its me 15 ارسال شده در 15 آبان، 2014 سلام با توجه به این که در زمینه انرژی خورشیدی کتاب زیاد هست ، میخواستم نظر دوستان رو اگه در مورد کتاب های انرژی خورشیدی اطلاع دارن بدونم؟ به نظرتون کدوم کتاب انری خورشیدی بهتره؟ 2
en.ml 4113 ارسال شده در 15 آبان، 2014 سلامبا توجه به این که در زمینه انرژی خورشیدی کتاب زیاد هست ، میخواستم نظر دوستان رو اگه در مورد کتاب های انرژی خورشیدی اطلاع دارن بدونم؟ به نظرتون کدوم کتاب انری خورشیدی بهتره؟ بهتره کتاب لاتین بخونین چون هر چی کتاب در مورد انرژی خورشیدی در ایران هست همشون از یک یا دو رفرنس ترجمه شده و کپی پیست هم شدند.
its me 15 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2014 بهتره کتاب لاتین بخونین چون هر چی کتاب در مورد انرژی خورشیدی در ایران هست همشون از یک یا دو رفرنس ترجمه شده و کپی پیست هم شدند. کدوم کتاب لاتین بهتره؟ آخه تقریبا بیشمار (!) کتاب لاتین در این زمینه هست
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 26 آبان، 2014 سلامبا توجه به این که در زمینه انرژی خورشیدی کتاب زیاد هست ، میخواستم نظر دوستان رو اگه در مورد کتاب های انرژی خورشیدی اطلاع دارن بدونم؟ به نظرتون کدوم کتاب انری خورشیدی بهتره؟ سلام تو چه حیطه ای؟ فوتوسل؟ آبگرمکن؟ یخچال؟ نیروگاه؟؟؟
its me 15 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2014 سلامتو چه حیطه ای؟ فوتوسل؟ آبگرمکن؟ یخچال؟ نیروگاه؟؟؟ شما فرض کنید آبگرمکن و نیروگاه یا اگه زیاد نیستن به غیر فتوسل همشو بگید مرسی 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 آذر، 2014 شما فرض کنید آبگرمکن و نیروگاهیا اگه زیاد نیستن به غیر فتوسل همشو بگید مرسی در زمینه نیروگاه شما میتونین به یکی از کتابای نیروگاه دکتر راجو یا نیروگاه از الوکیل برای آبگرمکن هم میتونین از همونا استفاده کنین اما برای فوتوسل شما باید بیشتر سراغ برقی ها برید اما با این حال اگه یادم موند بازم میام اینجا میگم
ghobad moulavi 11 ارسال شده در 28 دی، 2014 سلام میخوام در آزمون نظام شرکت کنم لطفا منو راهنمایی کنید 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 29 دی، 2014 سلام میخوام در آزمون نظام شرکت کنم لطفا منو راهنمایی کنید در این موضوع از آقای Mr.Specific سوال کنین:5c6ipag2mnshmsf5ju3
m.v1711 11 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 سلام.تا جایی که من دنباش بودم و فهمیدم کتاب زبون اصل،کتابه دافی خیلی کامله و کتاب فارسی کتابه انرژی خورشیدی دکتر حاج سقطی ماله دانشگاه علم و صنعته... 1
ارسال های توصیه شده