکر کنم این ترم کلاس 100 نفر باشه !!!!! :w00: چی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:confused::banel_smiley_52: این همه آدم تو یه کلاس!!!!!!! مگه میشه:wht::mpr: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ چی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:confused::banel_smiley_52:این همه آدم تو یه کلاس!!!!!!! مگه میشه:wht::mpr: ما 19 نفریم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ چی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:confused::banel_smiley_52:این همه آدم تو یه کلاس!!!!!!! مگه میشه:wht::mpr: یک کلاس هست تو زیرزمین،اونجا همتون را جا میدن. 15 نفر افتاده از ترم پیش + 40 روزانه و شبانه طراحی + 40 روزانه و شبانه تبدیل.... 3 لینک به دیدگاه
84313 371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ما 19 نفریم منم تا الان فک میکردم تو یه کلاس همین تعداد باشیم کمتر بهتره دیگه!!:icon_pf (34): ۱۰۰ تا دانشجو تو یه کلاس که صدای استاد نمیرسه مگه استادیوم آزادیه؟!!!:w330: 2 لینک به دیدگاه
84313 371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ یک کلاس هست تو زیرزمین،اونجا همتون را جا میدن. 15 نفر افتاده از ترم پیش + 40 روزانه و شبانه طراحی + 40 روزانه و شبانه تبدیل.... ما رو باش خیال میکردیم اومدیم امریکا صد رحمت به همون بابل خودمون 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من شدید با دانشگاه پیام نور مخالفم چرا؟! :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ چرا؟!:texc5lhcbtrocnmvtp8 واقعا دانشگاه پیام نور فقط مدرک تولید می کنه و باعث عقب رفت کشوره 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ یک کلاس هست تو زیرزمین،اونجا همتون را جا میدن. 15 نفر افتاده از ترم پیش + 40 روزانه و شبانه طراحی + 40 روزانه و شبانه تبدیل.... اخ جون این کلاس جون میده واسه خوابیدن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اخ جون این کلاس جون میده واسه خوابین:icon_pf (34): 8 تا 9:15 صبح آدم خوابش نمیبره که !!!!! باز اگه سر ظهر بود یه چیزی........ همه زنبیل میذارن که 3 ردیف اول جا گیرشون بیاد !!!!!!!!!!! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ 8 تا 9:15 صبح آدم خوابش نمیبره که !!!!! باز اگه سر ظهر بود یه چیزی........ همه زنبیل میذارن که 3 ردیف اول جا گیرشون بیاد !!!!!!!!!!! :icon_pf (34): اتفاقا دادا ما که شبا خوابگاه نمیخوابیم صبح اینقد حال میده مخصوصا دور بر ساعت 9:icon_pf (34): که همه کلاس تو خوابه:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ منم تا الان فک میکردم تو یه کلاس همین تعداد باشیم کمتر بهتره دیگه!!:icon_pf (34): ۱۰۰ تا دانشجو تو یه کلاس که صدای استاد نمیرسه مگه استادیوم آزادیه؟!!!:w330: آره ......من مقایسه هایی که در این مدت دارم انجام میدم...متوجه شدم دانشگاه شیراز داره بشدت با دانشگاههای تهران رقابت میکنه......فقط روزانه گرفت+نظمش هم که دیگه هیچی همون روز اول کارت دانشجویی +کلید اتاق خوابگاه رو دادن بنظرم جزوه سال پیش رو بدست بیارید و پیش خوانی قبل از کلاس رو حتما داشته باشید 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ این تاپیک قفل بشه ما سه نفر چیکار کنیم F|UID, 84313, hamin319 3 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ما مقاومت می کنیم نمیریم بیرون 3 لینک به دیدگاه
84313 371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ این تاپیک قفل بشه ما سه نفر چیکار کنیم باید به شاه کلید رو بیاریم راستی چه میکنه استقلال 3 لینک به دیدگاه
84313 371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ بنظرم جزوه سال پیش رو بدست بیارید و پیش خوانی قبل از کلاس رو حتما داشته باشید از اون کارایی که همیشه اولش تصمیم میگیریم انجام بدیم ولی... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ امروز استاد عمید پور رو دیدم...........فوق العاده خوش برخورده.........کلا اساتید ما خیلی خوبن..هم با سواد و هم با اخلاق 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده